Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 19 mar 2008, 23:38

mozg.....

przeczytałam wszystkie twoje posty i przeglądane przez ciebie tematy....

chłopie, masz kompleks jak mount everest...

nie wydaje mi sie zeby normalna dziewczyna odrzuciła chłopaka z powodu wzrostu. jezeli jest prawdą to co pisałes, ze spedzaliscie ze sobą dużo czasu to nie wydaje mi sie aby twoj wzrost mial dla niej znaczenie. inaczej nie poswiecila by ci tyle czasu. moze charakterek jednak nie taki cudowny?....

jak napisalam masz dla mnie kompleks. wszedles na to forum ale nic do niego nie wnosisz poza obrazaniem uzytkownikow. Masz oczywiscie prawo do swojego zdania ale musisz je tak wypowiadac aby nie obrazac innych. jak pisaly dziewczyny mozna napisac ze podobaja sie duze piersi a niekoniecznie trzeba pisac ze maly biust obrzydza, bo takie stwierdzenie jest juz obrazliwe "(i nie ma to nic wspolnego ze slodzeniem). moze wlasnie tego typu wypowiedzi spowodowaly ze, jestes dzis sam?

wiadomo, ze w zwiazku musi istniec pociag fizyczny, ale przynajmniej dla mnie jest on mocno zwiazany z pociagiem intelektualno-emocjonalnym. nie zrownuj wszystkiego do wzrostu. 180 cm u faceta niczego nie zalatwi jak bedzie debilem....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 19 mar 2008, 23:46

mozg pisze:Akurat. A przy niskim, ale przypakowanym, wysportowanym facecie bezpieczna byś się nie czuła? Niektórzy przy wzroście 170 cm mogą ważyć 90 kg lub więcej i nie mieć tłuszczu, więc mi nie pisz, że czujesz się bezpieczniej przy jakiejś wysokiej chudzinie. Po prostu dla Ciebie niski facet jest nieatrakcyjny fizycznie i byś się z nim nie przespała i to jest wyjaśnienie.
mozg, ty naprawde szukasz dziury w calym
przepraszam, ze sie znowu odzywam, bo pytanie nie bylo skierowane do mnie, ale jakos nie potrafie sie powstrzymac ;)
mozg pisze:Skoro waszym zdaniem niski facet nie jest gorszy czy mniej atrakcyjny, to dlaczego tak się panicznie boicie, że jak ubierzecie szpilki to facet będzie niższy, skoro niższy facet może być taki kochany? Odpowiedź jest taka, że jednak uważacie kogoś takiego za gorszego i poza nielicznymi wyjątkami wstydziłybyście się go.
mi tam nie przeszkadza, ze w szpilkach bede wyzsza od faceta, pod warunkiem, ze jemu to nie bedzie przeszkadzac. gdyby z tego powodu mial popasc w taka psychoze, to juz wole zrezygnowac ze szpilek ;)

nie pozwol zeby ten kompleks(o ile przy wzroscie 179 mozna miec jakis kompleks :roll: ) tak bardzo wplywal na twoje myslenie. jesli nawet jakas dziewczyna cie zostawila, bo nie byles dla niej atrakcyjny, to tym lepiej dla ciebie. a moze po prostu inni mierza cie twoja miara?
najbardziej atrakcyjni faceci, to ci, ktorzy sa pewni siebie i pewni swojej atrakcyjnosci, nawet jesli sa mniej atrakcyjni od innych. grunt to byc zadowolonym z siebie i nie narzekac. ja bardzo lubie facetow niepozornych, od ktorych pewnosc siebie az promieniuje, a ci niby piekni i wysocy nie zwracaja niczyjej uwagi ;)

jesli bedziesz przekonany o swojej atrakcyjnosci, to bedziesz atrakcyjny dla innych, niewazne jaki bys byl. jesli nie podobasz sie sobie, to na pewno nie bedziesz sie podobal innym.
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Villemo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Villemo » 19 mar 2008, 23:47

viki pisze:mozg...

jak napisalam masz dla mnie kompleks. wszedles na to forum ale nic do niego nie wnosisz poza obrazaniem uzytkownikow. Masz oczywiscie prawo do swojego zdania ale musisz je tak wypowiadac aby nie obrazac innych. jak pisaly dziewczyny mozna napisac ze podobaja sie duze piersi a niekoniecznie trzeba pisac ze maly biust obrzydza, bo takie stwierdzenie jest juz obrazliwe "(i nie ma to nic wspolnego ze slodzeniem). moze wlasnie tego typu wypowiedzi spowodowaly ze, jestes dzis sam?

wiadomo, ze w zwiazku musi istniec pociag fizyczny, ale przynajmniej dla mnie jest on mocno zwiazany z pociagiem intelektualno-emocjonalnym. nie zrownuj wszystkiego do wzrostu. 180 cm u faceta niczego nie zalatwi jak bedzie debilem....
Szacun siostro. Mądre słowa moda! Wyważone, ale dosadne.
Na pewno wysokim dziewczynom sprawiłeś przykrość, ale jedną z nich znam i wiem, że jest silna i pewna siebie, a tego typu wywnętrznienia spłyną jak po kaczce.
http://www.suwaczek.pl/cache/8b9694d8d0.png
16.07.2007 Dr Skupin- Mentor anatomiczne 330cc MP pod miĂŞsieĂą

