Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 mar 2008, 18:27

Nadia125, i tu sie zgodZe...ONI przerabiają na studiach to co my w szkole sredniej.. a w sredniej uczą sie liczyc... dlatego tacy niezbyt mądrzy są...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 21 mar 2008, 19:12

Ja zostaje w anglii na stale i chce zeby moje dzieci skonczyly tu szkoly :-D Co z tego ,ze w polsce poziom nauki jest wyzszy skoro po studiach nie mozna znalezc pracy?! Tutaj nie musze sie martwic o ich przyszlosc nawet jezeli skoncza edukacje w wieku 16 lat (mam nadzieje ,ze do tego nie dojdzie) to i tak beda pracowac i zyc na dosc wysokim poziomie.

Sluchajcie a nie wydaje sie wam dziwne ,ze w sumie to tylko w polsce jest tak wysoki poziom w szkolach a w innych panstwach to nie.
Wiec moze ten niski "angielski" poziom jest normalny, a w polsce- w porownaniu do innych krajow-zawyrzony? (ma to sens? Bo troche namieszalam :? )

Jeszcze o kursie funta, we wtorek przylatuje a w sobote mam operacje to myslicie ,ze powinnam odrazu sprzedawac czy poczekac do soboty bo "moze" skoczy w gore???
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 mar 2008, 20:03

renusia pisze:Ja zostaje w anglii na stale i chce zeby moje dzieci skonczyly tu szkoly Co z tego ,ze w polsce poziom nauki jest wyzszy skoro po studiach nie mozna znalezc pracy?! Tutaj nie musze sie martwic o ich przyszlosc nawet jezeli skoncza edukacje w wieku 16 lat (mam nadzieje ,ze do tego nie dojdzie) to i tak beda pracowac i zyc na dosc wysokim poziomie.
swieta racja!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 mar 2008, 20:08

nie no ja nie twierdze ze nie posle swoich dzieci do tych szkol... malo tego posle nawet samą siebie od wrzesnia hehe... ale prawdą jest to ze poziom jest nizszy niz u nas... renusia, mysle ze funt nie podskoczy i sprzedawaj od razu...

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 21 mar 2008, 20:12

Renusia- wiesz z tym poziomem w Polsce, z porownaniem do innych krajow, to moze jest poziom (za) wysoki, ale uwazam ze skoro niektorzy holendrzy pytali sie mnie czy w Polsce sa kwiaty i czy znamy herbate , to sadze, ze w szkolach naprawde powinni troche wiecej uwagi poswiecic jak chodzi o ogolna wiedza dzieci, bo to przeciez wstyd.

Nie wiem czy bym czekala z wymiana pieniedzy, bo co jak kurs jeszcze bardziej spadnie :? Nie wiem czy bym ryzykowala... W kazdym razie zycze powodzenia, udanej operacji i trzymam kciuki za Ciebie :-) !!!
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 21 mar 2008, 21:23

Katty masz racje z poziomem nauki w Polsce innych krajow nie ma sensu porownywac. Moj facet jest anglikiem i zawsze gdy sie klocimy nasmiewam sie z "uposledzenia" tego narodu ale nie przeszkadza mi to za bardzo, nawet lubie byc ta madrzejsza i wszystko wiedzaca :-)

Sluchajcie tego :-D 4 lata temu spedzalismy wielkanoc w Polsce i jak szlismy poswiecic koszyk to on sie pytal "czy wszyscy polacy sa tacy dobrzy i w swieta oddaja biednum jedzenie?! :-D
A w pierwsza wspolna wigilie jak zobaczyl oplatek to spytal sie "czy mozna to cos polac ketchupem" :-D

Dzieki dziewczyny za rady co do funta :-)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 mar 2008, 21:59

renusia pisze:czy mozna to cos polac ketchupem"
to twoj mąz wyznaje wiare protestancką? bo tu w katolickich kosciolach tak samo jak u nas są oplatki....pytam oczywiscie z ciekawosci bez zadnych podtekstow...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 21 mar 2008, 22:14

Jasne Fondle pytaj o co chcerz :-) Jego rodzina nie wyznaje zadnej wiary wiec nie interesowal go kosciol i inne sprawy religijne. Opowiedzialam mu o mojej religii, swietach, obyczajach i teraz juz wiecej "rozumie". Pozatym nalezy on do przecietnej klasy anglikow wiec madroscia nie grzeszy ale... i tak jest on najkochanszym gluptaskiem na swiecie PDT_Love_04 PDT_Love_04 PDT_Love_04 PDT_Love_04 Ps Nie jestesmy jeszcze malzenstwem, slub bierzemy na poczatku zimy.

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 21 mar 2008, 22:32

hej dziewczynki!!!u mnie wszystko ok!!!znalazlam bardzo fajne mieszkanie od czerwca.na szczescie do tego czasu mam lokum...pieniadze,ktore mialy byc na cycki ida na mieszkanie no ale coz zrobic...
fondle, rzeczywiscie,chcialam go zostawic,ale chcialm zeby to jakos powoli sie stalo,tzn jeszcze troche oszczedzic itd...stalo sie jak sie stalo i teraz musze sama sobie radzic.

dobrze ze przynajmniej mam prace.oczywiscie on chce zebym wrocila do niego,bo jeszcze takiej dobrej dziewczyny nigdy nie mial...hahaha
pozdrowienia!!!
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 mar 2008, 22:37

ewelinatroll, no wkoncu sie odezwalas!super ze u ciebie wszystko ok! :-D
3maj sie :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”