Termoloki Babylisa - ktoś by chciał je mieć??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 15 lip 2005, 11:32

M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 15 lip 2005, 13:14

Gaga, tak serio serio to powiedz mi jak się tego używa, jaki efekt można osiągnąć, ile czasu trzeba na to poświęcić? Nigdy nie używałam czegoś takiego, wcześniej się nawet nie zastanawiałam wiec trochę jestem niedoinformowana. I jak długo utrzymuje się efekt?
Moje włosy są proste jak druty i zawsze takie były. Z tym, że są dosyć cienkie ;(

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 15 lip 2005, 13:27

Etna ten cały kuferek podłąca się wtyczką do kontaktu i nagrzewają się około 5min. na suche włosy się nawija te gorące wałki i zaczepia się klipsem lub taką okrągłą szpilką.siedzi się z nimi chyba 15-20minut i włosy są super skręcone. efekt utrzymuje się długo.

moge Ci wysłac fotke na @ co można z nimi zrobić z długich włosów.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
a_gatka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: a_gatka » 15 lip 2005, 14:32

Gaga daj linka do tego zdjatka Twopjego, chcialabym zobaczyc te twoje krecone wloski a nie moge znalezc. Generalnie ja mam prostownice i prostuje, ale naturalne mam lekko krecone kto wie jakby efekt byl interesujacy to sprawie sobie takie loczki.

Buzka
Agata

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 15 lip 2005, 20:43

Gaga, bardzo chętnie!! choć nie deklaruje się do niczego jeszcze ;)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 16 lip 2005, 00:54

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 16 lip 2005, 11:31

Gaga

Na zdjęciu tego nie widac, czy w komplecie jest 20 sztuk wałków różnej grubości?

Ciągle walcze ze sobą co wybrac zdrowie czy urodę ;) tzn. nowe buty spd na rower czy te termoloki...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 16 lip 2005, 11:42

jest 20 wałków w 3 grubościach- 8 grubych chyba i reszty po 6 cienkich i średnich.
na allegro sie pojawiły takie same za taką samą kase też używane, więc to rozsądna cena : 200zł.

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 16 lip 2005, 14:40

bardzo podoba mi się efekt na długich włosach :)

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 02 sie 2005, 18:46

Gagus, termoloki są jeszcze aktualne? Jesli tak, proszę o namiary na priv,prześle kaske. Jeśli nie, to cóż -moja wina- za długo sie zastanawiałam...

Zablokowany

Wróć do „Damskie sprawy”