Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 cze 2008, 16:34

Poli pisze: Samnthii teraz lepiej uwazaj na solarium, zbyt wysoka temperatura moze spowodoac skurcze macicy, sloneczka takze nie za duzo. Jakos trzeba przecierpiec ten okres...

nie no -o solarium to ja juz zapomnialam ;-) ,wiem ze szkodzi - dlatego szukam innych mozliwosci...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif

ale czemu niby sloneczko szkodzi ??? :-|
kurde, przede mna upalne tygodnie na miami http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif - nawet mnie nie strasz !!!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 11 cze 2008, 17:25

Samanthii pisze: ale czemu niby sloneczko szkodzi ??? :-|
kurde, przede mna upalne tygodnie na miami Obrazek - nawet mnie nie strasz !!!!!!Obrazek
Troche sloneczka nie zaszkodzi, a moze nawet dostarczyc wit D, chodzilo mi o takie leżenie plackiem przez caly dzien i smażenie sie :mrgreen:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 cze 2008, 17:38

kurde , ale ja tam lece ,zeby wlasnie polezec na plazy... :roll: :-| :-(

myslalam, ze nic sie nie stanie - ............... dlatego wybralam miami w najcieplejszych miesiacach...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/dno.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 11 cze 2008, 18:52

LONDYJKA mysle ze wszedzie taniej bedzie niz w londynie :lol:
menchester..niewiem, nigdy tam nie bylam...
za to okolice coventry (blisko do birmingham a tam raj zakupkowy jest :mrgreen: )
np Coleshill mi sie podoba...
zanim zmienisz miasteczko to mozemy poszperac i poszukac gdzie sie najspokojniej zyje..
;-) wrazie co dawaj do okolic birmingham....przykawkujemy razem hihihi :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 cze 2008, 19:02

cukiereczek,do Birm.napewno nie :-o mam niemile wspomnieniaz tym miastem,juz raz sietam mialam przeprowadzac i mnie oszukano! :!: Poza tym miasto mi sie nie podoba,same domki...
ps myslalam,ze jestes z manchester wlasnie...nie wiem skad,wydawalo mi sie,ze gdzies to pisalas ale moze cos mi sie uroilo :oops:
ps2 jesli bys mi pomogla wybrac miasto,moze byc i blisko Birm(byle nie tam) to bede wdzieczna :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 11 cze 2008, 19:02

Samanthii ja gdzies wyczytalam, ze w okresie ciązy nie jest wskazane wylegiwanie na sloncu, poniewaz mozna nawabic sie przebarwien na skorze. Bo wtedy hormony szaleja czy cos takiego.... Ale najlepiej jak skonsultujesz sie z lekarzem :-)
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 cze 2008, 19:19

cukiereczekPL pisze:
Samanthii pisze:

...ja slyszalam ze sun makeup trzyma sie nawet do osmiu dni...
hm... to moze ja jakis crem /bronzer uzylam :roll: :roll: :roll:
mi sie zmyl w kapieli....
Sam masz na mysli spray tan..???ja robilam 2 razy...mowia ze trzyma sie ok 7miu dni...ale po paru dniach efekt sie zmywa...i zostaja smugi....mialam przeboje zeby to z siebie zmyc :roll: :idea: ale na poczatku wygladalo slicznie :mrgreen:
cukiereczekmoze uzylas czegos takiego-http://osemka.perfumeria.pl/img/70/7014718_1.jpg ;-) fajna sprawa ale trzeba szybko i rownomiernie rozsmarowac :idea:

co do pogody to was pociesze..u mnie tez pada i tylko 14 stopni!!!!

[/b]
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 cze 2008, 19:57

...misia :evil: , wyglada ,ze to jest to samo.. :-?
(ale pewna nie jestem :-| )

http://www.epilationszentrum.ch/sites_de/sun_video.html

...mam nadzieje, ze bedzie sie trzymac na skorze przynajmniej 5 dni... :-|

juhuuuuu - godzine temu znowu slonce do nas zawitalo ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... adocha.gif

..wracajac do podolskiego:
on posiada tylko jeden paszport ! :shock:
ma obywatelstwo niemieckie - taka prawda :-|

(wlasnie ogladalam wiadomosci - i jestem tego pewna na 100 %.
niemiecki polityk potwierdzil to - i wysmial nas , ze mowimy o nim jako o polaku :-|
...gadali tez ,ze jestesmy na niego zli za ostatni mecz ... ...ale poldi nie powinien sie tym wcale przejmowac :evil:
"polak wbil bramke polakom" :-| )
:roll:
............
w sumie, to wierze ,ze ma tylko jeden paszport : bo prawnie nie moze on miec raczej dwoch obywatelstw !!!
...nawet jak jest ze slaska - i jego dziadkowie mieli niemieckie papierki...

...w tych czasach (eu) nie jest wazne pochodzenie dziadkow, pradziadkow czy ziem , na ktorych sie mieszkalo i ktore nalezaly do dawnych niemiec...
...od czasu kiedy jestesmy w eu- nie ma to najmniejszego znaczenia ... :-|

...ja tez musze niedlugo zrezygnowac z polskiego obywatelstwa- niestety... :-(
...nie moge miec dwoch, ani nawet trzech... :-? (kiedys bylo to mozliwe)

...ale to malo wazne...

;-)

...dobra uciekam na mecza :mrgreen:

hop schwitz hop !!! :lol: :-P ;-)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 11 cze 2008, 21:03

Samanthii pisze:...ja tez musze niedlugo zrezygnowac z polskiego obywatelstwa- niestety...
...nie moge miec dwoch, ani nawet trzech... (kiedys bylo to mozliwe)
Sam, a dlaczego?
zawsze myslalam, ze mozna miec podwojne....

czy to zalezy od danego kraju?? czy moze w polsce sa takie przepisy, ze mozna miec tylko polskie?

jakos nigdy wczesniej sie tym nie interesowalam, ale chyba w koncu powinnam :-| ;-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 cze 2008, 21:05

Sam podlaczam sie do pytania natalya i jeszcze dlaczego chcesz poprawiac nos :shock: :?:
Wg mnie jest bardzo ladny :-)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”