Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 10 sie 2005, 15:10

Kasieńka, marzenia są po to żeby je realizować :)
Ja np. chciałabym zostać psychologiem sądowym. Mam "hopla" na punkcie tego co się dzieje w głowie "seryjnych morderców" Brzmi groźnie i trochę nietypowe zainteresowania :lol: Ogólnie interesuje mnie psychologia, ale na studia już jestem za stara :(

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 10 sie 2005, 15:22

A ja od dziecka widzialam tylko konie,konie,konie...I spelnilam swoje marzenie bo jestem instruktorem jezdziectwa i mam swojego konia!Praca jak dla mnie "starego" jezdzca lekka i przyjemna!!!
Jedno wiem po latach,ze warto inwestowac w marzenia!!!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2005, 15:45

Alma

no co ty ja tez tak mysle i co roku chce zdawac na medycyne...i tak mysle czy ja sie kiedys wkońcu zdecyduje :?: :lol:
jak na razie jestem na 4 roku stos. miedzynarodowych. :D
ale wiem ze prawdziwie szczesliwa byłabym tylko na medycynce 8)

Jak to jest Twoje marzenie to nie mów ze jestes za stara :!: :!:
Ja mam ciotke ktora w wieku 60 lat zaczeła studia, idzie jej super i odlmłodniała o jakies 20 lat :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 10 sie 2005, 16:15

Dzięki Dominikana :) Niedługo stuknie mi 30-tka, więc jeszcze dużo przede mną :D Jedne studia już skończyłam (zarządzanie i marketing), ale to nie było to o czym marzyłam :( Psychologia to ciekawy kierunek, tylko trzeba zdawać polski a ja już nic nie pamiętam z ogólniaka (wtedy to wogóle nie chciało mi się uczyć :) )

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2005, 16:25

no to tak jak ja :?
ja musze zdawac chemie, biologie i fizyke :? i tez musialam bym isc na roczny kurs zeby to dobrze wkuc, bo te egz na medycyne to prawdziwa jadka 8)
moje zycie ostatnio sie diametralnie zmienilo wiec kto wie, moze od pazdziernika sie zapisze 8)
jak przeglądam strony www AM to widze ze gdzieniegdzie nie trzeba zdawac fizyki bo jest do wyboru z chemia, a to juz dobry znak :D

Alma 30-stka to Ty młoda babeczka jesteś, to super wiek, idz na tą psychologie, jak nie państwowo to chociaz prywatnie, jeżeli możesz bo wiem że jest w Wawie dobra szkola psychologii :D

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 10 sie 2005, 16:31

Dzięki Dominicana :) Ja też uważam że to dobry wiek. Wg mnie to każdy wiek jest doby, każdy ma swoje dobre i złe strony. Ważne aby tak przeżyć swoje życie aby za wiele nie żałować.
Jeśli chodzi o tą psychologię w Wawie, mają może jakąś strone internetową?

Fizyka :( Nigdy jej nie lubiłam i na szczęście nie będę miała nic do czynienia z tą nauka :)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2005, 17:17

Alma

www.swps.edu.pl

tylko troche mi sie pogibało, to jest we Wrocławiu i Sopocie.
Mysle ze studia sa fajne i szkola tez bardzo dobra bo skoro prywatna uczelnia ma pozwolenie na studia doktoranckie i habilitacje to cos w tym jest 8)
troszkie drogie :? ale warto pomyslec

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 10 sie 2005, 18:14

Dzięki :) Zaraz sprawdzam i poczytam o egzaminach wstępnych.

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 14 sie 2005, 14:59

SWPS to teraz wg komisji akredytacyjnej najlepsza psychologia w polsce......tylko nie jestem pewna, czy w ogole, czy tylko wsrod prywatnych, i czy tylko warszawa, czy filie we wrocl i w sopocie tez..........ale tak czy inaczej, mozecie byc pewne, ze ta psychologia to nie zaden pic na wode tylko faktycznie studia, ktore dadza Wam kwallfikacje uwzgledniane przez polskich pracodwacow :) /a takich szkol prywatnych jest w polsce doslownie kilka, zreszta ostatnio nawet jeden z uniwersytetow nie mial pozwolenia na przeprowadz rekrutacji na studia psychologiczne/
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sie 2005, 16:14

Alma-ja nie widzialam,zeby na te studia trzeba bylo pisac egzaminy wstepne... ... :wink: jest rozmowa i test z angielskiego(tylko!!!???)

A tak apropos: nie wiem ,czy ktos wie, jak mozna sie dostac do prywatnej szkoly aktorskiej...??? Interesuje mnie np. cos w W-wie,albo Krakow...???( Gdzie W. Rosatii uczyla sie aktorstwa??? ) Moja znajoma ukonczyla prywatna szkole w Poznaniu-TRAGEDIA ! Z prywatnymi szkolami trzeba baaardzo uwazac- polowa, to jedna wielka sciema... :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”