babina7 pisze:chętna ale nie dam rady, bo teraz mieszkam 300km od Katowic..
widzisz mam problem z czytaniem ze zrozumieniem tresci zamiast :do" przecztalam "od"
kama39 pisze:Cyrylku ja bym byla bardzo chetna ale niestety nie bede w poblizu. A chcialabym wycisnac z ciebie wszelkie informacje na temat ten prewencji. Ja wprawdzie juz po liftingu ale chcialabym wiedziec jak utrzymac ten efekt jak najdluzej. Jak dbasz na codzien o swoj piekny wyglad? Mozesz cos polecic?
Ja nie chodze do kosmetyczki na zadne zabiegi. Uzywam od kilku miesiecy dermoroler i serum i krem z retinolem ale nie wiem czy to wystarczy.
ja tez nie chpdze do kosmetyczek chyba ze tylek wymasowac

albo na jakies dzikie zabiegi na cialo czasem urzadzeniami ktorech w domu nie mam
rolcit mam w komodzie ale nie uzywany kiedys sie zabiore ale tak czesto jestem posiniaczona po zabiegach medycyny estetycznej ze nie mam kiedy moglabym sobie cv napisac zawod "krolik doświadczalny"
np przedwczoraj zrobilam leciutka volume prinsese abym mogla cos na temat tego preparatu wam tunapisac jak sie zachowuje jakie daje efekty itp
jak ja dbam hm
uzywam dobrych kosmetykow nie tylko do pielegnacji ale przede wszystkim do makijazu bo zdarza mi sie niesety zasnac z makijazem
wiem wiem ... nie powinnam ale czasmi padne przy komputerze staram sie nie miec wahan wagi wiecej niz 5 kilo
i odzywiac sie w miare zdrowo
poza tym uwazam ze jak sie czlowiek zaczyna starzec mentalnie w glowie to i cialo sie dostosowuje