Jak mija nam dzień?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 09 lut 2009, 16:56

u mnie dzisiaj pada deszcz od samego rana nawet nie ma jak nosa wynurzyć z domku tak wiec siedzę i bawię się z moimi pociechami:)))
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 09 lut 2009, 17:50

U mnie dzień wiosenny --normalnie słoneczko, ciepło, aż żyć się zachciało przy takiej pogodzie

a ogólnie to padam po zajęciach :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 lut 2009, 17:56

...a ja jem ...
caly dzien !
:p :badgrin: :badgrin:

(wyrzuty sumienia przyjda pewnie jutro :oops: .. :doubt: ...a poki co... otworze sobie kolejna polska princesske http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gif
----- dostalam w prezencie razem z pasztetem pomidorowym... tym najlepszym na swiecie ! :badgrin: 8-) )

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 09 lut 2009, 18:00

Zawiozlam dzieci do szkoly, wrocilam, ugotowalam obiad, pojechalam do szkoly a tam niespodzianka!!!
Dzieci w wieku 7-8 lat recytowaly wiersz i z kazdej szkoly wybierali dwojke najlepszych i moj synek sie zakwalifikowal :-D :-D :-D Wcale na to nie liczylam bo to angielski wierszyk i mial troche trudnosci z nauczeniem a tu szok 8-)
W piatek bedzie reprezentowal szkole!!! Jestem baaardzo dumna :-D
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 lut 2009, 11:02

renusia, tylko pozazdrościć masz być z kogo dumna :)u mnie dzionek zaczął sie nieżle słoneczko za oknem świeci ,biore się za gotowanie obiadku dla moich córeczek i mężusia ,a nastepnie spacerek !!!!!!!Samanthii nie martw się w twoim stanie jest wszystko dozwolone też lubie pomidorowy pasztecik hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 10 lut 2009, 18:45

a ja wyszlam dopiero ze szpitala :((, mialam w niedziele wypadek samochodowy, :cry: :cry: , dzisiaj dopiero wypuscili mnie ze szpitala ,
mam zlamany nos , peknieta przegrode, wstrzasnienie mozgu, kilka szwow w jamie ustnej, potluczone cale cialo , ledwo chodze:( dzisiaj jestem na przepustce, jutro konsultacja i wypis:( wszystko mnie boli :cry: :cry: :cry: , szkoda gadac...
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 lut 2009, 18:57

marta2454 pisze:renusia, tylko pozazdrościć masz być z kogo dumna :)
Dziekuje kochana :-D
marta2454 pisze:biore się za gotowanie obiadku dla moich córeczek i mężusia ,a nastepnie spacerek
Widzialam fotki ze spacerku, SWIETNE 8-) U nas tez bylo w miare ladnie dzisiaj :-)

Nikolettkaa Jak doszlo do tego wypadku? Mam nadzieje ,ze dobrze sie czujesz???
nikolettkaa pisze:mam zlamany nos , peknieta przegrode, wstrzasnienie mozgu, kilka szwow w jamie ustnej, potluczone cale cialo , ledwo chodze
Ciekawie to nie wyglada :(
Szkoda mi Ciebie, ostatnio cos los Cie nie oszczedza... Trzymam kciuki zebys szybko wyzdrowiala. Buziaczki!!!
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 lut 2009, 19:06

O Boże :!: Nicoletta :!: :!: :( :!:

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 10 lut 2009, 19:08

nikolettkaa pisze:a ja wyszlam dopiero ze szpitala :((, mialam w niedziele wypadek samochodowy, :cry: :cry: , dzisiaj dopiero wypuscili mnie ze szpitala ,
mam zlamany nos , peknieta przegrode, wstrzasnienie mozgu, kilka szwow w jamie ustnej, potluczone cale cialo , ledwo chodze:( dzisiaj jestem na przepustce, jutro konsultacja i wypis:( wszystko mnie boli :cry: :cry: :cry: , szkoda gadac...

ojeju Nikoletka.. biedactwo..

trzymaj się.. jesteś dzielna, zniesiesz to wszystko, wierzę w to PDT_Love_13
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 10 lut 2009, 23:16

renusia jechalam do dziadkow , jako pasazer z tylu po prawej stronie, najpierw nas zarzucilo w jedno strone ,uderzylismy w barierke , potem po przeciwnej stronie w barierke ,a potem wpadlismy do rowu :-/ , ja najpierw uderzylam twarza o szybe,a potem ponownie twarza o drzwi z duza sila, chyba na chwile stracilam przytomnosc:-/..zaraz jak wrocila mi swiadomosc,zaczelam szukac po samochodzie moich psów , bylooo wszedzie bardzo duzo krwi ..wrrr..
wszyscy wyszli z samochodu ,ja zaczelam krzyczec ,naszczescie psiaka nic nie bylo, podalam je mamie, a potem ktos pomogl mi wydostac sie z samochodu przez szybe :doubt: ,ogolnie 10 minut przed naszym wypadkiem tez byl wypadek na tym miejscu ,wiec straz dojechala w 3 minuty , a tlum ''gapiow''szybko zaczal udzielac mi pomocy :-/ to jakis feralny dzien -bo jak zabieralo mnie pogotowie, to w lawete ktora zabierala nasze auto z rowu,praktycznie przywalil kolejny samochod,kierowca wyladowal w rowie, tego dnia na tym zakrecie bylo 7 wypadkow...- wiekszosc z tych ludzi lezala ze mna w szpitalu,dzisiaj sie poznalismy ;)
wiec z pozytywów mam nowych znajomych :roll:
ehh teraz leze w lozeku,wzielam ketonal, za chwile zjem zupe i spac , jutro ciezki dzien trzeba walczyc o odszkodowanie i zalatwic wypis... ;)
moj wspolkator prawi mi komplementy mowi ze do twarzy mi z takim zapuchnietym nosem i puciatymi policzkami ,a since pod oczami dodaj mi ponoc urku :cry: :cry: 8-) :badgrin: a ja nawet nie moge sie teraz smiac bo mnie ciagna szwy :cry: :evil:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”