Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kasia990kasia
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Post autor: kasia990kasia » 11 gru 2009, 22:30

hehe to na pewno natura ;)
19.03.2010 powiększenie piersi ES VHP- 400 cc- Dr.Żukowska
15 Luty 2011 - Nosek i broda // Dr. Stępniewski
24 Sierpień 2012- poprawka nosa // Dr. Stępniewski ( niezadowolona !!! )
Wrzesień 2014 - koretka powiek + tłuszcz pod oczy // Dr Łoń
09.02 - poprawka powiek // Dr Łoń
28.03 - trzeci raz będę robiła nos (oby ostatni) - Dr Jadczak

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 12 gru 2009, 12:15

Steczkowska bez piersi:

http://www.funportal.pl/Justyna_Steczko ... dglad.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Az dziwnie sie patrzy...
Ważne- Regulamin Forum Beauty w Polsce:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zamknieta: galeria@beautywpolsce.com
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 12:49

I bezczelnie twierdzi, jak większość tych gwiazdek, że to efekt ciąż, ćwiczeń itd.
:badgrin:
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 12 gru 2009, 13:15

No, no.Jeszcze nie widzialam, zeby komus tak piersi urosly po silowni...W czasie karmienia ja tez mialam fajne balony, ale gdy tylko odstawilam dziecko nastapil powrot do rzeczywistosci...heheh
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 13:56

Bo taka właśnie jest prawda, ćwiczenie w tym fakcie za przeproszeniem gówno pomogą!
Ciąża również nie jest sposobem na ich powiększanie, no chyba, że chwilowym , po wykarmieniu... same wiecie najlepiej.
Irytuje mnie takie gadanie i to, że tak skrzętnie ukrywają te swoje operacje, chociaż przecież nikt głupi nie jest.
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 12 gru 2009, 16:44

Moim skromnym zdaniem w dzisiejszych czasach op. to zadna rewelacja. Kazdy moze sobie cos poprawic, czy to gwiazda, czy zwykla gospodyni domowa. Smieszy wiec ukrywanie tego faktu. Jednak mozna tez rozumiec to w inny sposob. Gdyby np. one wszytskie opowiadaly wciaz,ze to poprawialy czy tamto, dla nas, zwyklych ludzi, op. plastyczna juz calkiem moglaby stac sie jak wizyta u kosmetyczki. Moze niektore osoby zbyt pochopnie podejmowalyby decyzje o operacji, a trzeba jednak byc jednak zdecydowanym i przemyslec sprawe dobrze. Byc moze takie info mogloby niewlasciwie na nas(w sensie ogolu) wplynac, jak np. retuszowane zdjecia na okladkach pism- kazda chce miec idealna sylwetke, wlosy. Sa osoby bardzo slabe, ktore szybko sie poddaja, pomyslmy co z nimi- gdy na op. nie ma kasy, a wydaje sie ona jedynym wyjsciem z opresji, bo przeciez wszycy je robia...Takie mnie rozmyslania naszly :-? To moze i dobrze, ze nam nie mowia,a my nie placzemy,ze kasy nie ma, albo cos...I dzieki temu kazda dochodzi samodzielnie do wlasciwej decyzji, nie ogladajac sie na "owczy ped "...Hm...

* skoro u niektorych trudno rozpozanc na 100% czy to natura czy nie, lepiej sie nie chwalic. Co innego, jak kazdy wie,ze to nie moze byc efekt poswiecenia, diety i takie tam-warto odpowiednia mine zrobic i sie przyznac, zamiast robic z siebie blazna...Przeciez wszystcy ludzmi jestesmy, a to istoty niedoskonale!

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 20:52

Wszystko wszystkim, ale najgorsze jest to, że one (aktorki, modelki...) robią z ludzi debili, a przy okazji i z siebie, wymawiając się z takich czy innych zabiegów albo wręcz wciskając taką głupotę, że np.'"wygląd się im zmienia, bo mają problemy z tarczycą "(a tak naprawdę zrobiła sobie botox, lifting lub coś w tym rodzaju) czy choćby, tak jak już wyżej pisałam - gadanie, iż "większe piersi mam po ciąży, zachęcam wszystkie kobiety do zachodzenia w ciążę". Paranoja jakaś i jeden wielki absurd, wcześniej deski, a nagle piersi wielkości arbuzów, no koń by się uśmiał, jak tak można innym mydlić oczy...Darzę dużym szacunkiem te osoby publiczne, które potrafią się przyznać do operacji i zabiegów, przecież to żaden wstyd, nic dziwnego.

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 13 gru 2009, 18:10

A ja nie rozumiem Waszego zdziwienia (tudzież oburzenia), wystarczy przejrzeć to forum by zobaczyć, że 90% dziewczyn tak samo się ukrywa ze swoimi operacjami, już na pół roku wcześniej kombinują by potem "nikt sie nie kapnął". Uważam że każdy ma prawo do prywatności i nie ma obowiązku opowiadać czy też przyznawać się innym (zwłaszcza obcym sobie osobom) jakie podejmuje czynności by zachować ładny wygląd.

Ale to tylko moje skromne zdanie :)

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 13 gru 2009, 18:14

Ja tam nie jestem osobą publiczną, ale nie wstydzę się tego co robię ze swoim ciałem, bo to moje ciało, moje decyzje i pieniądze. Oczywiście też nie opowiadam wszem i wobec, że mam robione to czy tamto, ale tez nie robię z kogoś durnia, gdy wie, że wcześniej praktycznie w ogóle nie miałam biustu, a nagle mam tak duży, bo tu i z siebie kretynkę bym zrobiła, wiadomo, że cudów nie ma, sam magicznie nie urośnie, a wypychanie stanika to za mało, chociaż sama tak robiłam i co poniektórzy się nie skapnęli, że biust powiększałam, może to i dobrze, no sama już nie wiem.

Awatar użytkownika
kasia990kasia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: kasia990kasia » 15 gru 2009, 16:49

19.03.2010 powiększenie piersi ES VHP- 400 cc- Dr.Żukowska
15 Luty 2011 - Nosek i broda // Dr. Stępniewski
24 Sierpień 2012- poprawka nosa // Dr. Stępniewski ( niezadowolona !!! )
Wrzesień 2014 - koretka powiek + tłuszcz pod oczy // Dr Łoń
09.02 - poprawka powiek // Dr Łoń
28.03 - trzeci raz będę robiła nos (oby ostatni) - Dr Jadczak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”