Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 mar 2009, 22:54

miraabel pisze:I mama powiedziała.....że..... na..... 40

MIraabel, hi,hi......................... a mamusia jakie miala okularki? Bo moja mama mowi tak. Jak założe te stare okulary to jesteś corcia taka młoda, a jak wezmę te nowe lepsze to troche zmarszczek widze, ale widzę faktycznie podreperowałas się.

Jasne, masz rację na stare zdjecia wcale mi sie nie chce patrzeć, ale sama wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia, sama zreszta wiesz.

Ale dzieki bardzo podbudowas mnie, nawet jak wygladam na 50 tkę to tez nie jest żle.

Może założymy nowy wątek o 50 latkach. Np. Piekne pięćdziesieciolatki, cha, cha

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 19 mar 2009, 23:36

muflon2121 pisze:To kto sie pisz NA PEWNO?
Ja się piszę na pewno :!: .
muflon2121 pisze:Siniaki sa nie do zamaskowania.

Takie siniaki to trochę maskuje Dermacol, ale jest dość trudny do kupienia /czasem w necie albo na bazarach/ i ma ograniczoną paletę /ja mieszam dwa odcienie/

Napisz mi czy ten filtr 50+ Avene /co sie nie świeci i nadaje się pod kolorówkę/ jest w postaci emulsji? bo jest też podobno krem i kompakt i coś tam jeszcze, więc zgłupiałam i nic nie kupiłam.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 mar 2009, 08:20

anima60, kremy 50+ Avene świeci się jak psu y....
Kompakt jak kompakt- nabierasz gąbeczką i nie nadaje sie na ochrone samą a jedynie na wykończenie, matowienie.
trzeba kupić EMULSJĘ 50+ Avene. Mnie ostatnio sprowadzali z hurtowni. To i tak dobrze, bo na jesieni musiałam prosić o przywiezienie z Francji. U nas sprawadzaja apteki hurtem cały asortyment i przewaznie nic innego nie chca juz sprawadzać, dopóki ludzie nie wykupia tego co jest w aptece. A wiekszośc albo sie tragicznie świeci, albo pod kolorówkę nie nadaje.
Tak więc trzeba być upartym lub znaleźć aptekę mającą albo będącą chetna do sprowadzenia emulsji. W ostateczności na polskiej stronie Avene jest telefon do konsultantki. Ja czasem korzystam jak emulsja znika ze sklepów.
ASha, zawsze z kazdym produktem z filtrami odczekuję te pół godziny przed nałożeniem podkładu. Po wstaniu najmnierw filtr, potem piję kawe maluję powieki i dopiero przed wyjściem podkład. Ciężko było, ale w końcu się przyzwyczaiłam. Oczywiście emulsja nie jest w 100 % matowa, ale w porównaniu z kremem różnica jest kolosalna.
Fajnie, że się zobaczymy w Nałęczowie :-)
Miraabel, mam foty przed zabiegiem i po wypełnieniu tylko dolnej. Po ostatnim wypełnieniu (czyli dokończeniu tej góry ) wkleję wszystkie po kolei.

Hehe, mój małżon rano wreszcie zauważył i pytał czy ja plastykę warg robiłam :badgrin: Zaczęłam sondować skąd on wogóle zna takie określenia jak "plastyka warg". Powiedział, że z netu ;-) No ale sie wyparłam. Powiedziałam, że to mezoterapia (musiałam objasnić co to) i że mam taką skórę skłonną do siników w okolicach warg.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 20 mar 2009, 09:15

Kwiatuszku,jak zawołałam mame ,to właśnie poszła specjalnie po okulary,więc wszystko widziała dokładnie-nie ma przekłamania :badgrin:

Fajnie Muflon ,że wkleisz wszystkie zdjecia,dzieki. :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 mar 2009, 09:22

Czesc dziewczyny ,czytam was ,ale pisac za bardzo nie moge,Strasznie niewygodnie w lozku a skrecic ciezko zrzez ten pas.Juz dzis jako tako zyje,mialam pelna narkoze jednak i chyba ta min,bo jak na razie to nikt nic nie wie a z doktorem nie gadalam Muflon ponentne mas zte usteczka piszcie uzgadniajcie.
Moge tylko napisac powieki i ligt to maly pikus przy plastyce.
W nocy myslalam ze jajko zniose,taki bol.
Juz wiecej na zadne plastyki nie ide hehe ta byla ostatania .No c hyba ze twarz,

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 20 mar 2009, 10:11

Ulka , tak juz mamy ze zaraz po operacji zalujemy ze ja zrobilysmy ale pozniej sie zapomina . Liczy sie rezultat ! Nie masz juz brzuszka , pomysl jak to teraz bedzie z takim plaskim brzuszkiem, super laska :-D 8-) Teraz czas na odpoczynek , musisz wydobrzec , pros o przeciwbolowe . Jak zaplanowalas powrot , czy ktos Tobie pomoze , kiedy opuszczasz szpital ?
Pozdrowienia ode mnie i od reszty dziewczyn tez :-D
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 20 mar 2009, 11:41

Ulli, fajnie ,że Jestes z nami!!! :-) Ale Biedzinko,sie nacierpisz.... :( beata-małgorzata dobrze mówi :mysl o efektach i Swoim slicznym płaściutkim ,calkiem nowiutkim brzuszku. 8-) 8-) Cieplutko Cie pozdrawiam,wracaj do sił i zdrówka-piekna usmiechnieta i szczęsliwa.Buziaczki PDT_Love_13 PDT_Love_13 PDT_Love_13

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 mar 2009, 11:58

Hej Ullrike. Kurcze no to pieknie,ze tak to boli! Mnie lifting strasznie bolał,a ty piszesz ze brzuch jeszcze bardziej! O matko jedyna! :roll: :o Czekamy z niecierpliowościa na fotki.
Wracaj do zdrowia,kuruj sie bo Nałęczów czeka.
Dziewczyny ja biorę jedynke [pokój] bo bym mogła zabic jak by mi któraś chrapała :badgrin: Jak sie nie wyśpie to jestem nie do życia.
Mulfon ale Ci wywalił niebieski tusz ha ha.Ja tez jeż jeszcze mam ale juz mniej. Smaruję usta parę razy dziennie sokiem z cytryny.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 mar 2009, 13:06

babina7, urwał i tak zostawił?
No to chocby za to powinnaś się z nami do Nałęczowa. Na jeden dzień (piatek) się urwiesz. A w sobote-niedzielę fachowcy nie pracują.

Ulli, trzymaj się. Za pare dni bedzie lepiej. Jak będziesz miała więcej siły to tu cos skrobniesz. Trzymamy za Ciebie oczywiście. pełny czy mini - brzuch będzie jak deska a nie jak piłka. nasze brzuchy przy twoim w nałęczowie to będa zapuszczone, upasione tłuściochy.

Sabrina, ja tez nie znosze jak mi ktos chrapie (np. mąż) :badgrin: Cały urok w tym, że ja wczesniej zasypiam bo on nie dyni do pracy i może siedziec przed telewizorem. Ale , owszem, nie wiadomo co tam w tym wieku mamy za dziwne senne przyzwyczajenia. l :roll:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 mar 2009, 15:02

Witam Uleczko, no widze i czytam,ze i Ciebie tym razem troszke Cię dopadło. Operacja, oprecji nie rowna, ale jak zobaczysz płaski brzuszek humorek Ci sie zaraz poprawi.

Jak tam koleżanka Twoja, czy nie wpada w histerie, cha, cha. Jednak ma gorne i dolne, wiem wszystko od Lianki. Pozdrowionka i usciski dla was obydwu.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”