Marina Łuczenko

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Marina Łuczenko

Post autor: Aguuu » 01 lut 2010, 17:51

może i Dodzia jest beznadziejna dla niektórych, ale fakt jest taki że ma na prawdę wiele fanów, jest jakąś ikoną dla młodzieży. I ma ładny głos. To że repertuar komuś nie pasuje to już inna kwestia. Przynajmniej Doda śpiewa po polsku, a nie tak jak większość polskich gwiazd po angielsku.

A Marianna, pewnie kolejna piosenkarka która będzie wszystkie płyty nagrywać po angielsku...
Czy tak naprawdę trudno jest tworzyć w polskim języku? Zostać Gwiazdą muzyki, nie musząc uciekać się do tego całego amerykazowania się..?
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 lut 2010, 18:50

Miałam okazję rozmawiać z muzykiem który osiągnął światowy sukces i on powiedział że język polski jest dosyć niewdzięczny i niedźwięczny jeśli chodzi o pisanie tekstów i coś w tym jest. On sam nie śpiewa, ale na prawdę zna się na muzyce. Mi nie przeszkadza amerykanizowanie się. Niektóre kawałki lepiej brzmią po angielsku i już. Nie widzę w tym nic złego.

Co Dody to ja absolutnie nie umniejszam tego co osiągnęła i pełen szacun za pozycję w jakiej się teraz znajduje, bo co by nie mówić to dziewczyna jest ustawiona na całe życie, zwłaszcza że łeb na karku ma i wie, że pieniądze trzeba inwestować, bo całe życie z nieba leciały nie będą. Nie zmienia to jednak faktu, że jej działalność artystyczna i pozaartystyczna mnie nie powala i fakt jest taki że wokalnie w ciągu ostatnich pięciu lat bardzo się cofnęła.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 01 lut 2010, 23:09

lil sexy to prawda doda wokalnie bardzo sie cofneła jej plyty z zespole Vergin był naprawde dobre.
Teraz cieżko stwierdzić czy ona wogóle spiewa nie kojarzę jej żadnej nowej piosenki...

kurde to post o Marinie mam nadzieje ze nam sie nie zgarnie...
a co do Mariny to mam nadzieje w sumie ze dziewczyna wypłynie na szerokie wody bo chyba ma do tego predyspozycje..
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 lut 2010, 23:20

Przez osobę Mai ciężko nie porównywać Dody i Mariny, więc raczej nas nikt nie zgarnie. Marina nie trafia w moje gusta muzyczne, ale jak patrzę na jej zapał to życzę jej jak najlepiej.
Jeśli chodzi o Dodę to jej regres wokalny najlepiej obrazuje to jak śpiewała "znak pokoju" kilka lat temu, kiedy wygrała słowika publiczności, a jak w zeszłym roku na jubileuszu Sopot Festivalu.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 02 lut 2010, 17:03

kasia990kasia pisze:marryme nie porównuj amerykańskich gwiazd z polskimi...bo to są zupełnie inne realia. (mmm
Nie porównywałabym tego,gdyby sama Doda stale nie wspominała o podboju USA.
Już nie raz słyszałam,jak zapowiadała podbój Zachodu.
Moim zdaniem,to prędzej ja polecę na Księżyc ,niż Doda zaistnieje na świecie jako piosenkarka. (giggle

Co do Mariny,to jej pierwszy singiel mnie wcale nie powalił.
Może kolejne będą lepsze.(???)
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 03 lut 2010, 16:32

co do anglo języcznych piosenek to niektóre są tak samo banalne jak i polskie ,chodzi mi o słowa oczywiście
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 03 lut 2010, 19:25

marta2454 pisze:co do anglo języcznych piosenek to niektóre są tak samo banalne jak i polskie ,chodzi mi o słowa oczywiście
Racja.

Obejrzałam dzisiaj występ Mariny w DDTVN.
Przyznam,że zaczynam się coraz bardziej nią zawodzić.Nie podobał mi się jej wywiad i występ.
Razi mnie to,że robi z siebie taką słodką nastolatkę.Przecież ona już ma prawie 21 lat,a te jej ubranko,całe zachowanie niczym 14-latka.
I ta cała Majka siedząca za kulisami.Mogli już oszczędzić jej widoku,skoro gwiazdą ma być Marina.
Mam nadzieję,że będzie lepiej.Że Marina nie zdurnieje bardziej niż Doda.
A na razie coś mi tym pachnie. (envy

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 14 lut 2010, 22:15

zgadzam sie z toba w 100% , tez strasznie drażni mnie jak Marina robi z siebie nastolatkę a ma 21 lat...
trochę jak dla mnie to nie naturalne...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 14 lut 2010, 23:36

dona7 pisze:zgadzam sie z toba w 100% , tez strasznie drażni mnie jak Marina robi z siebie nastolatkę a ma 21 lat...
trochę jak dla mnie to nie naturalne...

Coraz bardziej tracę sympatię do Mariny. (speechless
Obejrzałam jej foty z otwarcia sklepu New Look.
Co fotka to bardziej durna mina.Jak rozkapryszona dziewczynka normalnie.
A jak nie wywala jęzora,albo nie wykrzywia się debilnie,to tak ładnie wygląda. (inlove
Jeśli będzie taka nadal,to myślę,że jej kariera utknie w miejscu.Takie zachowanie to dla gówniary,a nie dwudziestoparolatki.
Oj Marina,szkoda. (envy

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 15 lut 2010, 12:54

dokładnie ...nie rozumiem po co jej to ...
ale mam wrażenie ze Doda jak była bod skrzydłami Mai zachowywała sie też w ten sam sposób ....
ja mysle ze Maja m ogromny wpływ na to jej zachowanie , wcześniej nic takiego u niej nie zauważyłam...
pamietam ja w Tańcu z Gwiazdami naprawdę robiła tam dobrze wrażenie, była bardzo kobieca , miła i taka kulturalna a teraz udaję taka arogancką lub głupiutką jak Doda....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”