Jak komuś chce przeczytać.
http://www.greenpeace.org/poland/pl/co- ... lem-glodu/" onclick="window.open(this.href);return false;
....."Każdego roku Argentyna eksportuje miliony ton genetycznie modyfikowanej soi z przeznaczeniem na paszę dla bydła, podczas gdy miliony Argentyńczyków cierpi głód...."
Ja jak ide do sklepu to tylko sprawdzam ile co ma kalori i czasem jak musze kupić wędline, bo świeta ...imieniny... to sprawdzam zawartość miesa w wędlinie,szynki w szynce

ale chyba bede musiala i na to gmo-gówno zwrócić uwagę. W sumie to ja jem tylko serek piątnica smietankowy,chleb waza sport,ziemniaki z kwasnym mlekiem albo kasze jaglaną z sosem pieczarkowym albo pomidorowym,no i oczywiscie wrócilam do slodyczy ale w nich chyba nie ma gmo,a szkoda bo moze żarła bym mniej. Wiecie co,czasem to sie ciesze ze mam juz 53 lat i blizej mi niz dalej na tamten świat.
Kur...wojny, głod,bezrobocie,gmo,zlodzieje w polityce,zlodziejski zus,pazernu urząd skarbowy i glodowa emerytura 1000 zl jak dożyje, po tym gmo!!!Szkoda mi tylko moich dzieci i kiedyś wnuków o ile bede je miala. Mam wszystko w

co ma być to bedzie. Najwazniejsze zebym kase miala i zdrowie,a reszta mi lata.

Nie ma co sie przejmować rzeczami na ktore czlowiek nie ma wpływu.
Śledzilam przez jakiś czas przebieg wojny na Ukrainie, a potem spac nie moglam. Widzialam zdjecia jak pojeb...muzułmanie ludzi mordują,jak Chinczycy psy ze skóry obdzierają i to ŻYWCEM!!!Przestałam sie pastwić nad sobą. Ogladam,czytam od pewnego czasu TYLKO PRZYJEMNE RZECZY.
Kupilam dziś buty ADIDAS,nie wiem czy nie podróba,ale pewnie tak,aaa co mi tam za 85 zl babeczka chciala 95 zl i wode toaletowa podobno nie udany prezent za 65 zl werte ponat 150 zl- Dolce & Gabbana Anthology 3 L Imperatrice Woda toaletowa 100 ml . Od tej samej babki wiec zjechala z ceny. Nawet jak podróby to za pare groszy,zalowac nie bedea moja orginalna Gabbana sie nieublagalnie konczy a nie mam kasy na nowa za ponad 200 zl. A buty moze dadzą mi kopa zeby pojśc na silownie. Córka poleciala na zumbę i potem miala isc obadać nową silownie,to moze sie zbiore za jakis czas
Gdzie Ullrike mozna zobaczyć na fotkach ze ja tak chwalicie,a ona mówi ze gruba i bleee
185486115_1_261x203_ocieplane-sportowe-buty-adidas-niebieskie-rozm-38-bialystok_rev003.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.