Uważam że Kim jest piękna,co nie znaczy że jej stylizacje mi się podobają albo kształt jej pupy,który jest zwyczajnie dziwny...ale czy nam się podoba to czy nie,Kim jest swego rodzaju fenomenem na skalę światową-skoro zarobiła majątek na byciu znaną z sex-taśmy ex przyjaciołką Paris Hilton...oczywiście że jest to schlebianie najniższym gustom,ale wiesz co-czasem wszyscy im ulegamy
Ja nie oglądam jej programu,ale czy to oznacza że mają go zdjąć z anteny?niech inni oglądają,skoro mają ochotę
Ulla,każdy ma inne wyobrażenie kolorowych ptaków czy dobrego gustu,ale nie rozumiem tego potępienia takich dziewczyn jak Aneta-jeśli kobieta ma siłę i ochotę malować się w szpitalu,na porodówce czy na codzień wychowujac dziecko,to niech to robi!Niech będzie zrobiona,odpicowana,zmalowana-to jej sprawa.Ja nie byłam w stanie sama się umyć po cesarce,ale może ktoś inny w balowej sukni wystąpić,wisi mi to
Natomiast nie każda wyzywająco ubrana dziewczyna jest blacharą-taki jest stereotyp,tak jak nie każdy okularnik to intelektualista
Dla mnie po ulicy mogą chodzić w piżamie i szlafroku,garsonce lub lateksie,czemu komuś to przeszkadza?