Hity senne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 01 lut 2005, 10:02

o to faktycznie okropny sen, :shock:

ja faktycznie bardzo dużo o tym myślę, hehe, ale ja tu nie myśleć, w końcu to dość poważna decyzja :P
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 16 cze 2005, 15:35

Ja przez pierwsze kilka dni po zalagowaniu na forum, kiedy spędzałam tuwiększośc wolnego czasu i czytałam prawie każdy temat o piersiach w nocy śniło mi się, ze mam takie ladne DUZE piersi i bylam taka zadowolona a jak sie budzilam to bylo mi tak przykro i bylam zawiedziona ze to tylko sen...;/ :roll:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Hity senne

Post autor: paula » 28 lis 2005, 10:41

paula pisze: przez te komplikacje i ich fotki śniło mi się dzisiaj,że wyciągłam sobie sama implanty :roll: :? ,nie wiem jak i którędy,ale okazało się,że jeden mam gładki a drugi teksturowany :? ,w tej piersi co mi dokucza był oczywiście gładki...a na dodatek jak nacisnęłam implant to zaczął wyciekać http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... strach.gif,więc wzięłam implanty do torebki i pojechałam do polanicy,a doktor powiedział,że przez to że sama wyciągłam implanty,straciłam gwarancje i wogóle już nie da się wsadzić innych...masakrahttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/errf.gif,acha i doktor powiedział,że jeśli nie chce żeby wyciekający silikon się zmarnował,to może mi go gratis wstrzyknąć w usta :roll:
mara pisze:dzizas, paula... twoj sen przebil nawet moj hitowy o chomiku wodnym... co ty jesz przed snem, ze masz kolorowe sny?
marcia opowiedz ten sen o chomiku wodnym...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 28 lis 2005, 11:19

ja w jednym watku pisalam ze mi sie snilo tez po obejrzeniu tych okropnosci ze pod prysznicem stalam i mi zaczal szew sie rozlazic i implant wysoac i pamietam ze druga blizne ciskalam miedzy palcami by mi drugi nie wypadl...musze luknac gdzie byl ten moj post..
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 28 lis 2005, 11:32

snilo mi sie, ze miala chomika. ale to nie byl zwykly chomik- byl to chomik wodny. plywal sobie w sloiku lub miseczce a ja ten sloik zabieralam ze soba i np. jezdzilam z nim autobusem. dobre, co?

a z innych hitow- tym razem w temacie cycki- przed sama operacja snilo mi sie, ze moja najlepsza przyjaciolka zrobila sobie cycki bez mojej wiedzy i otwiera mi drzwi a tam pekate E. po operacji snilo mi sie, ze mam kwadratowe implanty ale uwazalam, ze wszystko jest ok.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 28 lis 2005, 11:34

aaa :roll: to była taka odmiana świnki morskiej :D

ask
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: ask » 28 lis 2005, 11:46

Mi sie snilo, ze moja przyjaciolka zrobila sobie biust i byl taki piekny, ze az postanowilam tez zrobic. A najlepsze, ze wygladal naturalnie, byl mieciutki (nawet macalam go w tym snie) i nie bylo zadnych blizn juz w 1 dzien po OP.

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 28 lis 2005, 11:59

a mi sie czasem sni ze mi nos odpada, wczoraj tak sie w niego mocno uderzylam ze tez dzis mialam sny o nosie.
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 28 lis 2005, 12:08

Śniło mi się, że mam znowu operację, potem jestem już po i oglądam nos a w lusterku widzę taki kikucik- długi dosłownie na 3 cm, taki malusi i sztywny..... najpierw się przeraziłam a potem patrzę, patrzę i myślę sobie, że nawet ładny ten mój nosek, prościutki i taki zgrabniutki :lol: Lekarz mowi "tylko wie pani, teraz trzeba się nim opiekować, żeby nie odrastał" :roll: :shock:

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 28 lis 2005, 12:22

"zeby nie odrastal"
dobre dobre
po prostu nie wolno klamac to nosek nie urosnie jak u pinokia!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”