Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
witam wszystkich w poniedziałkowy poranek , nie lubie poniedziałków ale ten mi się dobrze zaczyna, jestem wyspana co najważniejsze moje dziewuszki jeszcze chrapią ,a ja już na forum buszuje
marta2454 ja tez nie lubie poniedziałkow ale ten tez zapoczatkuje dla mnie krótki tydzien pracy,przychodze dzis do pracy spózniona o całe 25 ninut i ciesze sie ze mojego doktorka jeszcze nie ma i nie odnotowal mojego spoznienia,wyjmuje komore a tam sms:dzis mnie nie bedzie.ha i tym sposobem karka na drzwi i do galeri na zakupy własnie wybywam,wiec do domku napeno wroce z dobrym humorem.
gosienka to udanych zakupków życzę ,a u mnie dziś strasznie ponuro za oknem jakoś ciemno i szaro ale nie pada na szczęście i tak mi to nie popsuje humorku
nikolettkaa przestan nie denerwuj się złość piękności szkodzi
Vodia ja dzisiaj też mam smaka na coś słodkiego właśnie pochłonęłam kawałek ciasta z truskawkami i bitą śmietaną
a poza tym u mnie się rozpogodziło i świeci słoneczko
kasiaczek to masz się z czego cieszyć pewnie już nie możesz się doczekać swojego ukochanego , a moje chłopiszcze gra na konsoli jak dziecko boshe chyba tą konsole wyniosę z domu
cześć!!!! a u mnie dziś wieje i zimno jest a my po południu wybieramy się zaś na urodzinki tym razem do koleżanki mojej córci ,imprezka za imprezką hihi