życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: NINA-30 » 23 cze 2009, 14:44

:badgrin:

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 cze 2009, 14:48

:badgrin: to pozamiatałyście na maxa :roll: a ja myslałam, że to tylko ja jestem taka wredna i juz od poczatku historii nie wykazywałam krzyty smutku na jej los ;)
Ale suma sumarun nasza Rysiabe ucichła, nie komentuje - oj dziewczyny też nie ładnie wyszło :-|
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 23 cze 2009, 15:07

qurcze, a ja myślałam, że to prawda... aż się nie mogę z tym pogodzić.... tyle współczucia i tyle złości... ale o co come one?? why??
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 23 cze 2009, 15:37

Ktoś sobie z nas klasyczne "jaja zrobił" ale co z tego czy i my nie zachowałyśmy się jak sępy bawiąc się czyimś życiem??
przecież nasze zainteresowanie wynikało wyłącznie z egoistycznych pobudek : bo dobrze się bawiłyśmy 8-) a nie z chęci masowej pomocy , kiedy któraś na forum opisuje swoja kiepską sytuację kończy się na kilku pocieszających postach albo i nie a potem wszyscy zapominają , tutaj dostałyśmy fajnie napisaną historię i temat ożył jak nigdy.Jestem przekonana że większość z nas miała wątpliwości co do intencji rysiabe fajnie je było jednak ignorować żeby nie zepsuć zabawy. Trochę luzu nabieramy i wracamy do kremów na pierwsze zmarszczki.
rysiabe dzięki za fajną zabawę dawno tyle na forum nie siedziałam co ostatnio :bravo 8-)
Ps. I tak Cię lubię ;)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 23 cze 2009, 15:51

costy nesia mnie sie spodobal watek z winem i serniczkiem, oboje go pamietaja, choc przeciez nie mial wplywu na rozkwit romansu wcale hehe oraz jamniczkiem miniaturka ;)

a tak naprawde ruszylo mnie bodajze pierwsze zdania: jestem piekna lala, zgrabna piekna niczym lalka barbi, w usatach kobiety dojrzalej wydalo mi sie to smieszne ;)
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 23 cze 2009, 16:12

qurcze a ja nic nie podejrzewałam... nic mnie nie zastanowiło... jaka ja jestem niespostrzegawcza i łatwowierna...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 23 cze 2009, 18:14

A ja mam mieszane uczucia: albo Rysia umilkla, bo kju3 zaczela dowodzic na tym watku i teraz wszystkie forumowiczki wysmiewaja sie z tu opisanej historii, albo Rysia zdemaskowana.

W kazdym razie jakbym byla Rysia, to bym sie tu wiecej nie odzywala, bo co i rusz, to jej sie teraz moze oberwac. Ale jesli juz, to hurtem.

Mnie sie wydaje, ze historia jak najbardziej prawdziwa, ale od pewnego momentu upiekszana. Tak mowie, bo mam w rodzinie kobitke, co tak opowiada. Ale to nie jest Rysia, bo by sobie tyle lat nie dodala ;)
Takie jest moje zdanie: ja Rysi wierze, wierze, ze to wszystko wlasnie tak doglebnie przezywala, chociaz byly to reakcje bardzo mocno przesadzone. Sa na swiecie introwertycy, ktorzy rozmalowuja sobie wiele spraw bardziej niz to jest tego warte. Zwlaszcze, kiedy sie ma malo informacji.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
angela31
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: angela31 » 23 cze 2009, 18:41

szpaczek pisze: rysiabe dzięki za fajną zabawę dawno tyle na forum nie siedziałam co ostatnio :bravo 8-)
I ja tak samo, dawno nie siedziałam tyle na forum co ostatnio...każdą wolną chwilę spędzałam na tym wątku.
Co prawda przeszło mi przez myśl w pewnym momencie, ze Rysia nas tu czaruje, ale cierpliwie czekałam do końca...ale zakończenia ani widu, ani słychu bo naszą autorkę gdzieś wsiąkło......

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 23 cze 2009, 19:11

Nie mówiłam,że jest to wymyślona historia Rysi. Na samym początku tego opowiadania,byłam bardzo podekscytowana Rysi przeżyciami,ale co następny post, to już mniej mi się podobało.Ciut jak jak dla mnie rozwlekle napisane. Czemu nie......? Mogła to wszystko przeżyć-jak najbardziej w to wierzę. Chwała jej za to że to opisała ,wiele z nas też mogło by opisać historię swego życia,tylko nie mamy takiego talentu jak Rysia ;)

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 23 cze 2009, 19:12

tylko czekałam na ten moment :badgrin: czyli co to wszystko fikcja ? tak myślałam po przeczytaniu dwóch czy trzech postów, od razu mi to śmierdziało jakoś tak dziwnie to było pisane, nie wypowiadałam się na ten temat i nic Wam dziewczyny nie chciałam mówić że to może być kit no ale cóż dobrą mam chyba intuicję :bravo ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”