Anetta, a moge zapytac kiedy dokladnie sie wybierasz do Portugalii? bo ja mam kumpelke uradzona na Maderze i wlasnie tez zastanawiam sie czy by sie tam nie wybrac w tym roku:) Ale poniewarz czeka mnie tez remont mieszkanka w lecie, zastawiam sie na tansze kraje gdzie mimo to mozna dobrze wypoczac na poziomie ; rozpatruje wiec tez Grecje bo jest niedroga i bardzo ladna, a takze Bulgarie, bo mam kolezanke stamtad, a Zlote Piaski tez wydaja sie byc ciekawa propozycja. W tym roku chce cieplo i tanio; na podroz poslubna (kiedy ten slub

) marza mi sie Karaiby..albo cos innego wymysle do tego czasu, ale napewno wyspa, palemki i garacy piasek w dzien, a noca jakies ognisko, barbeque, muzyczka i imprezka:)
PS jesli ktos byl w Bulgarii, Grecji i na Maderze (lub Porto Santo - to taka jeszcze mniejsza wysepka kolo Madery:) i moze polecic mi sprawdzony hotel to prosze o info tu w watku lub na priva zeby nie zasmiecac.
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!