chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 04 kwie 2009, 18:40

ja na Twoim miejscu madziara40 specjalnie nosiłabym takie bluzki :-D A co, niech trochę będzie zazdrosny, nie umrze od tego :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 10 kwie 2009, 19:53

Yh ja jestem taka sama jak ty madziara... szlak mnie trafia jak moj facet oglada nie tylko gole baby ale wogole baby..bo golych bab to nie oglada od kiedy zrobilam mu mega awanture o folder z 1000 fotek z serii XXX (gdzies po 3 miesiacach zwiazku :] ) i teraz nie ma chyba nic. ja rozumiem facet jest wzrokowcem ok ale do cholery skoro ma swoja kobiete kocha ja i mu sie podoba to na co ma ogladac inne? ja np nie ogladam sie za innymi kiedy jestem w zwiazku nawet jesli chlopak nie jest zbyt przystojny( a zaznacze ze nie mialam jeszcze kogos kto by mi sie podobal i byl w moim guscie :roll: jakos zawsze zaczynalam od rozmowy a do wygladu sie przyzwyczajalam..)
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
kwiaaatuuszeek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kwiaaatuuszeek » 10 kwie 2009, 22:30

Tak juz jest....mezczyzni sa wzrokowcami i lubia patrec na inne kobiety ale to nie znaczy ze my mu sie nie podobamy czy jestesmy mniej atrakcyjne od tej co sie na nia gapi oni tego tak nie postrzegaja. Mezczyzni niestety sa typowymi samcami,zdobywcami poprostu maja to we krwi a wszystko wina ich testosteronu i niestety nie da sie zmienic natury lub ja oszukac tak zostalismy stworzeni.
To samo sie tyczy kobiet jak maja zbyt wysoki testosteron to potrzebuja wiecej sexu roznych urozmaicen i ciaglych doznan a nawet czestych zmian partnerow bo szybko im sie nudzi monotonia wiec nie mamy co sie dziwic mezczyznom im maja wyzszy tym wieksze ma potrzeby( nie wiem czy dobrze wytlumaczylam)
To nie znaczy oczywiscie ze mamy im pozwalac na rozne rzeczy czy akceptowac pewne nawyki czy przyzwyczajenia ale wszystko co jest robione w granicach normy i ze smakiem nie powinno byc dla nas problemem czy powodem zmartwien czy klotni.
Facet pojdzie na ugode nie bedzie ogladal fotek,gazetek i innych babek na ulicy ale przy tobie bo za twoimi plecami bedzie to robil nadal a co jest zakazane to wiecie......bardziej smakuje.
Ja tez na poczatku bylam taka zawzieta.....ja mu dam gazetki,babeczki itp :badgrin:
ale z biegiem czasu uznalam ze to jest zbyteczne i jak widzi ze ja nie mam nic przeciwko nawet czasami nie reaguje wogole albo zazartuje...o ty swintuchu co tam ogladales na internecie jak mnie nie bylo i sie smieje :badgrin: opowiesz mi co takiego ogladales chetnie poslucham :roll: i gdy widzial ze mam takie podejscie to juz go tak nie cieszylo ogladanie bo nie ma jak z cichacza i pokryjomu ;) jak stara nie widzi :badgrin:
Wiec faceci to takie proste kochane istotki wystarczy ich odpowiednio podejsc i wszystko jest cacy.
Ale sie rozpisalam...normalnie poemat szczeli :badgrin: lam
11.03.2009- udalo sie :):):) - dr Kasprzyk 400cc

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 kwie 2009, 08:19

trochę prawdy to w tym jest ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 kwie 2009, 02:24

zaden z moich facetow nie ogladal PRZY MNIE pisemek, filmow xxx, nie wgapial sie innym kobietom w biusty i nie ogladal za obcymi laskami na ulicy. to raczej ja sie ogladam ;)
albo jestem z innego swiata, albo trafiam na nienormalnych facetow, albo moze zakrotko bylam z wiekszoscia z nich ;)
a moze "wymuszam" niejako takie porzadne/dziwaczne (?) zachowanie

szczerze mowiac ja po prostu NIE WIEM czy bylabym zazdrosna o ogladanie zdjec. sadze, ze nie.
ale to tylko teoria.

madziara ale sie obsmialam z tego Twojego reakcji na Twoje dekolty. a kup sobie jeszcze takich bluzek :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

madziara40
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: madziara40 » 12 kwie 2009, 08:14

[quote="...bo nie ma jak z cichacza i pokryjomu ;) jak stara nie widzi :badgrin:
"=quote] - no coś w tym jest, muszę przemyśleć strategie :) choć po ostatnij poważnej rozmowie zaczynam myśleć czy nie powinnam wyluzować z emocjami w jego stronę a wtedy pewnie samo mi przejdzie.... mówiłam z nim o podejściu do związku... i wiem, że jesli miałby wybrać rozstanie lub ślub to postawiłby na to pierwsze..mh... po 3 latach to jakiś taki niesmak mam teraz... ale o tym myśleć będę po świętach :) Zdrowych Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę :)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 kwie 2009, 14:29

kurcze... rozstanie albo ślub? I on wybrałby rozstanie?

Kurde... Nie fajny on.

Awatar użytkownika
kwiaaatuuszeek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kwiaaatuuszeek » 12 kwie 2009, 22:56

oj nie fajny....musisz sobie przemyslec kochana pare spraw oj musisz.....
11.03.2009- udalo sie :):):) - dr Kasprzyk 400cc

Awatar użytkownika
magdusia88
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdusia88 » 13 kwie 2009, 00:07

ja bym sie powaznie zastanowila nad sensem tego zwiazku jesli facet po trzech latach woli sie rozstac niz wziac slub... to nie jest normalne zachowanie wedlug mnie. co innego ze moze mu sie do slubu nie spieszyc ale nie ze jest w stanie bez wiekszego problemu sie z Toba rozstac... :evil:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 13 kwie 2009, 07:19

no w takiej sytuacji, ja czułabym się strasznie niepewnie, nie wiedziałabym na czym stoję, i chyba bardziej bym cierpiała przez to wszystko niż była szczęśliwa...

Więc czy aby na pewno...Warto??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”