Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 lut 2009, 20:43

babina7 pisze:Czy po takim wypełnieniu znikają zmarszczki palacza? Chyba powinny?
Dzięki Bogu nie mam takich zmarszczek,ale chyba nie znikają,bo to tylko usta sa wieksze.
Mulfon zobaczysz ze skusisz sie na górną jak zobaczysz jaka dolna jest jędrna 8-)
Słuchajcie Mulfon pokazywała mi PALCAMI gdzie robą jej sie te doliny łez czy jak wy to nazywacie i nawet jak mi je pokazywała toja ich nie widziałam.Ona nic tam nie ma!!!
Owszem ja tego nie widze bo nie wiem jak Mulfon miała przed OP no i może faktycznie cos tam jest inaczej hmm?
Zobaczcie jakie jajko znalazłam po wyjęci z pojemnika gdy kupiłam jajka.Współczuję tej kurze haha :oops: :? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 lut 2009, 20:51

Ja mam na bank.

Mam urode po ojcu a on je miał i ja mam. Taaaaaaaaaaakie wielkie. Ale na zdjeciach ich nie widać.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 lut 2009, 20:51

Kwiatuszek 400zl ci wystarczy na botoks i kwas w lwia??Nie za malo? Myslalamz e tyle to sam botoks kosztuje.

Wiecie co kobiety ,to forum tak nakreca ze ja co nigdy nie myslalam o ustach,chociaz widze dysproporcje u siebie miedzy dolna a gorna warga.,to teraz zaczynam kombinowac. :badgrin: Jakos mi ta nierownosc miedzy wargami ,nie przeszkadzala ,to teraz zaczynam sie zastanawiac czy by lekko nie wypelnic a moze lepiej permanentnym wyrownac??
Nie chcialbym zeby sie to jakos mocno rzucalo w oczy tylko zeby uzyskac no ciut rowniejsze te usta.

Zerknijecie na foto ,mozecie sobie je powiekszyc klikajac bo wstawiam na serwer.
Warto? czy zostawic w diably zajac sie zmarszczkami jak juz.
http://i42.tinypic.com/2q1ex49.jpghttp://i44.tinypic.com/2ljhphg.jpg
http://i41.tinypic.com/29o1fug.jpg

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 lut 2009, 21:01

Ullrike zrób górną!! Bosko będziesz wyglądała,bo dolna masz sliczną!!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 lut 2009, 23:14

Fakt, górną by można trochę. Ale trochę, bo przewaznie górne sa w sposób naturalny mniejsze od dolnych.
Wiesz, u mnie po pierwsze po restylanowniu skóra sie wypelniła nad górna warga i z profilu dolna była jakby mniej wypukła. A po drugie to miałam brzydkie zmarszczki na wargach. Wiecie, no, przynajmniej niektóre o czym pisze. Pomalowanie ich szminką lub błyszczykiem powoduje że wygladaja jak wyschnieta sliwka. Teraz dolna jest ładnie jedrna. Ale chyba sie faktycznie na tę górna skuszę. Tylko dla ujędrnienia.
babina mnie na zmarszczki palacza pomogło restylanowanie. Nie znikneły całkiem ale jest lepiej. Moim zdaniem wypełnienie warg na zmarszczki palacza nie pomaga.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 lut 2009, 23:27

No to cos pomysle by z nia zrobic ,jeno delikatnie bo nie chcoalabym zeby byla rowna z dolna wygladaloby to w moim przypadku idiotycznie.

Kusi mnie permanentny ,bo cena ta sama a jednak byloby na dluzej...Beata-Malgorzata jak myslisz?
Pytam Beate bo sobie robila ,no i nasza makijazystka teraz jest:)

Muflon a ja te zmarszczki w ktorych sie pomadka zbryla czy blyszczyk tez mam,Wnerwiajace,trzeba by wciaz pilingowac i natluszczac usta zeby byly jedrne.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 mar 2009, 00:39

Ja tam jestem laik od wypełnień, ale się wtrącę do Ulrike ust. Będzie dwa na jeden :p . Ja odradzam.... To właśnie jest fajne, mi się podoba taki znak charakterystyczny, że górną masz mniejszą.Są kształtne i zgrabne.
Poza tym miało być tylko estetycznie żeby nie straszyć wyglądem, a tu zabiegi rozpędu nabierają :badgrin:

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 01 mar 2009, 10:45

Przyłączam się do Babiny.Ulli ,nie słodzę,ale mnie sie tak podobasz teraz ,ze Ci mówię!!! I w tych włoskach dłuzszych ślicznie wyglądasz.I szyjka ładniutka ( ach! Te twoje wymysły!!!).No Laseczka ,że mniód!!! Moim zdaniem ,jesli wachasz sie między powiększeniem a permanentnym,wybrałabym to drugie.Usteczka pasują do Ciebie,a makijazem mozna delikatnie powiększyc górna warge i bedzie ok(wiem bo miałam robione).Poza tym będziesz miała spokoj z malowaniem ,nic Ci sie nie będzie grupiło,tylko lekko natłuscić pomadka pielegnacyjna albo błyszczykiem i juz 8-) 8-) 8-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 mar 2009, 10:54

Dzieki dziewczyny za opinie,i tak tez chyba zrobie jak Babina i Mirabel mowia ,i permanentny sobie zafunduje.
Dolna warge optycznie zmniejsze ,gorna powieksze.Wypelniaczy jednak boje sie.
Zeby nie bylo tak jak w tym linku co na forum w innym miejscu wklejono
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/24296/ ... zka_ohyda/

Szyja nie jest pokazana zeby zaprezentowac problem.W koncu jest po lifcie i po mezolifcie ,wiec nie moze byc jakas bardzo starszna ,niemniej za pare lat doczeka indywidualnego potraktowania.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 mar 2009, 12:40

Dosyć,że brzydkie, to przeważnie krzywe!!!!Wyobrażam sobie jak się muszą okropnie układać
w czasie mówienia.....brrrrrrr
Acha! Jestem już babcią! Jest czarna, kudłata "wykałaczka" Waży 2,80 dł.53 cm. Moja córka była tylko o dwa cm dłuższa ale o ponad kilo cięższa i wydawała mi sie strasznie chuda. Wnuczka jeszcze cieńsza, same nogi :p .Zdrowa- 10 p. Apgara.
Jak się kobitka ogarnie to wkleję zdjęcia :p

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”