ale czemu nie moge sie kapac?kapie sie i uzywam płynu do miejsc intymnych
Moderator: Zespół I

blondi dzieki za wyczerpująca osp,bede uwazac i starc sie tego nie uzywacblondi 222 pisze:Bo te nazwijmy to" okolice " maja swoja flore bakteryjna i swoje ph a wszelkie płyny mydła itd..moga ja zakłócic , najlepsza jest sama woda , tak mi powiedział lekarz . Zbyt czest kapiele w roznych płynach do kapieli itp tez nie sa wskazane , zakłoca " srdowisko pochwy" czyli jej ph i rownowage bakteryjna . Potem niestety łapiemy rozne infekcje, stany zapalne itd, bo ona traci swoja naturalnaochronna barjere .
Tez miałam z tym troche problemow .... sama miałam 2 razy wypalana nadzerke. Wkoncu moj lekarz dokładnie mnie wypytał jak dbam o higiene , i okazało sie ze troche przesadzam
, własnie z tymi płynami , kapielami . Powiedział ze płynow mam nie uzywac i nie brac kapieli zbyt czesto . Przerzuciłam sie na prysznic :D
I szczerze mowiac skonczyły sie moje problemy .
Jednak nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu !
Szyszunia zdrowiej i nic sie nie martw , bedzie dobrze :D

szyszunia pisze:blondi dzieki za wyczerpująca odp,bede uwazac i starc sie tego nie uzywacblondi 222 pisze:Bo te nazwijmy to" okolice " maja swoja flore bakteryjna i swoje ph a wszelkie płyny mydła itd..moga ja zakłócic , najlepsza jest sama woda , tak mi powiedział lekarz . Zbyt czest kapiele w roznych płynach do kapieli itp tez nie sa wskazane , zakłoca " srdowisko pochwy" czyli jej ph i rownowage bakteryjna . Potem niestety łapiemy rozne infekcje, stany zapalne itd, bo ona traci swoja naturalnaochronna barjere .
Tez miałam z tym troche problemow .... sama miałam 2 razy wypalana nadzerke. Wkoncu moj lekarz dokładnie mnie wypytał jak dbam o higiene , i okazało sie ze troche przesadzam
, własnie z tymi płynami , kapielami . Powiedział ze płynow mam nie uzywac i nie brac kapieli zbyt czesto . Przerzuciłam sie na prysznic :D
I szczerze mowiac skonczyły sie moje problemy .
Jednak nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu !
Szyszunia zdrowiej i nic sie nie martw , bedzie dobrze :D