to może teraz co lubicie i co się Wam podoba? :)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 12 maja 2009, 13:58

uwielbiam tańczyć..niestety to że mieszkałam na "zadupiu" nie pozwoliło mi rozwinąć skrzydeł...żadnych kursów, nic...i teraz bardzo żałuję bo wiem że kochałabym to i mam predyspozycje :cry: moje marzenia nigdy sie nie spełniły :cry:
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 12 maja 2009, 14:22

może i masz racje...tylko nie wiem co bo lubie rytmy dance hall i latino :-D może zapisze sie na latino i poznam jakiegoś przystojniaka, to jest myśl :badgrin:

ale narazie pracy szukam bo bez kasy to sobie pojde potanczyc przed lustro co najwyzej :doubt:

a co studiowałaś że mieliście taniec?
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 maja 2009, 15:07

lubie dostawac smsy "zostawilem Ci cos na parapecie, sprawdz zanim wiatr to zwieje", a potem na tymze parapecie (zewnetrznym) znajdowac wielgaaachna czerwona roze :-) :-) :-)

Gosiaczek, ja tez tak do celu bez mapy hahaha! np z Warszwy do Bretanii - to bylo dobre, bez mapy i bez francuskiego ale za to z rozmowkami w tylnej kieszeni spodni :badgrin:

wogole sporo jezdze, glownie za festiwalami i koncertami, nie mowiac juz o wlasnych traskach.
przy okazji przewaznie dluzej zostaje i zwiedzam okoliczne miasta, gory, plaze i drinkbary ;) i mase ludzi ...
a swiat jest taaaaki malutki. zawsze sie kogos niespodziewanie gdzies spotka :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 12 maja 2009, 17:13

ewawawa, no super:)) ze mozesz sobie tak pozwiedzac, hhah ja to kiedys jak poszlam do hotelu w Hiszpanii gdzie miaalm rezerwacje (a za wyjazd dalam jakies 4tyś) , a pan mi mowi, ze on nic nie wie, ze skad ja w ogole co ja chce:-D to zadne rozmowki nie pomogly wszystkie slowniki wyjelam , zeby mu wytłumaczyć a on i tak swoje :-D :-) :-D . Oczywiście okazało sie, ze pan sobie patrzył na niedziele, a nie na sobote :p :p bo gdzie by Hiszpan pomyslal, ze mu sie strona przekrecila :roll:
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 maja 2009, 17:34

hahaha, no ja z hiszpanami kiedys mialam spiecie o zaglosna muzyke (na 5% glosnosci magnetofon byl!!! fakt ze w nocy i balkon otwarty bo goraco a w hotelu i malolaty na koloniach jeszcze :roll: )
" crazy senoooriiiiiita!!! voluuume maxiiiimo! crazy senioooorita!!! volume minimo maaacheeen!!!"

ale ja racze dojazd wlasny, albo przelot tanimi liniami - bywa ze w jedna strone a potem powrot przez cala europe autobusami czy koleja po roznych znajomych w austrii, italii, francji czy innych niemczech.

no i jeszcze: ja uwielbiam podrozowac SAMA! to daje wolnosc wyboru! a w kazdym miejscu i tak sa znajomi, albo sie kogos poznaje :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 12 maja 2009, 18:01

ewawawa, nas kiedys wyrzucili z hotelu, bo za glosno bylismy.. a my tylko rozmawialismy!! zero muzyki, krzykow.. przyszedl senor i mowi, ze hotel to jest od spania a nie od halasowania i jak chcemy sie wydzierac to na zewnatrz :-D (a była 20 wtedy jakos)
no ja musze miec transport zaklepany, bo w domu to by nie przezyli jakbym pojechala nie wiadomo czym :-) dopiero potem moge sobie błądzić ;)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 13 maja 2009, 09:30

nas wyrzucili z basenowego hotelu za hałasowanie i kąpiele w nocy :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 13 maja 2009, 10:22

nefertari, haha w egipcie??? my nie kupilismy materacy do plywania i zabralismy te z lezakow z gabka i tez nas wygonili :( :( :( zreszta szybko toneły :-D

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 13 maja 2009, 11:25

oooo zgadłaś :) dobra jesteś :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 13 maja 2009, 11:46

nefertari, a bo tam takie wariaty są od sprzatania, ze ho hoo.. tzn z tego co mi sie wydaje, maja strasznee wymagania od kierownictwa, a dla takiego araba robota w hotelu to pewnie marzenie i mi czasem szkoda, jak oni myja szyby za kazdym razem jak ktos otworzy drzwi itd. i musza tak sprzatac przesadnie, no ale jak dostana opiernicz od kilenta, to pewnie od razu wylatuja (ha i znowu zeszlam z tematu??!!!:):D)
nefertari, ale wygonili czy powiedzieli, ze musza cos z woda zrobic? i trzbea opuscic:D:DD:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”