Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 22 sie 2005, 14:31

kobieta musi być... ZASKAKUJĄCA ;) wciąż trochę nieznana, obca, ale nie wyskakująca z pomysłami nie z tej ziemi. Życie z nią musi być przecież ciekawe, trochę tajemnicze, coś zawsze musi się dziać ;) facet nie może mieć poczucia, że do końca ją podbił, zdobył ;)
oczywiście zadbana

takie podejście sprawia.. że nie mogę opędzić się od adoratorów :roll: w różnym wieku mimo iż wiedzą, że mam swojego mężczyznę. Który staje na głowie by mi się nie odwidziało, (po tylu latach!!) i wciąż o mnie dba jakbyśmy się dopiero co poznali 8)

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 22 sie 2005, 15:26

a mi sie wydaje,ze faceci boja sie takich "super suczek", nie sa pewni,ze taka z nimi zechce byc-skoro mzoe byc z kazdym,boją sie odrzucenia(niektorzy oczywiście) i stad wybierają te "myszkowate",ale i tam im sie głowa kreci za tymi "suczkami";-)
Mysle,ze tylko pewny siebie facet jets w stanie byc z naprawde super laseczką(oczywisacie nie mówie o tych laskach, ktore mają 'Pustak" w głowie)

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 22 sie 2005, 15:28

Mysel,e mezczyni lubia kobiety ktore mają troche z tej myszki, trochę z tej "duczki', tak poł na pół....Kobiety pewne siebie, zadbane, sexowne,ale nie wulgarne, tajemnicze,a na pewno "prawdziwe w swoim wizerunku"

Esti
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Esti » 27 sie 2005, 14:01

mi znajomy powiedzial, ze to normalne ze faceci lubia wypicowane a dla siebie seksowne- ale tylko w domku<LOL> bo po co maja sie za ich kobietami ogladac inni faceci . A on akurat jest pewny siebie, inteligentny, ma klase, jest bardzo interesujacy etc etc etc, babki do niego lgna ostro ;-)) ale nie tepaczki tylko madre kobiety.
esti

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 27 sie 2005, 14:45

Moj Aniolek twierdzi ze" wybral na zone wlasnie mnie dlatego ze oprocz tego ze jestem piekna kobieta, zadbana i z klasa to do tego mam dobrze poukladane w glowie, jestem wyksztalcona , madra , jestem jego przyjaciolka, kumplem, umiem zadbac o niego , o dom, bede dobra matka , zona , jestem dobra kochanka", mowi ze znalazl u mnie te wszystkie cechy na ktorych mu zalezalo. :P 8) :D
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 01 wrz 2005, 22:30

a może poprostu lubią takie typu ala doda bo takie ich pociągają wizualnie, ale do związku w większości wybieraja te mniej roznegliżowane dlatego że nie chcą być cały czas zazdrośni bo sami wiedza co im sie podoba i że taki typ ma popyt. Przecież prostytutki też tak się ubierają bo wiedza że facetów to kręci, a od tego zależy ich zarobek ilu zakręcą.
Facet może się bać związku z kobitką pokazującą większość tu i tam :twisted:

Oczywiście nie pije tu że doda zarabia na boku :D
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 06 wrz 2005, 11:30

to ja Wam powiem jakie dziewczyny naprawdę lubia faceci :D --> ŁADNE !! nic nie ma znaczenia,zachowanie,ubiór,aj kju,charakter,wszystko to można wrzucić do smietnika:D

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 06 wrz 2005, 13:41

lalinda, nie zawsze ladne :) Czasami jakas dziewczyna ma to coś co przyciąga facetów a jakaś druga ładniejsza od niej nie ma i nie ma szans wtedy. Trzeba mieć coś w sobie co intryguje, przyciągą. Każda z Nas ma takie coś w sobie, i każda przyciąga innych facetów, bo każdy ma inny gust przecież :wink:

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 06 wrz 2005, 14:32

Moje zdanie jest takie:Faceci czasem biora sobie ekstrentyczne,spedzajace dzien na picowaniu sie "Barbie",ale w wiekszosci okazuje sie ze takie nawet kanapki nie umieja zrobic!!! :D Sa z takimi, pokaza sie i taki zwiazek nie trwa dlugo!
Natomiast na swoje zony lub partnerki zycia wybieraja dziewczyny z ktorymi przede wszystkim dogaduja sie bez slow,przyjaciolke!Ktora przy okazji jest dla nich atrakcyjna fizycznie-cokolwiek by to znaczylo,madra,zadbana,zaradna zyciowo!
Ile mezczyzn tyle gustow wiec bardzo ciezko sie domyslic jakie lubia!
Oczywiscie ze zwracaja uwage na takie zjawiskowe laski-to jasne!sama sie ogladam za ladnymi dziewczynami!Ale w domu chca miec takie rowniez dla nich atrakcyjne,ale spokojniejsze(nie zachlysniete tym, ze ktos sie nimi interesuje!!!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 25 wrz 2005, 10:51

czytałam troche o tym i z punktu widzenia biologi i pierwotnych instynktow facet rzeczywiscie bierze sobie kobiete z ktora chce miec potomstwo , dom itd .. kierujac sie kilkoma wzgledami :
rzeczywiscie musi byc ładna albo zdrowo wygladac bo to swiadczy o tym ze ma dobre geny i urodzi zdrowe dziecko :wink: , wiec zwraca uwage na takie rzeczy jak skora , włosy , błysk w oku bo to swiadczy o dobrym stanie zdrowia i ze jest silna wiec urodzi dziecko i jeszcze zadba o dom :roll:
a co do atrakcyjnosci to nie dobrze gdy jest zbyt atrakcyjna bo wtedy istniej duze prawdopodobienstwo ze go zdradzi i zajdzie w ciaze z innym a on bedzie musiał wychowywac cudze dziecko , wtedy nie było testow dna :wink:
tak to jest ! to czysta biologia i to wszystko co zostało nam po naszych pradawnych przodkach, nic sie nie zmienilismy !
to walka o geny zeby, moc połaczyc swoje z jaknajlepszym osobnikiem płuci przeciwnej ! no i my kobiety stosujemy podobne kategorie !
pozdrawiam!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”