Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 mar 2009, 10:49

haha ,a ciekawa jestem ktora z bystrych czterdziestek zauwazyla brak na forum naszego kolegi Janko2 :o
Zostal zbanowany jako forumowy troll:o
a to nowinka ,co??
No i z kim ty teraz Sabrina bedziez wirtualna kawke pic?? :roll: :-D

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 05 mar 2009, 10:57

No wlasnie Janko ? Co z nim sie dzialo , co takiego naskrobal ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 mar 2009, 11:23

ullrike, widziałam kiekys te czarne indexy i tez mnie tam obecnośc janka zdumiała. Może się chłopinie nudziło, ot, co.
jak będziesz w naszym wieku, tez będziesz miała tonę na twarzy. Przyzwyczajenie się do tego było dla mnie tragiczne. Ale było: albo ciemne plamy, które z każdym cieplym sezonem sie pogłębiały, albo ochrona. A tak czy tak na stan cery saute nie mogłam patrzeć. Zwyciężyła prózność :-( :badgrin:
A pomijając szorstkość cery (jednak do wytrzymania) to tak dobrej jednak nigdy nie miałam. Ale przyznaję, jest to wkurzające.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 mar 2009, 11:26

O Janko myślałam wczoraj :-) Czemu został zbanowany,przecież on był nieszkodliwy!!! :o :o Zawsze starał sie wszystkich pogodzić,mądrze pisał...hmm,szkoda JEDYNEGO faceta :cry:
Kwiatuszku fryzurka super! Nie wiem co ta babka zrobi Ci za pół roku,bo teraz jest świetnie? Co do diety i odchudzania, przytyłam 2.5 kg prze zime :cry: odczuwam to okropnie i nie mogę zabrać sie za odchudzanie.Na hiszpany już nie chodze,ostatni słoik nuteli zjadałam parę dni temu. Wczoraj dostałam okres i spróbuje po ok coś ze sobą zrobić,ale nie mam motywacji i brak mi samozaparcia. :(
Mulfon co chwile chodze do lustra i sprawdzam te moje usta i raz mam ochotę jeszcze dołożyć,a innym razem wydaje mi sie ze jest ok. Zastanowie sie i dam Ci znać. ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 05 mar 2009, 12:27

Brak Janka zauważyłam jakis czas temu.Ulli a na czym polega takie" internetowe trollowanie?" Żadna z nas nic złego przeciez nie zauwazyła. :oops:

Kwiatuszek ,mnie tez sie podoba Twoja fryzurka w takiej wersji jak jest 8-)

Sabrina,a jednak przytyłas troszke,a juz myslałam ,że Jestes jakimś fenomenem,co może zupełnie bezkarnie nutellę wcinac i nic ;) :badgrin:

Jutro mija miesiąc od mojego mezo.Wyoglądałam swoja szyje w świetle dziennym ze wszystkich stron i pod róznym kątem i stwierdzam ,że i owszem jest lepiej,ale żadna rewelacja,efekty mnie nie powaliły na kolana .I nie wiem czy robic drugi raz-tyle forsy... :( Co myslicie? :?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 mar 2009, 12:51

Miraabel co do szyi mam to samo,tez ogladam pod swiatlo .Raz wyglada lepiej raz gorzej.
I mysle ze tak samo by wygladala jakbym zaplacila kolejne 400 zl za nastepny zabieg i tak samo po trzecim.
Wiec jesli mam wydac kase, to lepiej na cos zauwazalnego np koronke na zebie,albo ten permanentny.
Obsesje mojej szyi to tylko ja mam, bo nikt z otaczajacych mnie ludzi mojj szyi sie nie przyglada i nikt jej nie analizuje.
Wiec szkoda pieniedzy wywalac na subiektywne odczucia.Ladny ciuszek, buciki to je to!!
Teraz dopiero do tego dojrzalam...To forum tak nakreca .
A je nie chce byc juz owca co lyka kolejne nowinki.A bo kolezanka robi to i ja polece sie reperowac.
Brzuch jest moim ostatnim zabiegiem ,nastepne beda za 5 lat .
Brzuch jeszcze musze zalatwic ,bo to wieloletnia bolaczka i jestem odremontowana.:)
Trzeba sobie keidys powiedziec STOP.

