Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 26 lut 2007, 17:12

majorka 2005. polecam :!:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lut 2007, 17:16

Mi się Majorka -marzy od dawna.

Ja parę dni temu wróciłam w Egiptu (już po raz 3), jechałam się wygrzać i nałapać słońca, którego u nas brakuje.
Najzabawniejsze było to, że leciałam tam Air Italy :badgrin: A na lotnisku stwierdziłam, że zimno i jak zobaczyłam Arabów w kurtce puchowej i czapce to mnie się śmiać chciało :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lut 2007, 17:17

Mi się Majorka -marzy od dawna.

Ja parę dni temu wróciłam w Egiptu (już po raz 3), jechałam się wygrzać i nałapać słońca, którego u nas brakuje.
Najzabawniejsze było to, że leciałam tam Air Italy :badgrin: A na lotnisku stwierdziłam, że zimno i jak zobaczyłam Arabów w kurtce puchowej i czapce to mnie się śmiać chciało :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 26 lut 2007, 17:27

Michitka, jak Majorka to Cala d´Or :-D
piekne zatoki... nie otwarte morze tylko takie male zatoczki.
zreszta Majorka to nie duza wyspa i jak wynajmniesz auto to obejrzysz ja cala.
ale nastaw sie na samych Niemcow :( Niemcy traktuja Majorke jak swoj kolejny land.niestety!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lut 2007, 17:39

Niemcy to wszędzie, na Teneryfie też ich pełno.
Majorka -marzenie, choć już nie tak popularne jak kiedyś. Ale dzięki Kamelia zapamiętam, a masz jakieś fotki inne??

Choć ja mam dość Ruskich i Japońców --wierzcie mi tragedia jak mają imprezę pokój obok ciebie :badgrin:

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 26 lut 2007, 18:09

My w tym roku w letnie wakacje lecimi na Madere (Madeire) :-D( juz zarezerwowane) Mala wysepka, na szczescie jeszcze nie tak popularna jak Ibiza lub Teneryfa. Ale najpierw na pare dni do Zakopanego i Krakowa (prezent dla rodzicow mojego Miska, beda pierwszy raz w Polsce :p )
Oj jeszcze tyle miesiecy czekania :cry: A juz bym chciala sobie na plazy poleniuchowac i sie wygrzac :-)

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 26 lut 2007, 18:10

no Niemcy wydaja najwiecej na swiecie na podroze.tak juz jest i tak bedzie...
fotki mam ale musialabym poszukac i ocenzurowac ;)

a co do imprezowych Ruskow to slyszalam ze ich pelno w Tunezji i wlasnie w Egipcie.ja jakos do tej pory spotykalam samych spokojnych :?

w tym roku chce uderzyc wlasnie bardziej na zachod na kanary (la Palmas, furaventura).ale zobaczymy jak to bedzie...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lut 2007, 18:31

Mi jeszcze z Europy marzy się jeszcze Costa del Sol :-D oraz Krym.

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 26 lut 2007, 20:39

Anetta, a moge zapytac kiedy dokladnie sie wybierasz do Portugalii? bo ja mam kumpelke uradzona na Maderze i wlasnie tez zastanawiam sie czy by sie tam nie wybrac w tym roku:) Ale poniewarz czeka mnie tez remont mieszkanka w lecie, zastawiam sie na tansze kraje gdzie mimo to mozna dobrze wypoczac na poziomie ; rozpatruje wiec tez Grecje bo jest niedroga i bardzo ladna, a takze Bulgarie, bo mam kolezanke stamtad, a Zlote Piaski tez wydaja sie byc ciekawa propozycja. W tym roku chce cieplo i tanio; na podroz poslubna (kiedy ten slub :?: :badgrin: ) marza mi sie Karaiby..albo cos innego wymysle do tego czasu, ale napewno wyspa, palemki i garacy piasek w dzien, a noca jakies ognisko, barbeque, muzyczka i imprezka:)
PS jesli ktos byl w Bulgarii, Grecji i na Maderze (lub Porto Santo - to taka jeszcze mniejsza wysepka kolo Madery:) i moze polecic mi sprawdzony hotel to prosze o info tu w watku lub na priva zeby nie zasmiecac.
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 27 lut 2007, 16:50

Eve. na Madeire lecimy w sierpniu od 6- go do 16 go :p
Moze tez w tym czasie sie wybierzesz :-D
Slyszalam od znajomych ze Chorwacja jest super i tania :p

pozdrawiam :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”