Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: ulla10 » 29 paź 2012, 10:24

Widać takie moje subiektywne uczucie, że wygląda jak ropucha. I to doslownie.
A bylam ogromną fanką jej urody kiedyś.
Wyblakle oczy, zmęczona zmiętolona cera, suche pierzaste włosy...
Jednak figurę ma nadal piękną.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 paź 2012, 10:34

Matce Stalone odpada czubek nosa. Widac ze juz nie ma ukrwienia i jest siny. Wyglada jak by jej ekshumacje zrobili (no) Natomiast Cameron nie wyglada zle,ale wydaje mi sie ze jak na 40 lat za staro. Wydaje mi sie ze ja duzo lepiej wyglądałam,ale moze mi sie tylko wydawało (giggle Zawsze czlowiekowi sie wydaje ze lepiej od rówieśnic wygląda (giggle (happy
Mnie dopadlo jesienne zniechecenie,brak energii. tylko bym lezala i jadła,ale dzis juz zmobilizuję sie pojśc na siłowenie (ninja
Bardzo podoba mi sie ta aktorka lat 50 Ma super zrobiony lift,nie naciagnieta,fajna figurka,fajnie sie ubiera
http://tv.yahoo.com/heather-locklear/co ... 1/photos/1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 29 paź 2012, 17:45

Kameron ma zle dobrany kolor ubrania , kolor pomadki tez jest nie dla niej , czyli calosc w kolorach ktorych powinna sie wystrzegac i ktore jej nie sluza i postarzaja .
Ja tez wygladam na 10 lat wiecej jak zaloze np czarny ciuch lub inny w bardzo ostrym kolorze.
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 paź 2012, 18:59

a ja miałam przykre zajście. Wsiadałam do autobusu i nagle od tyłu poczułam szarpnięcie. Młody chłopak szarpnął i zarwał mi z szyi dwa złote łancuszki. Skasował mnie na jakieś 2-3 tyś. (envy .W sumie się cieszę, że nie szarpał za kolczyki , bo jeszcze by mi ucho rozerwał...... a tak tylko pręga na szyi została. Kupowałam nowy i pani w sklepie powiedziała, że to teraz nagminne....
Portfel ściskałam w dłoni {bo raz mi wyrwano} torbę pod łokciem zabezpieczałam , a tu się okazuje, że trzeba chodzić otulonym w kocu (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 paź 2012, 20:26

O matko babina!!!! Ale sukinsyn!! A darłas sie zrobilas cos? Wezwalas policje,moze monitoring byl?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 paź 2012, 21:07

No, badziewie takie. I naprawde trzeba zrobic zadyme takiemu kolesiowi.

A kto ogladal film z Cameron o tych ciezarnych? (sorry, ale tytulu nie pamietam po polsku) Tam ona wygladala przepieknie! Kwitnaco i mlodo. Juz mi wtedy podpadla, ze cos przerysowana. A i tak ja lubie.

Eeku, mnie wlosy teraz wcale nie wypadaja, tylko rosna!
Ulla, smieszne, ale pomyslalam to samo: pigulka. Pamietam, kiedy zaczelam jej uzywac i podnioslo mi sie czolo (tylko ze wtedy tych faktow w ogole nie powiazalam ze soba). Ciesze sie wiec, ze odstawilam, chociaz te wlosy mi odrastaja, skoro moje starania (i meza) niestety nie skutkuja...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: alina » 29 paź 2012, 22:13

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy któraś z was była na rejsie po morzu śródziemnym? Jedziemy indywidualnie, rejs jest wykupiony w Niebieskiej Mili. To pierwsza nasza tego rodzaju wyprawa, przydałyby się jakieś wskazówki (itwasntme

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 29 paź 2012, 22:38

ej zeglujze zeglarzu cala nocke po morzu tralalalaa
dobry humor mam to sobie tematycznie podspiewuje.
babina, wspolczuje, okropne.

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: alina » 29 paź 2012, 22:54

No śmieszne niebieska (rofl (rofl (rofl

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 paź 2012, 00:17

Sabrinko, to się stało jak już ludzie wsiadali do autobusu. Każdy miał w ręce portfel {ja też} i dobrze, ze portfela mi nie wyrwał......Ja nawet go złapałam za rękaw ale się wyrwał. Rzucił się na niego jakiś facet {zobaczył, że mi urywa coś z szyi} bandzior walnął nim o barierkę, rozwalił mu czoło i potłukł nogi.Dobrze, że facet nożem nie dostał.....
Złodziej miał kaptur. Jadąc już zadzwoniłam na policję ale kazali osobiście zgłosić. Teraz jestem w innym mieście ale za tydzień na pewno zgłoszę. Koleżanka po roku odzyskała skradzioną bransoletkę (yes) .
Przeglądałam zdjecia w telefonie kol. i nagle pytam <co to?> a ona ma zdjęcia każdej sztuki biżuterii na tle zapałki. Ma w telefonie a papierowe zdjęcia w domu. Też tak zrobię, bo ciężko opisać splot łańcuszka itp.
Mój ulubiony , skradziony już mi mąż odkupił (giggle {bardzo podobny} z identyczną zawieszką , więc pokaże policjantowi jak jeden wyglądał (wait
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”