Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: niebieska » 17 lip 2013, 22:55

aaa, klapki do prostowania palucha babiny zostaly moim letnim hitem, cudo (makeup
marena, sliczna tworczosc zaprezentowalas.
i nie jestes za stara.
mnie to wlasciwie szkoda tych kobiet, ktore same twierdza, ze to czy tamto to juz nie, bo za stara jestem.
z takim mysleniem na pewno jest za stara, a wkrotce bedzie mentalnie jak moj avatar.
u nas to w ogole jakies te baby ograniczone, tylko patrza co wypada, zero fantazji.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 lip 2013, 23:20

Nie wiem jak długo będzie siedzieć, bo zrobiłam pierwszy raz. Podobno tak jak doklejane , u jednych dwa tygodnie u innych 4.... Dała mi cienką warstwę, sama zwykle mocniej tuszuję {jak mam czas). Teraz jak mam sztuczne u góry, to często nie chce mi sie robić dolnych i takie oko niewykończone...Myślę, że pokocham takie tuszowanie i zamiast uzupełniać będę tuszować.
Zastanawiam się też czy nie lepiej uzupełniać tylko zewnętrzne kąciki i kilka rzęs na srodku oka? Tak jak dokleja się rzęsy w kępkach. Bardziej naturalnie to wygląda i mniej rzucają się w oczy ubytki gdy zaczynają wypadać.
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 18 lip 2013, 10:16

babina jeśli chodzi o koturny, to ja teraz mam nosić na miękkim spodzie, broń boże twarde, albo drewno, mają amortyzować dyski kręgosłupa, a te co wstawiłam własnie spód jest z takiej jakby twardej gumy lub plastiku, cholera wie co to, o ten tusz pernamentny musze popytac u nas, choc to zabita dechami prowincja i nie wiele jest, np botoxu nikt u nas nie robi (thinking rzęski dosztokowywane robią, ale ten tusz to nie wiem, sprawdze
tez bym sobie odpuściła na jakiś czas to tuszowanie, ale ja bez umalowanego oka to nawet po chleb nie pójde, jakbym była naga (nod
co do chodzenia na szpilkach, obcasach itd to moja mama zawsze chodziła na obcasach nieraz bardzo wysokich i jak ja jako podlotek zaczęłam nosić, to zawsze mnie korygowała, pamiętaj małe kroki,nie rób za dużych bo zegniesz nogę w kolanie, i coś w tym jest, sama widzę po sobie że jak mam jakiś obcas albo koturn, to ide z gracją,a jak w człapokach to szuram po chodniku

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 lip 2013, 10:38

Zlelone,i pomarańczowe po 40 zł te z koralikami 70 i one az tak za bardzo mi sie nie podobaja,ale kupilam bo potrzebowałam pilnie. Te zielone i pomarańczowe boskie (yes)
Latem juz nie dam rade w szpilkach,tylko koturna,ale na jesień i wczesna wiosne smigam jeszcze w szpilkach,ale nie wysokich.
P7130076 (Kopiowanie).JPG
5 (Kopiowanie).JPG
4 (Kopiowanie).JPG
3 (Kopiowanie).JPG
2 (Kopiowanie).JPG
zel (Kopiowanie).JPG
1 (Kopiowanie).JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lip 2013, 14:58

te pomaranczowe by mi pasowały. Moje nowe spodnie i bluza sa w podobnym kolorze..Gdzie kupiłaś?
Ja dzisiaj buszowałam po Zarze i nabyłam spodnie w kwaiaty { aco? Głowa siwieje -dupa szaleje (giggle i bluzę (giggle . Moje kolory i chociaż nie noszę bluz to złapałam { mam miesiąc na oddanie, to sie zastanowię}.Spodnie ze 199 na 79 a bluza ze 190 na 59!! Na żywo mają cieplejsze kolory {dużo łososia na kremowym tle i na mnie są do kostki}http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/spodn ... 88033.html.
Bluza ma intensywny łososiowy kolor ale na zdjeciu nie tego nie widać.....Przymierzałam do czarnych spodni i się zakochalam....
Kurcze jak człowiek schudnie i sie opali , to wszystko ładniej na nim wygląda.Nie wchoidzę więcej do żadnego sklepu!!!!!!!!
20130718_151013.jpg
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lip 2013, 22:59

Bluza oddana....niestety pogrubiała mnie. Idealna dla szczupłej i wysokiej dziewczyny....nie dla mnie (triste
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 lip 2013, 23:01

Sporo za Krakowem w maleńkim sklepiku:)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lip 2013, 23:45

Dojrzałam firmę i znalazłam podobne....
http://www.czasnabuty.pl/search.php?filter_traits" onclick="window.open(this.href);return false;[1284898737]=&filter_traits[1284902194]=22&filter_traits[1284902196]=1284902203%2C1284902200&filter_sizes=&filter_producer=
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 lip 2013, 07:15

babina, spodnie fajne chociaż mało ich widać, przedwczoraj takie mierzyłam ttylko w kolorach mięty, ale źle leżały i były nie markowe bo to było w outlecie za 49 zl, poza tym chciałam żeby kończyły się z 6-8 cm przed kostką a te były na mnie za długie,
wstawiam też moję najtańsze klapki za 40 zł - antyhaluksowe (rofl
klapki.jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lip 2013, 10:50

Twoje to zwykłe japonki, moje z filcem to jest hit jak twierdzi Niebieska (giggle (giggle
Do spodni dałam linka tylko trzeba skopiować adres. Na żywo są ładniejsze, bo całe tło jest łososiowo -żółto-pomarańczowe. Zauważyłam, że Zara ma najgorszą stronę w necie. Jak oglądam, to nic mi się nie podoba, a jak wejdę do sklepu to wszystko łapię, bo takie fajne...
Do spodni są żakiety ale nie brałam, bo czułabym sie jak w piżamie.
Nie przebijecie mnie taniością butów (rofl . Mam złote japonki , ze szkiełkami {nie jakieś gumowe} za ........11zł .Kupione w sklepie obuwniczym!!!!!!
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”