Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Ja się piszę, ale jeszcze nie teraz, może w sierpniu, teraz to ja mam urwanie głowy, istny maraton
no, ale tak to jest jak się człowiekowi nie chce uczyć w ciągu roku, to potem przez wakacje trzeba charować...
Na kazdego przyjdzie czas i kazda z nas wkoncu zrobi ten zabieg ktory chce!:)Przetestuje napewno,a narazie konik bedzie latal po lakach,wstawie go na wakacje na wielkie laki tylko na noc do stajni!
krowko jakby co my mozemy jechac znam super stadnine w Pulawach gdzie sa swietni trenerzy i dobre warunki mozna przenocowac - i czas teraz tez mam wiec...
Natala to jak konik w czasie op i po bedzie nie chodzony czy komus bedziesz go dawac pod siodlo?
Wracając do tematu.
Ludzie tak nagle odchodzą . Żałuję, że wielu rzeczy im nie powiedziałam za życia - bo ciągle myślałam, że na takie zwierzenia przyjdzie czas , że to jeszcze nie ta pora.