Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: karmelek » 16 kwie 2017, 19:53

Dokładnie (clapping same sobie przeczycie-twierdząc że nie ubieracie się dla facetów,a wciąż pytacie ich o zdanie!jakby to było najważniejsze,jaki oni wygląd preferują-sztuczny czy naturalny (headbang Mnie to nie obchodzi-mogę sobie pozwolić na luksus noszenia się tak jak mam ochotę i nie przejmować się cudzymi opiniami...natomiast ludzie żyjący pod dyktando innych do niczego w życiu nie dojdą...artyści,freelancerzy i inni "ekscentrycy"też wam przeszkadzają?czy tylko "sztuczne lale"pokroju Dybowskiej?

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 16 kwie 2017, 20:07

HEIDI Montag zaluje ze przeszla 10operacji plastycznych i pare innym gwiazd otwarcie zaczynają mówić ze zaluja zabiegów i dali sie wciagnac w wir poprawiania swojej urody
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 16 kwie 2017, 20:12

A czemu? Bo jest moda teraz na naturalny wygląd a jak sie robi cos bo jest moda a nie dlatego ze ja tak chce i lubie to pozniej sie zaluje (giggle
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 16 kwie 2017, 20:13

Na pewno są takie osoby,być może żałują dlatego,że zrobili/zrobiły operacje z niewłaściwych pobudek...ale to nie znaczy,że mają prawo innym narzucać swoje zdanie-mnie nie przeszkadza to,że inni są naturalni,więc dlaczego komuś miałoby przeszkadzać że ja jestem sztuczna?albo Julia Dybowska?albo Natalia Siwiec?takie rzeczy tylko w PL (smoke

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 16 kwie 2017, 20:15

Ja tylko z politowaniem patrzę jak niektóre moje koleżanki robią z siebie potwory

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 16 kwie 2017, 20:19

No nie tylko w Polsce, bo programy i rankingi nieudanych operacji i zoperowanych gwiazd to ja najczesciej widze amerykanskie czy angielskie...

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 16 kwie 2017, 20:19

Ale przecież mają takie prawo,Bellisanka...tak samo jak Ty miałaś prawo się zoperować,prawda?
Chodziło mi o to,że w Polsce ludzie wytykają innych palcami,tylko z powodu wyglądu mniej lub bardziej kontrowersyjnego...

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 16 kwie 2017, 20:23

We wszystkim trzeba miec umiar a tu chodzi o gigantyczny napompowany biust który wygląda jakby zaraz mial pęknąć i usta które obrysowane konturówka w tak nieestetyczny sposób ze aż razi..Po za tym taki duży biust nie jest wygodny w zyciu codziennym problemy z kręgosłupem tez są . poznałam dziewczynę ktora miała naturalny biust nabawila sie poważnych problemów musiała zmniejszać aby uwolnić sie od ciągłego bolu kregoslupa
I to tez tyczy sie sztucznego biustu imponujących rozmiarów

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 16 kwie 2017, 20:27

Ale dlaczego uważasz że "trzeba mieć umiar"?tylko dlatego że kogoś to "razi"?co to za argument?niech każdy robi to,na co ma ochotę

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 16 kwie 2017, 20:33

Takie osoby co tak modyfikują ciało przesadnie maja problemy emocjonalne z poczuciem własnej wartości .Jesli chodzi o modelki tutaj panuje kanon im brzydsza tym bardziej intersujaca dla branży modowej diastemia garbaty nos itd itd a branza instagramowa rzadzi sie innymi prawami tu króluje świat photoshopa i dużej modyfikacji ciala.Wiec lalki na instagramie sa w modzie dla siwiejących dziadków którzy ślinią sie przed ekranem komputera.Ostatnio znajomy mi mowil byl na wyyjezdzie zagranicznym z pracy i sie przerazil bo kazda dziewczyna byla taka sama kopia kopi powiedzial ze jedyne co je wyroznialo to kolor sukienki.Zadna niczym szczególnym sie nie wyrozniala mowil ze to jest przerazajace ze kobiety w dzisiejszym świecie dążą do wyglądau lalki

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”