Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: anima60 » 10 kwie 2013, 23:55

Nie widziałąm ostatnio Wolszczakowej ani Pieńkowskiej, ale wątpię, żeby były po tłuszczu. Teraz jest taka moda, że kaniulą podaje się b. duże ilości kwasu hialuronowego, kosztuje to tyle co lift, starcza na rok i efekt jest taki sobie. Wolszczakowa to chyba nawet reklamuje na stronie internetowej Time Clinik ich zabiegi

Marenka u Ciebie lift był bardzo potrzebny i dobrze, że go zrobiłaś, bo wyglądasz teraz naprawdę rewelacyjnie. Ja mam rzeczywiście inną skórę, no i mam też... ten nie ustępujący lęk przed bliznami, na razie chyba wolę swoje chomiki niż sznyty przed uszami. Może gdybym nosiła długie włosy, byłoby mi łatwiej się zdecydować na chirurgię, a tak to swój ogonek chwalę :) zresztą zauważyłam, ze im jestem starsza tym coraz bardziej akceptuję swój wygląd, nawet z tymi zwisami i zmarszczeniami...

Eweplu jeden zabieg kosztował coś około 3tys + 500 zł za znieczulenie ogólne, ale to była chyba dobra cena.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 kwie 2013, 00:17

Anima, jakie <sznyty przed uszami> ??? ....Przecież szwy są w uchu!!
zadowolona

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 11 kwie 2013, 00:58

No niby są w uchu, ale nie u wszystkich. Ty masz akurat ładnie.
Ale za uchem u wszystkich jest już gorzej, a ja za uchem też lubię mieć krótkie włosy
Jest tak, że im więcej liftów oglądam, tym bardziej mi się odechciewa
ale może kiedyś się przemogę i stanę się piękna i gładka jak Wy wszystkie

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 kwie 2013, 14:40

Tylko Brzuchański tnie przed uchem {może juz nie?}. Niedługo przyjedzie do mnie córka z dobrym aparatem, to zrobi mi fotki z tyłu, bo sama nie wiem jak tam u mnie jest za uszami (giggle...
Zaczęłam dzisiaj używac herbalive. Odwlekałam, bo w domciu była resztka tortu {wyschniety ale pyszny!}.Potem byłam kilka dni u córki, więc im gotowałam i zawsze coś podjadłam.
Dzisiaj rano zarzyłam dwie tabletki , popiłam dużą ilościa wody i herbaty , a po pół godzinie wypiłam koktail. Kupiłam kakaowy i nawet mi smakował.Takie kakao. Do teraz nie czuje głodu. Obiad moge zjeśc jaki chcę, a na kolacje znowu powtórka śniadania. Trzymajcie kciuki. Marzę o -5 kg , ale 3 też mnie ucieszą.
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 kwie 2013, 08:52

Babina trzymam kciuki (yes) Jak jest sie sczuplym to nawet 2 kg przeszkadza jak czlowiek przytyje. Przy wadze np 70 pare kilo to pewnie tego sie nie odczuwa. Ja schudlam chyba z 3 kg w styczeń- lutym ale teraz tak wpieprzam słodycze,ze az sie boje ze przytyje. Pewnie z kilo albo 1.5 mam juz do przodu. boje sie stanac na wage (giggle Spodnie niby dalej bardzo luzne,ale juz chyba nie az tak jak miesiac temu.
Ja mam w domu jakies koktaile bialkowe i chyba sie za nie wezme.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 12 kwie 2013, 12:09

sabrinka bata na ciebie, napewno jest do przodu, przecież te słodycze z powietrza nie są,
ja się też pilnuje 4 dzien dopiero ale juz 1,3 kg mniej w sumie to żadna pociecha,bo pewnie troche z kichów zlazło i tyle
anima masz racje, o ile przód ucha wygląda ok to w 95 % z tyłu widać, nawet jak jest kreseczka jak włos to jest to kreseczka, która jest biała i się nie opala i jakby nie patrzył to jest inaczej niż przed, zresztą przód a raczej bok ucha też inaczej wygląda ta chrząstka jest wypłaszczona i ucho jest takie proste
w niektórych przypadkach, jak mój, to lepiej tak , niż nosić obwisły ryjek....wkońcu nikt mi za uszy nie zagląda a z przodu nie widać (rofl
wstawię wam moją blizne po 9 tygodniach od operacji jest lepiej ale jakoś tak długo tu się goi

a co się dzieje z jolą?
9-2.jpg

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 12 kwie 2013, 21:59

Zgadzam się z Tobą Marena- płatek ucha po lifcie zazwyczaj nie wygląda dobrze ( nawet jeśli nie widać blizny, bo było cięte wewnątrz ucha - zwrócił mi na to uwagę mój chirurg plastyk). Tył ucha w zasadzie też nigdy nie jest ładny - widać sznyty u każdej wyliftowanej i jeśli włosy są krótkie, to tego nie da się ukryć, żeby nie wiem jak kombinować :(
Dlatego ja mam dylemat: czy lepiej mieć krótką fryzurę+zmarszczki
czy wygładzić co nieco, ale świecić bliznami?
Włosy długie nie wchodzą u mnie w grę - nie ten typ urody.

Beatka, napisz co u Ciebie.

Awatar użytkownika
jagna5
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jagna5 » 12 kwie 2013, 23:35

Marena,jest dobrze,fajnie wygląda szyja, owal, a blizna ci zblednie prędzej niz myślisz, po takiej operacji to co jest to nic. Poza tym myślę, że dr Furmanek nas nieźle wyliftował, bo jestem teraz w sanatorium w Krynicy i mam niezle branie i nie przyznaję się do wieku, chociaż nie mam z tym problemu.
Anima, wierz, ze lepiej miec jednak te niewidoczne w sumie blizny i gładką buzię.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 kwie 2013, 00:06

nie ma takiej kobiety, która nie wygląda lepiej w dłuższych włosach. Może nie lubisz ale na pewno ładnie bys wygladała.
ostatnio podoba mi się Pochankę ( a tyle lat miałam awersje}, Drzyzga jak odmłodniała, Korwin Piotrowska ...każda zyskuje
zadowolona

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 13 kwie 2013, 00:32

Nie zgadzam się z opinią - dla mnie wcale nie odmłodniały. Zlały się tylko z grupą kobiet "bez wieku"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”