to pierwszy razfondle pisze:a dlugo go nie bedzie??? jak ty sobie radzisz z tymi wyjazdami???
wraca w czwartek...
kurde czemu ty nie mieszkasz w dubliniefondle pisze:nawet nie mam kolezanki zeby zaprosic...
Moderator: Zespół I

to pierwszy razfondle pisze:a dlugo go nie bedzie??? jak ty sobie radzisz z tymi wyjazdami???
kurde czemu ty nie mieszkasz w dubliniefondle pisze:nawet nie mam kolezanki zeby zaprosic...
no widzisz, szkoda naprawde... ja mieszkam na takim wypizdziejewie ze nie ma szans na blizsze znajomosci.. a jak juz sie znajdą to inaczej pracują i nie mogą wpasc, albo dzieci mają ech.... zostają mi papuzki...misialeczek24 pisze:kurde czemu ty nie mieszkasz w dublinie

fondle pisze:ide spac bo jutro na 8 do pracy... buziaczki misiaczek.. i nie przesadz z tym ginem hehe

to moze idz do lekarza po co masz sie tak meczycghostdog pisze:A u mnie dupa zbita Spalam ze 3 godziny bo myslalam ze pluca wypluje buuuu a taka spiaca chodze a tu nic na ten kaszel nie pomaga
spoko ,po to sie mamy...misialeczek24 pisze:dzieki za dotrzymanie mi towarzystwa

Kurcze dzwonilam do GP...dopiero na srodemisialeczek24 pisze:to moze idz do lekarza po co masz sie tak meczyc
fondle pisze:obcielam wlosy na chlopaka!!!

fondle pisze:a ja dzisiaj zrobilam cos strasznego... obcielam wlosy na chlopaka!!!
nieeee,ja nie wiem jak ty dajesz rade moj dopiero co wyjechal a ja juz za nim tesknieSamanthii pisze:misia, jest juz twoj mezus w domku ???
dziekiSamanthii pisze: (wszystkiego naj... kochana !!! )
ghostdog pisze:Kurcze dzwonilam do GP...dopiero na srode