Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 07 sty 2009, 12:51

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/zly.gif
wiecie ,ze nie wolno draznic grubych ciezarowek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/nono.gif

...prosze sie tu nie wyzywac psychicznie na biednej ,grubej i coraz bardziej zaokraglonej Sam !........ :evil: ...ktora marzy o dietce i o stracie conajmniej 5 kg................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ozpacz.gif

a tak powaznie:
zycze wam wytrwaloscie w postanowieniach , kochane !!! ;)

nie wiem, czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze odchudzanie zima to SAMOBOJSTWO !??? :badgrin:

...mimo wszystko, trzymam kciuki za was i i za wasza silna wole !
(niestety nie dolacze do waszego grona --- chociaz jestem gruuuba i nieszczesliwa .... :( )

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... adwaga.gif

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 07 sty 2009, 19:20

Samanthii pisze:chociaz jestem gruuuba i nieszczesliwa
e tam, co ty gadasz, gruba nie jestes a poza tym to zupelnie inny rodzaj nadwagi i korzystaj z tego. ;)
ja ogolnie nie wspominam ciazy milo.................poza obzarstwem bez wyrzutow sumienia i radosci ze zjedzenia kilku eklerow na raz...............,hmmmm, pycha..............!!!
przytylam 21 kilo i w dopsku to mialam (w przenosni i doslownie). :p

maluszek tak cie wyczerpie w pierwszych kilu tygodniach ze waga zniknie ani sie obejrzysz.
nie marudz wiec tylko wcinaj i...............smacznego. :-D
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 07 sty 2009, 22:31

Anielicanrw pisze:przybylo mi kilka kg..czym wiecej walczylam..efekt byl odwrotny...i kiedys nagle olsnienie....jesc na co mam ochote,bo tak moj organizm daje mi do zrozumienia co potrzebuje...ale nie przesadzac...tak wiec takim sposobem schudlam
Dziwne ale to prawda, sama kiedys podobnym sposobem schudlam. Teraz staram sie byc na diecie a im bardziej sie staram tym mniej mi to wychodzi :|

Nie wiem jak u was z pogoda ale tutaj okropnie zimno! Niby temperatura dochodzi "tylko" do -3, -5 stopni ale odczuwa sie to bardzo.
W Polsce podobno mrozy do -15 stopni... to ja szczerze wspolczuje :?

Kiedy bedzie lato :cry: :cry: :cry:

Przeceny w sklepach niesamowite, kupilam sobie skorzana marynareczke z Orseya a powinnam chyba zainwestowac w kozuszek ;)
Powaznie, ciagle mi zimno :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 sty 2009, 23:52

renusia pisze:Polsce podobno mrozy do -15 stopni... to ja szczerze wspolczuje :?
a ja wlasnie w niedziele juz lece :P mimo to ciesze sie... :-D :-D :-D :-D :-D

zajebiste przeceny u nas sa w River Island- uwielbiam ciuchy stamtad.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2009, 00:01

renusia, ja jak bylam w Pl bylo -10 i tego zupelnie nie czulam ,a tu w Ie nawet na plusie mi zimno!!!! :oops:
Ja powiedzialam mojej rodzince ze do Pl juz nie bede latac bo mi sie nie oplaca bo wydaje kupe kasy bez sesu zupelnie a te swieta to juz mnie kosztowaly fortune ale nie wazne fajnie z nimi bylo,wiec powiedzialam ze nastepnym razem u mnie :!:
pzdr!was serdecznie!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 08 sty 2009, 13:30

Londyjka pisze:zajebiste przeceny u nas sa w River Island- uwielbiam ciuchy stamtad.
ja tez:D Ale teraz przeceny w calej Anglii, normalnie szaleją:D

Anielicanrw, ja mialam tak samo i wlasnie teraz odkrylam, ze chudne jak jem to co chce tylko, zeby wlasnie nie przesadzac:D

A powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to pytanie dreczy od paru dni...Ile trzeba minimum przytyc podczas ciąży?

Samanthii, moim zdaniem wyglądasz kwitnąco:D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 08 sty 2009, 14:11

karolka69 pisze:.Ile trzeba minimum przytyc podczas ciąży?
ja nie wiem czy sa jakies kryteria.
przyjmuje sie ze dobra waga to ok 10kg wiecej.
nalezy jesc tak jak przed ciaza, wcale nie za dwoch, poprostu bardziej zbalansowana dieta, ale nie odchudzajaca.
mnie sie osobiscie nie podobaja chude ciezarowki, az nie pasuje kiedy na przyszlej mamusi nie ma zbla cialka.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 sty 2009, 12:15

u nas juz dwa miesiace -10 stopnii na dworze- i to nie w gorach ! :badgrin:

zamarzam tutaj na maxa...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... bibber.gif

nie cierpie ubierac sie na cebule...nosic plaskich ,grubych kozakow...
a niestety skazana na to jestem.... juz od dwoch miechow... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1335.gif

...a dzisiaj ide po czapke !!!!!!!!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin:

wczoraj tez bylam na krotko w beldonie...
przecena masakryczna :shock: - az sie wszystko prosi,zeby brac ! :p :p
...wyszukalam sobie fajne gatki na moja gruba dupke i pare staniorow...na moje "arbuzy" hehehe

dzisiaj ciag dalszy zakupow... ;)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 09 sty 2009, 18:31

Samanthii pisze:..prosze sie tu nie wyzywac psychicznie na biednej ,grubej i coraz bardziej zaokraglonej Sam !........ :evil: ...ktora marzy o dietce i o stracie conajmniej 5 kg................
stracisz te kilogramki moja droga, i to nawet wiecej niz 5 hihihihihi
mialam sie rozpisac a tu juz mnie wolaja... o masz ci los :|
wpadne pozniej ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 09 sty 2009, 21:13

londyjka Tylko nie zamarznij nam w tej Polsce ;) River Island to super sklep, zawsze jak tam zajrze to wychodze z nowym ciuszkiem :oops:

misialeczek24 Swieta w Polsce niestety kosztuja dwa razy tyle co tutaj :roll: ceny przelotu to juz ogromny wydatek :?
Oczywiscie ,ze fajnie jest spedzic Swieta z rodzinka ale bardziej oplaca sie ich zaprosic do siebie ;) no chyba ,ze zostawilo sie w PL rodzicow, siedmioro braci i dwanascie siostr :badgrin: ;)

Dziewczyny, tak sie wlasnie zastanawiam czy ogladacie angielskie tasiemce? Jak tu przyjechalam pierwszy raz i dowiedzialam sie ,ze Emmerdale leci juz w tv od 20 lat to szczeka mi opadla. Druga "Moda na sukces"
Osobiscie wszystkich nie ogladam ale nie wyobrazam sobie dnia bez EastEnders lub Hollyoaks :oops: cos jak brazylijskie seriale, jak juz zobaczysz z 2-3 odcinki to nie sposob sie oderwac ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”