Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Przecież jak sie mam taki duży biust to naprawdę nie trzeba ubierać sukienki z dekoldem do pępka żeby wszyscy widzieli .... bo i tak sa widoczne i sie odznaczają....szok moim zdaniem to ona sie strasznie ośmieszyła...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
Miala dobre piersi to zrobila z siebie..mhh kaleke...
"Jeżeli ludzie szepczą za Twoimi plecami,to znaczy tylko,ze ich wyprzedziłeś"
................................................................................................
10.05.2010 całkowita korekta noska-długo wyczekiwana,wkońcu zrealizowana..
05.12.2011poprawka w części chrzęstnej nosa
Jak dla mnie, to ona cała jest straszna. Nie tylko usta ma okropne, ale ja twarz jest taka jakby nalana, taka napuchnieta, blehh okropna babka, nie ma w niej nic atrakcyjnego, a przepraszam raczej powinnam napisać, że ona sama jest już jedną wielką atrakcją dla otoczenia