Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: babina7 » 13 lip 2011, 00:17

nie byłam jeszcze w Egipcie (no) ale się wybieram....Wróciłam z Wiednia {o dziwo cała!}.Kierowca miał na siedzeniu książeczkę ze znakami drogowymi, a znaki drogowe każda z nas inaczej interpretowała, ale dojechałyśmy nawet bez mandatu (yes) . Potwierdzam prawdziwość twierdzenia "życie zaczyna się po 40". Było bosko!!!Co za przyjemność , nie martwić się o innych i robić to co chcemy!!!Nie spieszyć się nigdzie....Miałyśmy być 4-5 dni, a byłyśmy 12.
Wyruszałyśmy na miasto około 11 i łaziłysmy do wieczora.Zobaczyłam wszystko co chciałam zobaczyć , przejechałam się diabelskim młynem i upoiłam widokiem fontann . Piękne miasto!! Pogoda nam dopisała i humory tez. Chodziłam dosłownie zapłakana od śmiechu , a boleści brzucha { ze śmiechu, oczywiście} miałyśmy każdego dnia.
Zamierzamy co roku zwiedzać inną stolicę. Tylko raczej już samolotem (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 lip 2011, 09:51

Nastepnym razem do Brukseli dziewczynki (yes) (nod

Jestem smutna , wczoraj stracilam malusiego dopiero co urodzonego osiolka , bylam w nocy przy jego narodzinach a potem dawalam mu mleko z butelki bo matka go odrzucila , kopala go cala noc ! Byl taki sliczny i bezbronny .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 lip 2011, 10:04

Ojjjjjjjj Beata a czemu umarł:( On juz mial pare tygodni czy to urodzil sie nowy? No ja tez bym wyla jak bóbr (pleure

Babina,fajnie ze bylo fajnie (rofl Zgadzam sie z toba całkowicie ze wyjazdy w naszym wieku gdzie dzieci sa odchowane daja komfort psyciczny bo czlowiek nie mysli,ze lekcje,ze obiad,a czy cieplo sie dzieciak ubrał,a czy mąż dopilnuje....
Teraz luz-bluz (yes) (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 lip 2011, 14:25

Urodzil sie wczorajszej nocy .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 lip 2011, 16:17

No Babina to niezle zabalowalas.A juz sie o ciebie martwilam w duchu gdzie to Babine wcielo ,czy dojechala i wrocila zywa (whew bo taka cisza w eterze z twojej strony a przed wyjazdem nastraszylas niedoswiadczona kierowczynia:)
To masz fajne towarzystwo do wyjazdow,....ha to teraz wiem czemu ,ze nie chcesz jezdzic z nami !!:))

Beata ,szkoda osielstwa ..wiecej tej mamy nie zapladniajcie i juz.
Kiedys moj ojciec chodowal nutrie ,czesto sie zdarzalo ze matka zzerala mlode po porodzie.Taka zwierzeca natura.

Ja tez sie teraz zawzielam na cwiczenia i codzinnie po 3-4 godziny spedzam w klubie.
Dwie godziny ostrego treningu pozniej jakas sauna i znow godzina rolleticu na podczerwien,
Czy efekty sa??/...wagowo chyba nie.BO Wciaz sie kolebie w okolicach 64 kg.
Ale wczoraj byla babka- dietteyczka i za 10 zl zrobila mi wydruk z pomiarami mojej tkanki tluszczowj ,miesni ,wody,.
Zwazyla mnie + wiek + wzrost i td ..no i pocieszajaca wiadomosc ze moj metaboliczny wiek maszynka wycenila na 34 lata !! haha (clapping
Dobrze ze emerytura nie zalezy od kondycji ,bo moglabym na nia pojsc dopiero przed smiercia.
Mam 4-5 kilo do schudniacia ,bo idelana waga to ponoc dla mnie 60,6 kg .
Moze i prawda skoro wczoraj jak mnie zwazyla mialam 64.7 kg
A jesc moge 1396 cal zeby utrzymac ta wage ,,,jesli chce schudna c niestety tylko 1000-1200 cal.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 lip 2011, 17:45

beato- malgorzato, wspolczuje Ci bardzo straty osiolka.
moze znajdziesz jakas pocieche w tym, ze prawdopodobnie byl on chory i oslica wyposazona przez matke- nature w tajemna wiedze, ktorej nie maja matki ludzkie zrobila, co musiala zrobic.
moja wielkiej dobroci suka zagryzla kiedys jedno ze szczeniat, chociaz pilnowane bylo bardzo, to i tak znalazla dogodny moment.
mialam do niej wielki zal, wyrzuty sumienia, ze nie oddzielilam go od reszty potomstwa na stale, duzo pozniej ( kiedy kupilam smiertelnie chorego szczeniaka) w pelni zrozumialam i zaakceptowalam fakt, ze ludzka etyka nie ma zastosowania w zyciu zwierzat.

ula, witaj w klubie 1000 kalorii.
mnie juz tak obrzydly potrawy, ktore moge spozywac, ze czasem wole nie jesc, co wiem ze jest nie za dobre.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 lip 2011, 20:10

beata-malgorzata pisze:Urodzil sie wczorajszej nocy .
Buuuu (pleure No szkoda Skarbeńka,ja tez bym buczała jak cholerka.ale musial byc sliczny taki malenki.W ogóle zwierzaczki sa kochane (happy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 lip 2011, 23:08

Towarzystwo mam świetne. Nadajemy na tych samych falach i to samo nas śmieszy. Dwa razy była z nami koleżanka, która mieszka w Austrii od 20 lat i ona "odstawała" tzn. jest super babeczka ale my, żyjące w Polsce , czasem rzucałyśmy jakiś cytat z filmu i już był powód do śmiechu , a jej musiałyśmy tłumaczyć cały kontekst. Wyczuwałam, że śmiała się czasem z grzeczności.
Powiem Wam jeszcze, że w kilku muzeach i pałacach {np. w Schonbrunn} jest już elektroniczny przewodnik po polsku!! . Dwa lata temu jeszcze nie było. To duża przyjemność , rozumieć co się ogląda.
A ja mam rodzinę jeży w ogrodzie (rire
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lip 2011, 13:02

DZIEWCZYNY,ZALOZYLAM NOWY TEMAT
viewtopic.php?f=9&t=13796

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 lip 2011, 21:46

Sabrina, jak babina tak zachwala Wiedeń to ja mam pomysl. Może by w przyszlym roku do Wiednia na parę dni? ja wiem, że Ty ciężko znosisz taki rozgdakany babiniec, ale jakbyś ze trzy dni wytrzymala z nami, to twoja pomoc jako osoby znającej realia i topografię miasta bylaby bezcenna :-0 zawsze się pierwszy raz inaczej zwiedza z pomocą kogoś, kto wie jak sie na miejscu obracać. Przemyśl to , co? ja nigdy w wiedniu nie bylam. Niemieckiego ni w ząb. Ekipa by się znalazla chetna:-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”