Operacje sław.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 16 paź 2007, 16:25

Pewnie Wam nie przyszło do głowy, że któraś z osób, o których piszecie na forum tu zagląda... To Was oświece, że tak właśnie jest. Nie chodzi mi o osobę wymienianą w tym wątku akurat, żeby była jasność. Tak czy inaczej - Dużo już przykrości zdołałyście sprawić. Ale co Was to obchodzi... Komentujcie dalej nosy jak motyki, cycki jak worki itp.. Wiele z Was ma pewnie takie same, ale cóż to...
pozdrawiam
p.s. dlaczego jak ktoś nie wpisuje się w stylistykę tego forum (stylistykę słodzenia sobie, pisania głównie o "bimbałach" vel "cycuchach" i plotkarstwa) i szczerze zwraca uwagę na pewne zjawiska to od razu jest sla Was trollem?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 paź 2007, 17:13

kaass jestem podobnego zdania,ale musimy tez spojrzec na to inaczej.Net daje wlasnie ta mozliwosc otworzenia sie i wyrzucenia z siebie swoich mysli i nie zawsze musza byc one pozytywne dla osoby np ktora jest akurat na tapecie.Net daje ludziom troszke anonimowosci i pewnie stajac twarza w twarz nie byly by w stanie tyle powiedziec.Co do osob znanych one sie z tym licza.A my kochane liczny sie ze po nas tez tak pojada i skoro sie znalazlysmy na tym forum....czyli cos z naszym np wedlug nas wygladem jest nie tak i szukamy pomocy u chirurgow plastycznych...

Ale Kaass musze cos jeszcze dopisac....przeczytalam Twoje posty...mozesz sie na mnie obrazic,ale skoro sama mowisz o tym by pisac tu swoje zdanie i nie pisac pod kogos i sobie nie slodzic...to powiem od siebie ze z kazdego Twojego posta odczuwam jakas zlosc,gniew czym to jest spowodowane?

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 16 paź 2007, 21:09

kaass, kaass masz racje, nos jak kartofel to napweno wielki dramat, dlatego tez własnie o tym wspomniałam, bo bardzo współczuję tej osobie a jeszcze bardziej żal mi jej, bo chyba tak naprawde nie zdaje sobie z tego sprawy i puszy się wszędzie z wypisanym na twarzy "jestem boska"
bardzo dobrze ze ludzie sławy tu zaglądaja, bo może wyniosą z forum coś dla siebie :?

poza tym wiekszośc z nas jest bardzo obiektywna w swych ocenach, poczytaj dokładnie tematy
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 paź 2007, 22:18

groszek pisze: poza tym wiekszośc z nas jest bardzo obiektywna w swych ocenach, poczytaj dokładnie tematy
Właśnie- w przeróżnych wątkach można znaleźć i krytykę i pochwały, a nawet zachwyty ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 16 paź 2007, 22:56

virriel pisze: w przeróżnych wątkach można znaleźć i krytykę i pochwały, a nawet zachwyty ;)
Nie wspomnę o "wojenkach różnicowych" ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 16 paź 2007, 23:46

Droga kaass. Po dlugich i mozolnych poszukiwaniach, udalo mi sie ( w koncu ) znalezc odpowiedni dla Ciebie watek.
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... sc&start=0

Tu mozesz prawic moraly, powyzywac sie, powymadrzac, pokrzyczec,masz prawo...w koncu mialas zly dzien/dni.
Nie musisz juz "biegac" po roznych watkach, wprowadzac zle nastroje i pozostawiac tylko niesmak po swoich wypowiedziach.

Pozdrawiam.
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 16 paź 2007, 23:54

Milucho, dziękuję za radę. Szczęśliwie jestem opanowaną osobą i zazwyczaj nie mam ochoty nikogo zabijać. Na razie więc nie skorzystam z okazji.
Btw - osobliwy avatarek 8-)
pozdrawiam wieczorową porą

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 17 paź 2007, 00:19

kaass pisze: p.s. dlaczego jak ktoś nie wpisuje się w stylistykę tego forum (stylistykę słodzenia sobie, pisania głównie o "bimbałach" vel "cycuchach" i plotkarstwa) i szczerze zwraca uwagę na pewne zjawiska to od razu jest sla Was trollem?
No cóż, ja mam niestety wrażenie, że wiekszość Twoich uwag nie jest do końca szczera a raczej specjalnie złośliwa. Nie oprę się ogólnemu wrażeniu, ze nasze forum Ci się nie podoba a zarejestrowałas sie w konkretnym, widocznym i jasnym dla innych uzytkowników celu :roll: .

Widocznie czerpiesz swoistą (poniekąd masochistyczną ;) ) satysfakcję z przebywania tutaj i nie wierzę, ze jestes taka "kryształowa".
Kazdy chociaz raz w zyciu (powiem/napiszę kolokwialnie) "obrobił komus tyłek" :oops: .

A na forum... jak w życiu różne osoby sie spotyka, jak kogoś nie trawię to omijam szerokim łukiem a nie pcham sie na wspólną imprezę :p
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 17 paź 2007, 09:02

A juz myslalam,ze tylko ja odnosze takie wrazenie.Zawsze staram sie poznac osobe na forum chociazby czytajac jej posty,ale po przeczytaniu Twoich Kaass stwierdzilam,ze tyle co masz w sobie zlosci na caly swiat(tematy o tipsach nawet!!!!!) ze sie zastanawialam w trakcie czytania po co wogole sie wypowiadasz nawet w takich tematach gdzie kobity sobie o pazurkach gadaja tylko po to by wylac swoj jad i wyrazic opinie jakie to ochydne....sorry ja tez mam na wiele rzeczy swoje zdanie i jesli mnie temat nie dotyczy to wole tam nawet nie wchodzic by sie nie denerwowac i komus glupiej uwagi nie zwrocic.Stonuj troszke bo Cie nerwy zjedza a tym sztucznym Twoim spokojem i dogryzaniem ziej na codzien do swoich bliskich i przyjaciol jesli takowych posiadasz :?: .Stajesz w obronie...ale kogo? A moze to Ty jestes jakas znana sflustrowana osoba ktorej kariera nie wyszla i Twoj psychoterapeuta polecil ci sie zalogowac na takie forum i swoje flustracjie tu wyladowac.Pozdrawiam i zycze wiekszego dystanus Kochana Kaass do zycia;siebie i otoczenia.

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 17 paź 2007, 13:06

Anielicanwr- odniose sie do tego ze masz pieprzyk .
Pamietam jak czytalam o Cindy Cawford ze na poczatku swej kariery
wymuszali na niej op pieprzyka a ona sie nie dala!
I co niedlugo pozniej zostala top modelka a pieprzyk jest jej znakiem rozpoznaywczym!

Wiec jak jest ci z tym dobrze- to wylacznie twoja sprawa!
8-) A ja juz wiem kto jest w twoim avantarku- piekna kobitka. 8-)
Ślicznie tutaj !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”