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 mar 2008, 23:50

Ja zawsze chciałam być wyższa -mam około 163cm.
Choć jak założę szpilki to ok -wówczas nie wyobrażam być większą

Ale są plusy bycia niższym :-D faceci są wyżsi --można czuć się bezbronnym
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 20 mar 2008, 00:15

dzieki villemo,

tak jak napisała natalya, najbardziej atrakcyjni nie sa napakowani dragale ale normalin faceci, ktrych atrakcyjnosc bije z ich srodka, z tego, ze wiedza ile sa warci a nie z tego ile cm wzrostu maja. znam tez dziewczyny, ktore nie spełnaja kryteriow mozga a faceci ogladaja sie za nimi. ogladaja sie nie dlatego ze maja iles tam wzrostu, duze piersi, dlugie nogi i sa szczuple tylko dlatego ze sexapil i pewnosc siebie bije z nich jak swiatlo z jarzeniowki

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 20 mar 2008, 02:16

viki pisze: pewnosc siebie bije z nich jak swiatlo z jarzeniowki
Ja akurat lubię skromne dziewczyny, ale tutaj piszę tylko o moich preferencjach, bo zdania ogółu są podzielone, jedni wolą zdecydowane kobiety inni skromne.
Dostałem ostrzeżenie za obrazę innych użytkowników. Skoro napisanie prawdy bez użycia słodkich, nic nie znaczących słówek jest obrazą, to chyba nic tu po mnie. Jak wolicie, żeby wam facet powiedział iż jesteście cudowne, lecz nie w jego typie zamiast walnąć prosto z mostu, że jesteście paskudne, to wasza sprawa. Ja jakbym usłyszał(ale pewnie nigdy nie usłyszę, bo wy wolicie olewać faceta zamiast dać jasno do zrozumienia, że nie jesteście zainteresowane) słowa "jesteś super, ale w moim typie" albo "możemy być tylko przyjaciółmi" to bym wiedział, że dana kobieta uważa mnie za beznadziejnego faceta i każdy logicznie myślący facet tak uważa.
Wiecie dlaczego lepiej jest mówić prawdę? Bo wiele rzeczy można w sobie zmienić. Jak facet ma jakiś defekt typu za chudy, pryszczaty, blady itp. lub jego zachowanie nie odpowiada kobiecie, to przecież lepiej jest powiedzieć, że "nie będę z tobą bo...". Wiele z was zapewne miało w życiu sytuację, że jakiś facet odpowiadał wam pod wieloma względami, ale coś wam u niego nie pasowało. W takich przypadkach jakbyście powiedziały mu wprost, co wam w nim przeszkadza, to może coś by z tego wyszło, bo być może była możliwość zmiany. A tak jak wymyślicie standardową śpiewkę, że nie jest w waszym typie, to skąd ten facet ma wiedzieć, w jaki sposób ma się zmienić?
Jak mnie się nie podoba ubranie mojej dziewczyny, to jej to mówię, bo takie coś można zmienić. Jedne to doceniały, inne nie był tym zachwycone, bo tak jak wy wolały być wiecznie wychwalane.

Awatar użytkownika
*kawa*131
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: *kawa*131 » 20 mar 2008, 08:52

Mozg napisałeś: "Akurat. A przy niskim, ale przypakowanym, wysportowanym facecie bezpieczna byś się nie czuła? Niektórzy przy wzroście 170 cm mogą ważyć 90 kg lub więcej i nie mieć tłuszczu, więc mi nie pisz, że czujesz się bezpieczniej przy jakiejś wysokiej chudzinie"

Niestety ten typ facetów na mnie nie "działa"! nie podobają mi się przypakowani - jak to określiłeś mężczyźni. Ja lubię szczupłych i wysokich, ale pod warunkiem że intelekt i kulturę mają na wysokim poziomie - taki mam gust i nic na tonie poradzę.
03-04-2008 - powiĂŞkszenie piersi dr Kasprzyk, 375cc okrÂągÂłe Mcghan Inspiria TRX

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 20 mar 2008, 10:15

mozg.....
widze ze nic nie zrozumiałeś....

nie chodzi o pisanie prawdy ale o to jak sie ja pisze. powtorze, może zrozumiesz, mozesz napisac co chcesz, ale forma nie mozesz obrazac. i za obrazane - dla przypomienia "małe cycki cie obrzydzaja" - zamiast nie podobaja mi sie male cycki, wole duze. powiedziałbys to samo a komus nie zrobiloby sie przykro. jezeli tego nie rozumiesz to dlatego jestes sam a nie dlatego, ze masz 178 cm wzrostu.

annak222
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: annak222 » 20 mar 2008, 10:29

widocznie piszemy w języku suahili, bo mozg dalej nic nie rozumie.To chyba niemozliwe, zeby był tak małopojetny, by nie uzyc nieco dosadniejszego zwrotu.Ufff co za facet...

Awatar użytkownika
chiquita
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: chiquita » 20 mar 2008, 11:08

mozg pisze:

Znudził mi się już ten temat.
To czas najwyższy zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy, bo jak widać tutaj nikt nie ma ochoty się z Tobą bawić ...
Tyle na temat.
czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi ...
14.11.2007 Dr. Skupin okrągłe 400hp MENTOR pod mięsień

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”