Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: mikamika » 05 mar 2017, 13:41

jak ktoś nie ma klasy to i pokazanie wszystko co sie da, bo przecież trzeba jakoś przyciągnąć więcej laików (rofl , a widocznie tylko to maja do zaoferowania (giggle przykre, ze wiele kobiet nie szanuje swego ciała i prywatności.
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

Awatar użytkownika
manerka5
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: manerka5 » 05 mar 2017, 14:01

Oj dziewczyny, czy złudne te 'bogactwa' czy nie , czy photoshopy, czy filtry, tapety, doczepy, to i tak miło się patrzy na piękno tych ludzi i ich szczęście. :)

Wole sobie pooglądać jakaś ładna wypiętą, wygięta kobietę niż zaniedbanego twarzowca ;P. A to jak one się z tym czuja to ich sprawa, dla nas, odbiorców nic nie jest na niekorzyść, przeciwnie, podziwiamy :))

A zdjęcia z wakacji, restauracji, zakupów, jaknajbardziej na plus, dzięki takim pubikacjom jestem bogatsza o wiedzę, gdzie warto się wybrać i gdzie dobrze zjeść.
21.11.2016r. -> dr Broma 425 XH Silimed Natural
19.02.2018r. -> dr Zachara CKN

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 05 mar 2017, 15:32

Ja niedojrzaly etap "chwalenia sie" na social media gdzie bylam i jak wygladalam mam juz dawno za soba, teraz spaliłabym sie ze wstydu gdybym na Facebook dala zdjecie moich nowych Louboutinow czy jak jade Bentleyem na poludniu francji ;)
Zdjecia z wakacji czy zdjecie z obiadu wczoraj- owszem ale wszystko z umiarem i klasa..
Ludzie dla ktorych to cześć życia o takich rzeczach nie mówią a dawanie czegos takiego na Facebook to szczyt buractwa. Zależy w jakich sferach człowiek sie obraca i czy jest do tego lifestyle przyzwyczajony

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 05 mar 2017, 17:21

Marlaneczka ale czemu tak.mowisz ze zdjecie w bentleyu to szczyt buractwa niektorzy jezdza takim autem i chcac np zdjecie zrobic to musza do innego auta wsiadac? Dla niektorych to codzienność i nie jest to kwestia chwalenia tylko robia zdjecie np w swoim domu czy aucie
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

ada34
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ada34 » 05 mar 2017, 17:23

Dokladnie, tak jak Marleneczka pisze- tu w uk bym raczej nie zaufala lekarzowi, i to nie tylko med.estetycznej...A to,ze w pl wychodzi cenowo korzystniej to taki maly bonus.
18.11.2016 - dr Broma Silimed Maximum 445HI
02.02.2017 - dr Broma poprawka Polytech Meme 610cc
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=480" onclick="window.open(this.href);return false;

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 05 mar 2017, 17:57

Natalia jak mowie wszystko z glowa i umiarem, zalezy tez od kontekstu, bentley gdziestam moze byc ale ewidentnie moje zdjecie pozowane w Bentleyu by sie na moim FB teraz nie ukazalo..
jak mowie ja juz wyroslam z tej fazy na pokazywanie gdzie bylam i gdzie kupilam ostatnia pare butow,

Czlowiek dorasta i widzi ze to troszke puste i w zasadzie nie ma potrzeby nikomu nic udawadaniac czy wzbudzac zazdrosc. Wszystko z umiarem i teraz zastanawiam sie 5 razy zanim cos dam online.

Druga sprawa ze obracam sie z osobami (wiem ze dla niektorych to trudne do uwierzenia) ostatnio z top wyksztalceniem, wychowaniem /nie bede sie wdawac w detale/ i spalilabym sie ze wstydu gdybym dalam zdjecie nowej pary Louboutinow na FB. Czlowiek dorasta (emo

Wiadomo ze w pewnych swiatkach to super imponujace ale np nie chcialabym miec partnera ktory by byl z panna co wypina pupe na Instagramie. Niech kazdy robi jak uwaza za stosowne

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 05 mar 2017, 18:44

Wiesz ja sie.z Toba zupełnie zgadzam bo w pewnym wieku czy momencie zycia niektorych zdjec nie wypada dodawac
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Awatar użytkownika
adrenalina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: adrenalina » 05 mar 2017, 22:28

boszzz jakimi pierdołami wy się zajmujecie... niech każdy robi jak mu się podoba...
dla jednego szczytem wieśniactwa jest parawan na plazy... a mnie to g... obchodzi nikt piachem w ryj nie będzie mi sypał i parawan stawiac będę... i mam w nosie czy to buractwo i czy wyższym sferom to pasi czy nie...
...i tak na marginesie - przecież pisanie tu, że nie wstawi się foty w bentleju (czy jak on się tam zwie, w życiu stać mnie na niego nie będzie a i nie podoba mi się za bardzo) to chyba też swego rodzaju przechwałki
"To tylko pies, tak mówisz
Tylko pies
A ja Ci powiem
Że pies to czasem więcej jest
niż człowiek..."

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 05 mar 2017, 22:38

a to adrenalina ty tam lezysz na plazy za parawanem (clin (tongueout (rofl