Połazilam 50 min na bieżni i pojechalam do domu,bo nie chciało mi sie ćwiczyć.
Martam,mam 4 psy: roczny owczarek niemiecki,przebywa na dworze [ogród z orany,co kawałek wykopane kratery głębokie na 40 cm! Owczarek spi na zewnątrz ale jak jest sucho to wpuszczam go na godzinę,dwie do domu bo mi go żal ze jest taki samotny.do tego ma 12-toletnia suke kundelka białą ,taka po kolana,która cały rok gubi włosy i jej trzyletnia nieplanowana córunia cała czarna która tez na okrągło gubi włosy,wiec mam białoczarną mieszankę kudłów na dole w domu,które domownicy na skarpetach [bo pantofli nie uznają] wnoisz na góre do sypialalni. do swoich sypialni bo ja mam swoja sypialnie i tam na dywanie nie ma włosów. Te dwa psy mieszkaja w domu i mam jeszcze yorka,ale on jest nieszkodliwy bo sie nie leni. Kocham pieski,ale jak po kolei zaczna robić kiedys pa,pa,to juz żadnych zwierzaków!
Juz sie troche uspokoiłam,ale stasznie zmęczona jestem juz tym domem w którym po kolei wszytko zaczyna sie starzeć,rozwalać no bo jak meble w kuchni maja 17 lat to wiadomo ze okleina juz jest nie taka,zaczyna odłazić.Córka dwa razy zrzuciła w łazięce cięzkie prefumy,wiec popekała umywalka i nadaje sie do wywalenia,pies szczeniak trzy lata temu obgryzł w przedpokoju tapete i tak jest do dzis,wymieniali nam kaloryfery rok temu wiec trzeba za kaloryferami dotapetować,bo sa mniejsz kaloryfery i w pierony jeszcze takich innych rzeczy KTÓRE TYLKO JA WIDZE!!!
Szlak mnie trafia ze mąż tego nie widzi a jak poproszę zeby to zrobić to ciągle nie ma pieniedzy,A NA URLOP 10 TYS ZNAJDZIE!!!
Parę dni temu wzięłam do prania ręczniki kąpielowe z łazienki i zapomniałam dać nowych.Przyszedł mąż z pracy,poszedł sie kąpać. Wchodze po nim do łazienki,wiadomo ze zastaję całą zalaną,ale to juz olewam. Parze,a on sie wytarł takim małym ręczniczkiem do rąk.Zapytałam czemu nie wziął normalnego,czyli duzego kąpielowego?
To mi powiedział,ZE NIE WIE GDZIE SĄ!!!! I CZEMU MU NIE PRZYGOTOWAŁAM!!!!
Ja pierdziele,mieszkamy w tym domu 17 lat,od 17 lat ręczniki lezą w jego szafi w jego sypialni i ma je codziennie na przeciwko oczu!!! Cisnienie miałam chyba z 800 no i zadyma ze hej.
Powiedzialm córce co i jak,ze kazda swój ręcznik po kąpieli bierze do swojej sypialni,a tatus niech sie wyciera tym małym ręczniczkiem jak mu tak wygodnie.Niech sie troche ogarnie i zainteresuje gdzie co lezy.
Cztery dni sie tym maleństwem wycierał,az znalazł duze ręczniki.
Dziewczyny,nie wiem czy wasi faceci tez są tacy niedorobieni. Jak czegos szuka to i tak wiem ze nie znajdzie bo odchyla jedną rzecz w szafi i krzyczy ze nie moze znaleźć ! On w lodówce czesme czegoś nie widzi i mnie wola!!!
Marzy mi sie moje wlasne maleńkie mieszkanko i zeby nikt do mnie nie przychodził.

Na weekend bym sobie do niego przyjeżdzała i nie patrzyla i odpoczywała W CZYSTOSCI
Ale mam dziś dzeń,o matko!!!