Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 15 sie 2005, 12:37

Anta, ja słyszałam od koleżanki, że ta dieta niełączenia (bo tak się fachowo nazywa) jest naprawdę skuteczna! Nie chudniesz diametralnie, i o to chodzi w rozsądnym odchudzaniu! Ale efekt po paru miesiącach, czy roku naprawdę widać! No i najważniejsze, że możesz jeść praktycznie wszystko, byle tego ze sobą nie łączyć. Czyli przykładowo możesz zjeść na obiad mięso z sałatką, a jeśli bardzo lubisz węglowodany, np. ziemniaki, to za 2-3h możesz je zjeść, ale już same, bez mięska. podobnie ze śniadankiem - wędlinkę z jakimś warzywem, ale bez chleba. Uwierz mi, da się! ja tak jadłam przez długi czas, nawet nie po to, żeby schudnąć, ale żeby utrzymać sylwetkę. A mama mojej koleżanki na tej diecie schudła 30kg w ciągu roku (tyle, że naprawdę miała sporą nadwagę). Warto spróbować, nie jest to żadna drakońska dieta - a działa.

Awatar użytkownika
Bogna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Bogna » 15 sie 2005, 13:28

Jusstine pisze:Anta, ja słyszałam od koleżanki, że ta dieta niełączenia (bo tak się fachowo nazywa) jest naprawdę skuteczna! Nie chudniesz diametralnie, i o to chodzi w rozsądnym odchudzaniu! Ale efekt po paru miesiącach, czy roku naprawdę widać! No i najważniejsze, że możesz jeść praktycznie wszystko, byle tego ze sobą nie łączyć. Czyli przykładowo możesz zjeść na obiad mięso z sałatką, a jeśli bardzo lubisz węglowodany, np. ziemniaki, to za 2-3h możesz je zjeść, ale już same, bez mięska. podobnie ze śniadankiem - wędlinkę z jakimś warzywem, ale bez chleba. Uwierz mi, da się! ja tak jadłam przez długi czas, nawet nie po to, żeby schudnąć, ale żeby utrzymać sylwetkę. A mama mojej koleżanki na tej diecie schudła 30kg w ciągu roku (tyle, że naprawdę miała sporą nadwagę). Warto spróbować, nie jest to żadna drakońska dieta - a działa.
Dzięki spróbuję taki sposób żywienia wprowadzić w życie.
Mam nadzieję, że nie przytyję.
Pozdrawiam
350cc, po operacji:70C/75B (w biu¶cie 87 cm)

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 15 sie 2005, 13:49

Powodzenia! Ja dałam radę, Ty też napewno dasz!!! :!:

Awatar użytkownika
repa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: repa » 15 sie 2005, 22:02

Wiatjcie :)
wybaczcie ale nie wiedzialam jak sie nazywa to po polsku teraz juz wiem.
Jest to bardzo skuteczne co rowniez polecam innym :)
pozdrawiam - repa

wszystko da sie zmienic....

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 16 sie 2005, 10:54

repa pisze: Jesli nie chcesz przytyc to jedz wszystko ale:
nie mieszaj weglowodanow z bialkiem.
ja nie wiem dokładnie które to węglowodany,a które białka :oops: ,skąd to wiecie(tylko nie mówcie że ze szkoły :wink: )

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 16 sie 2005, 10:58

ja to dobrze ze ten nałog mnie nie dotyczy :wink:

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 16 sie 2005, 11:18

Wstyd mi bo zaczęlam ten temat, a jak do tej pory palę jak smok...
Na BIOREZONANSie byl moj brat i jest bardzo zadowolony- nie pali, muszę i ja spróbowac.
Dieta nie lączenia o której piszecie to dieta Atkinsa - polecam, jest trochę informacji na www-wystarczy wpisac na googlach-dieta Atkinsa i poczytac
pozdrawiam

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 16 sie 2005, 11:22

Olka Ty załozycielka tematu powinna tutaj przyklad dawac a nie sie ukrywac ja smoczyca i kopcic w ukryciu :wink:

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 16 sie 2005, 11:34

:shock: MASZ RACJĘ! ale daj mi trochę czasu.. :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 16 sie 2005, 11:54

Paula, generalnie można ująć to tak:
:arrow: węglowodany(sacharydy, cukry) zawarte są np. w: chlebie, ryżu, makaronie, ziarnach, ziemniakach, itp. (także w owocach)
:arrow: białka obecne są np. w.: jajach, mleku, serach, mięsie, wędlinach, rybach, itp.

Pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”