dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: dzisiejsze związki

Post autor: nefertari » 07 cze 2009, 23:00

para u której właśnie byłam na ślubie to niesamowity związek :) są fajni i pasują bardzo do siebie :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 08 cze 2009, 08:32

Ostatnio przeżyłam szok.
Ja już nic nie rozumiem. Napiszę o co chodzi:

Zawsze byłam przekonana, że nie należy facetom wskakiwać do łóżka za szybko, bo taką dziewczynę facet od razu zakwalifikuje jako łatwą i tylko do sexu.

Otóż mój znajomy poznał laskę (jak dla mnie to zwykła puszcz....), z którą na pierwszej randce-od razu (przypuszczam, że dobrze jej imienia nawet nie zapamiętał) poszedł do łóżka. Dużo sexu było przez tak ok miesiąc, po czym się z nią...zaręczył :-o, ślub miał być 3tyg po zaręczynach :-o

Nie wiem jak to się potoczyło bo straciłam z nim kontakt. I co wy na to?

Co można powiedzieć o tej dziewczynie (pomijając moją dygresję) i o tym facecie? No i co można powiedzieć o całej tej historii, bo raczej w wielką miłość to nie wierzę.
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 cze 2009, 08:49

hmm zależy po ile maja lat i jakie wczesniej zwiazki :-) . Moze dziewczyne ponioslo haha;).
To ze po 1 randce juz wyladowali w lozku to okej, ale zeby po 3 mies slub to dla mnie jest zdecydowanie za szybko, takie miesiace to efekt zauroczenia i kazdemu sie wydaje, ze spotkal aniola:)) . Jak mozna kogos poznac w 3 miesiace to nie wiem;) Ja bym w zyciu sie nie zdecydowala na tak szybki slub :!: . No ale pozostaje tylko zyczyc szczescia;)))
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 08 cze 2009, 10:34

GosiaczEq pisze:hmm zależy po ile maja lat i jakie wczesniej zwiazki :-) .
Facet koło trzydziestki, laska taka trochę dziumbdzia. O tej dziewczynie nic nie wiem. Facet jak do tej pory zmieniał kobiety jak rękawiczki. Z prędkością światła. Zastanawiam się czy po prostu nie potrzebował takiego stałego (tu brzydkie słowo ma być ) do łóżka. Wiesz regularny sex itd. Po co szukać kogoś na siłę, starać się, adorować itd jak ,,kobieta,, chętna jest, bez wysiłku. Jak się znudzi zawsze można się rozwieść i poszukać nowej:) Ja tak to trochę odbieram.
GosiaczEq pisze:To ze po 1 randce juz wyladowali w lozku to okej

Nie wiem czy tak okej. Ja zawsze uważałam, że jeśli się coś zdobędzie bez trudu i wysiłku to się tego nie szanuje. Może się mylę, ale chyba raczej nie.

Jest takie powiedzenia: Łatwo przyszło, łatwo poszło. Nie wierzę w przyszłość takich związków jak w.w.
W wielką miłość akurat w tym przypadku to nie wierzę.

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 cze 2009, 13:22

mi koleżanka opowiadała jak jakiś kolega jej chłopaka czy kogoś tam znajomego, ożenił się z laską, która brzydka jak noc jest (dobra wygląd się nie liczy), a powodem dlaczego się z nią ożenił było: "bo dobrze ciągnie" :-o
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 08 cze 2009, 13:53

k_asiaczek pisze:mi koleżanka opowiadała jak jakiś kolega jej chłopaka czy kogoś tam znajomego, ożenił się z laską, która brzydka jak noc jest (dobra wygląd się nie liczy), a powodem dlaczego się z nią ożenił było: "bo dobrze ciągnie" :-o
Aż mi się wierzyć nie chce, co się wyrabia.

No tak, czyli potwierdza się moja teoria. Facet po prostu potrzebuje stałej d....
Czasem trafi się okazja, gościowi nie chce się szukać fajnej kobiety, a że łatwa laska to co się będzie wysilał.
Poużywa sobie i ją zostawi. To jest tylko przykład na to, jak lekko niektórzy traktują małżeństwo. Jest to swego rodzaju ,,uwiązanie,, przy sobie kobiety, że się tak wyrażę. Laska myśli, że niesamowitym uczuciem ją mężczyzna obdarzył., książę z bajki itd, a intencje są inne. Z drugiej strony to jest to też chyba ogromna naiwność takich kobiet no i jednak kompletny brak szacunku mężczyzny do nich.

Ja jednak chyba wierzę w miłość.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 cze 2009, 16:45

Magdoonia;) nie moge cytac selektywnie, wiec napisze bez. Ja absolutnie nie jestem za pojsciem na calosc po 1 randce, ale wiem , ze sa takie laski i to nie jest takie nienormalne ( a jakie one są to juz ich sprawa hehe:D) . Czasem jest tak, ze taki "zwiazek" po paru takich randkach sie rozpada ... ale małzenstwo to juz sprawa powazniejsza jest i opierac je na takim zwiazku, po takim czasie to dla mnie jest nienormalne :-) :-) .
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 08 cze 2009, 20:01

sa malzenstwa, ktore zostaly zawarte po kilku miesiacach bycia razem i niezle sie maja ;)
mi sie wydaje, ze niektorzy nie potrzebuja spedzac ze soba kilku lat zeby sie poznac.
Moze poprostu trzeba dojrzec do malzenstwa... :roll:

Oczywiscie branie slubu tylko ze wzglesu na sex nie jest normalne, aczkolwiek nie sadze zeby to byl argument dzieki ktoremu facet by sie zdecydowal na slub :-)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 cze 2009, 20:14

Vodia pewnie, że są małżeństwa, które są zawierane po kilku miesiącach znajomości i są szczęśliwe, np. rodzice mojego ex pobrali się po 3 miesiącach znajomości i teraz chyba są ze sobą coś koło 30lat. a rodzice mojego Misia nie wiem ile się znali ale mama go urodziła jak miała 16 lat i też są do tej pory razem. nie ma na to reguły :|
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 08 cze 2009, 20:19

i wlasnie najpiekniejsze w tym wszystkim jest to ze jest pelno ludzi, ktorzy sa szczesliwi po tylu latach, a w dodatku slub wzieli w pare miesiecy po tym jak sie poznali...
Poprostu tylko pozazdroscic.
Niektorzy po kilkunastu latach biora slub i sie rozchodza a inni stawiaja wszystko na jedna karte i sa mega szczesliwi :-)

Nie ma regul ale waze sa ludzie, ktorym mozna pozazdroscic takich rzeczy :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”