Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a ja mysle ze ma sporo kompleksow w przeciwnym razie nie bylaby m.in. taka agresywna gdy ktos na nia najezdzal, albo powiedzial/zrobil cos nie po jej mysli ale dobra z niej 'aktorka' jesli chodzi o ta rzekoma pewnosc siebie.
ciekawe czy po tym jak cejrowski sprowadzil ja do parteru zastanowila sie nad ssoba i nad tym co soba reprezentuje.
a tak na marginesie to frytka vs cejrowski bylo niezlym widowiskiem ale uwazam ze mogl ja zgladzic z wieksza klasa :/
ja wlasnie mowie ze mogl pokazac niewlasciwosc jej zachowania i potepic ja nie ponizajac tak jak zrobil to w swoim programie.
uderzyl mnie kompletny brak szacunku cejrowskiego do niej
gadka krecila sie wokol jej cytuje "rypanska w wannie" pytal m.in. jaka widzi roznice pomiedzy "sprzedajna dziwka portowa" a cichodajka co za darmo rozdaje... a na koniec jeszcze nawiazal do jej sytuacji rodzinnej :? masakra