Nieobecnosc Janka tez dostrzeglam dawno ale to trollowanie mnie zdumialo ,bo nijak jego osoba i mi do tej formuly nie pasuje.
Podejrzewam ze kazda z nas to tu potencjalny troll :badgrin:
Tak jak u sowietow byl "szpion", zostajesz pewnego dnia "szpionem" i kulka w leb.

wyjasnienie antyspolecznego zachowania trolla internetowego jest wikipedii
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 05 mar 2009, 13:26

ullrike pisze:I mysle ze tak samo by wygladala jakbym zaplacila kolejne 400 zl za nastepny zabieg i tak samo po trzecim.
No własnie,człowieka korci,że może juz po nastepnym zabiegu będzie swietnie,a moze jeszcze po następnym. Prawdopodobnie będzie jednak tak ,jak mówisz,czyli bez zmian.Chyba tez sobie dam już z tym spokój.
ullrike pisze:Podejrzewam ze kazda z nas to tu potencjalny troll
:badgrin: :badgrin:

Tak sobie po cichu myslę ,że to trollowanie Janko to jednak nie było zamierzone...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 05 mar 2009, 13:47

babina7 pisze:Chciałam dzisiaj wykąpać { pomocnica się rozchorowała}
Babina buchnełam smiechem jak tego posta przeczytałam. Ot i masz, tak, tak.......

Mi tez rece sie trzęsa jak ta mała mam przewijać a będzie z kąpaniem narazie nie wiem.
No normalnie mialas kochana stresa, jakby powiedział Waldus kiepski.Nie przejmuj sie nabierzesz wprawy.

Jestem po wstrzyknieciu w lwia i troche w inne co zostalo, no botox kolo oczu a jakże, babcia sie wygładza a co?

Wiecie te wypełniacze to normalnie jakis cud, dobrze,ze ja dopiero tak pozno eksperymentuje bo pusciłabym cała kasę, jak nic.

Mialam robic kuchnię, ale w zyciu, zmarszczki, wycieczki i dalejże życia uzywac.

Tylko maż mi niedomaga, noga go boli i chyba wymienie na bowszy model bo ten stary za szybko sie zuzył, cha, cha

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 mar 2009, 14:45

ullrike, ale wisz cos konkretnego na temat Janko?
Kwiatuszku taką lwią jak masz Ty,to ja w podstawówce miałam ;) Szkoda,ze nie mam fotek z przed endo czoła,to bys zobaczyła lwią!!! Ja to miałam kreche jak przedziałek w d...!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 mar 2009, 15:05

Ulli, już nie marudź. Nakręca, nakręca. Wszystko nakręca. Chcemy wyglądać ładnie? no chcemy. Znowu żadna tu nie przesadza. Ani ust jak u (no musze napisać Murzynki, nie znam innego określenia, hehe), ani brwi na czole. Jest ok. Co tam którą uszczesliwia i na co jej kasiory starcza.
Żeby nie było za różowo: nie rób se Ulli tych warg kolorem, bo jeszcze ci sp... ładne masz, na co ci kolor dodatkowy? A jak już się uprzesz, to nie waż się konturu robić, bo ci przyleję w Nałęczowie. Kontur nie wygląda dobrze na ogół.
kwiatuszku, mnie te kurze to jakos tak słabo zbotoxowało. Za to czoło....e, czoło było mniód :-) Wiesz, lekarze też mają swoje preferencje. Ja miałam nosowo-wargowe przez jednego lekarza, usta przez innego i obaj pracowali na juvedermie. Nie narzekam. lekarka nam ostatnio (mnie i Sabrinie) powiedziała, że lepiej jest miec wypełniacze z jednej "grupy". ten surgicoś tam jest z innej grupy niż juvederm.

No mówie, robimy za króliki doświadczalne. Mogliby nam płacic za testowanie: procesy skórne wywołane ...(tu nazwa środka) u 40+ :badgrin: Oraz : wpływ (tu nazwa środka) na zadowalające cofnięcie zmian mimicznych twarzy 40+

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”