chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Madlenia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Madlenia » 26 kwie 2009, 00:00

Dzięki dziewczyny:D co do szpilek macie racje. Tylko jak mnie czasem wnerwiają te obcisłe buciory! Grrr!!! ;P
~~~ 8.06.2009 - nosek u dr Łątkowskiego ~~~
---------------------------------------------------------------
Wszystko to, co mam wykradłem bogu gdy spał.
I tak zabierze mi więcej zatrzymując serce..

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 16 maja 2009, 15:14

Ja jestem okropnie zazdrosna o byłe dziewczyny swojego faceta, zwłaszcza, że się z nimi nadal spotyka i chodzi z nimi na imprezy. Czuję się wykluczona i olewana :roll: czy przesadzam? A on to tłumaczy, że jakby mnie wziął, to nie będzie się mną zajmował, tylko z innymi rozmawiał :evil: i niby powinnam wyluzować :| a sam ma pretensje, że potem wychodzę z koleżankami bez niego na imprezę 8-) bo co mam robić? Dobijać się sama w domu? On się będzie spokojnie zabawiał, a ja grzecznie w domku mam siedzieć :p nie ma mowy. Chociaż przykro mi, że mnie przy nim nie może być :(

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 16 maja 2009, 21:09

pszczolka831, :o jakby mój facet chodził na imprezy z byłymi i sypnął do mnie takim tekstem
A on to tłumaczy, że jakby mnie wziął, to nie będzie się mną zajmował, tylko z innymi rozmawiał
nie byłby już moim chłopakiem.....przynajmniej teraz kiedy zrozumiałam że faceci nie są warci takich poświęceń.
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
Madlenia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Madlenia » 16 maja 2009, 22:28

Gosiek, widzę że chyba wszystkie kobiety tak mają..
bo ja identycznie. Krew mnie zalewa kiedy ta jego była do niego pisze. On odpisuje, kurtuazyjnie, owszem, ale te jej smsy.. Biała gorączka! W dodatku ubzdurał sobie, że potrzebuje prywatności! Uh, ciężko mi to przełknąć.
Mam mu ufać, nie wtrącać się w jego sprawy, w jego znajomości bo to brak zaufania. No grrr! No ufać to mu ufam, ale .. generalnie ufam. Czasem mam te swoje 'babskie schizy' i w głowie mnóstwo rzeczy siedzi..

Gosia nie przejmuj się. Facet, wbrew pozorom, ma głowę na miejscu :D a jak nie to chętnie pomogę ci z piłą mechaniczną. Mam doświadczenie w torturach
~~~ 8.06.2009 - nosek u dr Łątkowskiego ~~~
---------------------------------------------------------------
Wszystko to, co mam wykradłem bogu gdy spał.
I tak zabierze mi więcej zatrzymując serce..

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 17 maja 2009, 12:55

spotykanie sie z eks :?: dla mnie bylo by to juz za duzo...

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 17 maja 2009, 15:48

Gdy facet spotyka się z eks, trzeba mieć do niego dużo zaufania. Ja go nie mam. Ale wczoraj to po prostu przeszedł facet samego siebie. Mój misiek był w klubie, zagaduje go jakaś laska z Torunia. A co on jej na to? Że jeździ tam na imprezy, to może się numerami telefonu wymienią. To jest nawet gorsze od byłej. Bo wiadomo, z eks się rozstali z jakichś powodów :oops: GosiaczEq dobrze utrzymywać dobre kontakty ze swoimi eks, ja nie miałabym nic przeciwko, ale wysłuchiwanie, która w czym dobra jest ponad moje siły. :|

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 17 maja 2009, 15:48

gosiaczEq to musicie miec ogromne zaufanie :!: podziwiam naprawde, ja bym tak nie umiala, i jak jeszcze mowisz ze ona cos do niego ma... czy ty ja znasz? on tobie mowi po co sie spotykaja, co robia :?: chyba bym zwariowala :evil:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 16:27

pszczolka831, nie obraź się ale ja bym takiego faceta już dawno w tyłek kopnęła :evil:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 17 maja 2009, 17:02

k_asiaczek pisze:pszczolka831, nie obraź się ale ja bym takiego faceta już dawno w tyłek kopnęła :evil:
i ja tez :!:

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 17 maja 2009, 17:52

daria_1 pisze:
k_asiaczek pisze:pszczolka831, nie obraź się ale ja bym takiego faceta już dawno w tyłek kopnęła :evil:
i ja tez :!:
Chyba będzie trzeba, bo tak dalej nie wytrzymam. Trudno to zrobić po roku związku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”