Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 13 wrz 2007, 23:21

...zaluje,ze poznajac kiedys jednego(sorry musze tak powiedziec!)palanta i wyjechalam dla niego do Niemiec....ze nie pogonilam jeszcze kogos jak stanal na mojej drodze....zaluje ze przyciagam w moim zyciu facetow typu macho...a nie prawdziwych mezczyzn(boja sie mnie czy co?) A tak poza tym zaluje,ze nie zrobilam sobie wczesniej op na cycuszki!

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 24 paź 2007, 19:54

żałuje ze tak krótko mogłam czuć sie naprawde kochana :cry:

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 24 paź 2007, 23:59

Żałuję ,że ma się tylko jedno życie.....Że skończyło się lato,Że ubyło mi rozumu ,a przybyło lat...Że inni maja lepsze zdanie o mnie niż ja sam o sobie..Że nie wierzą iż jestem inny niż mnie widzą..
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 lut 2008, 01:38

Zaluje:
Ze sie starzeje,skonczonej za jakis czas mlodosci,boje sie starosci! Mam obsesje!
ze nie umawialam sie w przeszlosci z facetami,ktorzy za mna szaleli tylko gonilam mrzonki o super facetach,ktorzy nieraz mi w zuciu serce zlamali.
ze nie mam dosc dobrego wyksztalcenia aby dobrze zarabiac w Polsce i pozostac przy rodzinie tylko motac sie po swiecie.
ze nie mam jeszcze dzidziusia.
ze nie zrobilam operacji nosa przedtem nim sie nasluchalam o nim niemilych komentarzy.
ze jestem czasami zrzedliwa dla mojego meza.
ze zaczelam palic!Przestac jest trudniej.
ze zaczelam farbowac wlosy.
ze nie moge jeszcze zrobic cycuszkow.
ze przestalam malowac i pisac wiersze.
ze nie mam tyle pewnosci siebie co powinnam.
i sukienki slubnej,za malo czasu aby wybrac taka zmoich marzen. Dzisiaj wybralabym zupelnie inna. :cry:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 10 lut 2008, 05:02

Och Londyjko...troche Ci sie uzbieralo....
Ja ostatnio czytalam by w ciagu kazdego dnia znajdowac cos co nas uszczesliwia i jestemy za to wdzieczni...hmmm...zapominam o tym czesto
A zaluje ze wyjechalam z Polski i utknelam tu na 8 lat
Zaluje ze ostatnie lata zycia mego ukochanego Taty przezylam w UK
Zaluje ze Mama jest sama w Pl
zaluje ze jestem jedynaczka....

czy mozna to zmienic??? Jak bedzie mi lepiej finansowo to na pewno Mama bedzie u mnie .....reszty sie nie odmieni...czego zaluje :roll:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
dotty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dotty » 10 lut 2008, 15:40

A ja zaluje,

Ze ie mam normalnej rodziny
Ze nie wyjechalam z polski wczesniej
Ze za bardzo ufalam niektorym osobom
Ze nie wiem ktora wybrac z drog
Ze nie stac mnie jeszcze na dziecko
Ze nigdy nie bede miala wesela :(
Ze studiowalam Technologie Zywnosci (powinnam inny kierunek)
Ze przez cala moja nastoletniosc bylam zbyt grzeczna i porzadna
Ze kupilam dom, w ktorym mieszkam
Ae nie przeprowadzilam sie jeszcze do Australii

Pewnie kilka innych przyczyn by sie znalazlo, ale te akurat mi przyszly do glowy.
15 stycznia 2008- nosek u Dr Skupina
11 maja 2010 - 325cc dr Skupin
8 grudnia 2017 - powieki górne dr S. Stępniewski

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 10 lut 2008, 20:16

Londyjka pisze:Ze sie starzeje,skonczonej za jakis czas mlodosci,boje sie starosci! Mam obsesje!
to tak jak ja. Mam 20 lat a zmarszki już mnie przerażają :badgrin:
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 11 lut 2008, 13:31

Tak naprawde, to zaluje jedynie tego, ze siegnelam po pierwszego papierosa i ze zaczelam palic. Rzucanie mi ciagle nie wychodzi, za kazdym razem wracam - wrocilam nawet po 3 latach przerwy i wiem, ze zawsze juz tak bedzie - jak sie zdenerwuje, czy jak bede siedziala przy piwie z ludzmi ktorzy pala, to bedzie mnie skrecac zeby zapalic...(chociaz moj tata twierdzi, ze mu przeszlo po10 latach niepalenia :-) czyli jakas nadzieja jest, ale nie sadze ze ja kiedys te 10 lat wytrwam :?

Moglabym napisac cala liste moich zyciowych pomylek, ale wiecie co...tak sobie mysle, ze zawsze dopiero po dluzszym czasie zaczynalam je postrzegac jako pomylki poniewaz wlasnie dzieki nim zmadrzalam wyciagajac wnioski z nich wnioski...jak sie jest zakochana w beznadziejnym draniu, wybiera niewlasciwa szkole itp, to w danej chwili wcale nie wydaje sie to glupie, bo inaczej bysmy tego nie robily...

Popelnilam w zyciu wiele bledow, ale ich nie zaluje, bo wierze ze dzieki nim sie duuuuzo nauczylam. Chociaz dostalam za nie po dupie, to zadna PRAWDZIWA tragedia na szczescie z nich nie wynkila, a dzieki temu, co juz wiem, TERAZ dokonuje lepszych wyborow...

Ogolnie staram sie nie ogladac za siebie - bylo-minelo, nie mam juz na to zadnego wplywu, teraz trzeba robic tak, zeby nie popelnic tych bledow jeszcee raz i nie marnowac kolejnego roku/ miesiaca/ tygodnia zycia :-)

A z tym starzeniem sie....nie wiem czy to mozna podciagnac pod kategorie "zaluje"...to tak jakby napisac ze zaluje, ze umre... :-) to jest BOL PRZEMIJANIA :badgrin: , to jest raczej kategoria "nie chce!!!"
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 lut 2008, 13:54

Mozna zalowac przemijajacej mlodosci i nie widze w tym nic dziwnego.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
anetalip2
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: anetalip2 » 11 lut 2008, 22:08

a ja żałuję że wcześniej nie powiedziałam "dość" swojemu byłemu partnerowi, on zdradzał, kłamał a ja płakałam,wybaczałam, on mówił że się zmnieni, ja dawałam koleją szansę, a on poprostu coraz lepiej się kamuflował. I tak było przez półtora roku, a tak to może do tego czasu moje życie wyglądało by troszkę inaczej.
jedno marzenie speÂłnione- 07-11-2005 cĂłreczka
drugie teÂż - 24-06-2008 powiĂŞkszenie piersi dr Grobelny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”