Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 18:56

Samanthii pisze:MISIA - dasz rade bez nich !!!
renusia pisze:Misia Ty napewno masz skurczony wiec mysle ,ze udaloby Ci sie bez tabletek.
Jak ich nie zalatwisz to sama sie przekonasz czy mam racje
mile ze we mnie wierzycie ale ja watpie....fakt jem duzo duzo mniej niz zanim zaczelam je brac,ale np teraz u siostry jem tyle ze szok :oops: bo wszyscy na mnie krzycza....cale szczescie nie jem tyle co kiedys....
renusia pisze:Napisz jak bawilas sie na komunii i co u rodzinki
na komuni super,fajnie jest spedzic czas z rodzinka,tylko wiecie juz mnie troszke mecza nie¨ma to jak swoboda...a tu wszyscy mnie pilnuja zebym jadla itp :roll: zwariowac idzie....i jakos sie wyspac nie moge :roll: a o tym jedynie teraz marze :|
jutro mam zamiar polatac po sklepach bo jeszcze ich nie zaliczylam ;)
BUZIAKI!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 19 maja 2008, 12:38

Laseczki...wczoraj byl zmieniany serwer Beauty...napisalam odpowiedz i ja wcielo :-?
Misia...ja prosilam kumpla by zalatwil mi 2 opakowania Zelixy wiec jak je przywiezie jutro(zobaczymy czy mozna na niego liczyc)to Ci podratuje...
Acha...i wstawiam focie...sama nie wiem czy chce dlugie czy krotkie wlosy...no moze dlugie ale by byly wlasne heheheh :-P
p.s
no i ni emoge wyslac...cos sie pochrzanilo od wczoraj :-?...nio wstawilam przez photobucket ;-)
[img][img]http://i267.photobucket.com/albums/ii30 ... 6/wed2.jpg[/img][/img] [img][img]http://i267.photobucket.com/albums/ii30 ... ansk10.jpg[/img][/img]
[img][img]http://i267.photobucket.com/albums/ii30 ... wlosy1.jpg[/img][/img] mo i wloski na tasme i przymocowane ringami...ja chyba dostalam na te tulejki uczulenia...ale jak wlosy odrastaja to juz mniej swedzi...wlosy doczepione naturalne...strasznie suche..bede dzis na nie nakladac plyn do plukania tkanin...tak poradzily laski z Wizazu hihihih...
pozdrawiam laseczki
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 maja 2008, 14:42

ghostdog, ale ladna dziewczyna z ciebie

witam was..wrocilam znowu do holandii i juz tesknie za polska...kurde ale wszystko podrozalo w polsce :evil: :evil: bylam tydzien czasu nic sobie konkretnego nie kupilam i 400 eur poszlo :evil: :evil: :-x :-x

Awatar użytkownika
kejth
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kejth » 19 maja 2008, 14:51

Misialeczek24,

Jak chcesz to ja mam Meridie...
I mieszkam w Centrum, takze mozemy sie wszystkie wybrac na kawke - anytime.
Osteotomia poczworna. Skupin. Niestety...

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 19 maja 2008, 15:23

Anne...thx :-) ...mi tez w PL super bylo...i 500f tez poszlo hehhehehe...teraz trzeba odpracowac...no coz 8-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 maja 2008, 19:54

ghostdog piekna z Ciebie dziewczyna a wloski extra i bardzo Ci w nich ladnie. Pasuja Ci dlugie ;-)

Ja jutro do znienawidzonej pracy ide i to na 10h :evil: Pocieszam sie ,ze od niedzieli juz koniec :-D Odpoczne z trzy tygodnie i rozejrze sie za czyms innym. Tak mysle moze jak fondle kilka prac bym sobie znalazla :-)

anne21 Jak bylam w Polsce operacje robic to w dwa tygodnie stracilam kolo 1200 funtow :evil: wiec narazie postanowilam odpuscic sobie "droga Polske" ;-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 maja 2008, 20:19

kurde renusia nie postarzaj mnie :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 maja 2008, 20:43

anne21 pisze:kurde renusia nie postarzaj mnie
:oops: O jejku przepraszam, juz poprawilam ;-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 maja 2008, 20:46

:mrgreen: :mrgreen: ok..kurcze jestem zla..mialam isc do pracy we wtorek a wiec dzis przyjechalam...a oni mowia ze dopiero w czwartek mam przyjsc :evil: :evil: :-x :-x

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 19 maja 2008, 21:43

renusia pisze:kilka prac bym sobie znalazla
polecam... ale to juz wiesz... oczywiscie to nie jest na dluzsza mete,ale jak narazie pracuje mi sie najlepiej jak do tej pory...anne21, no to sie ciesz.. wolnego jeszcze 2 dni extra...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”