Moderator: Zespół I
Kurcze a mialas taki sam login na allegro..bo od razu mi sie skojarzylas...chociaz nie wiem :?kifka pisze:Wiki Vanistel strasznie zawyza ceny, spotykałam się z nia osobiście swojego czasu i u niej duzo kupowałam, aż któregoś dnia pozamawiałam u niej ciuchy bebe jak spotkałyśmy sie na odbiorze powiedziała mi że na każdej rzeczy musi zarobić minimum 50 zł i że jeżeli mi nie pasuje to zabiera je spowrotem, oczywiście kupiłam bo ciuchy bomba ale byłam strasznie stratna, a te same ciuszki można czasami kupić po niższej cenie u innych użytkowników m. in. właśnie u fufu.
Ja cI to gwarantuje,ze jest oryginalny!!!!! Vannistel siedzi caly czas w Stanach,a Fufu dopiero wrocila,ale obydwie maja oryginalne rzeczy.Nie przejedziesz sie napewno ,a bedziesz zadowolona w 100 % jesli lubisz takie rzeczy.Ja nie nalozylabym podrobek,bo ich nie lubie,wiec spokojnie mozesz u nich kupowac,ja mam bardzo wiele od nich rzeczy..bedziesz naprawde HAPPYruta25 pisze:a czy u Vannistel i fufu towar jest w 100% oryginalny?? kilka razy już się przejechałam na allegro
kifka pisze:viki1 zgadza się miałam taki sam nick na allegro jak tutaj, wiec pewnie razem licytowałyśmy niejedną rzecz na aukcjach u fufu :)