Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 wrz 2007, 15:47

Teneryfa --na północy polecam (ciemny piasek oraz widać ośnieżony szczyt Teide)
Puerto Palace w Puerto de la Cruz
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 02 wrz 2007, 17:58

dzieks laski ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 wrz 2007, 13:23

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 wrz 2007, 08:17

Mam pytanie doosob ktore byly na bali lub okolicznych wyspach. czy w pazdzierniku tam jest pora deszczowa? przeszukalam internet i roznie zrodla podaja jedne ze do listopada jest sucho inne ze do pazdziernika ale wlacznie czy nie? cholera wie. chodzi mi tak do 30pazdziernika czego moge sie tam spodziewac, miejscowe osrodki podaja ze to juz low sezon, co nie oznacza koniecznie deszczu, no a jesli ktos byl w takim terminie to czy padalo a jesli tak to jak dlugo? czy to przejsciowe deszcze i zaraz jest slonce czy leje od rana do nocy?
ja w tej chwili jestem na filipinach i pada codziennie ale tak po ok 10-20 min dwa razy dziennie czasem raz ale leje sie wiadrami po prostu. no i nie bardzo jest jakies slonce, ciagle zachmurzone i tak szaro.
czekam na sprawdzone info.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 20 wrz 2007, 08:42

Fajny hotel na Teneryfie to również Bahia del duque. Polecam. Mieszkałam na tej wyspie 3 miesiące i zakochana jestem w niej do dziś :-) . W przyszłym roku chciałabym się wybrać na Bahamy. Czy był tam ktoś? Szczególnie nęci mnie hotel www.atlantis.com i to, że za bilet zapłacę w obie strony ok. 600 pln 8-) . Ewentualnie jeszcze Tajlandia. Czy znacie tam jakieś fajne hotele?

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 20 wrz 2007, 10:07

A czy macie jakieś sprawdzone miejsca na ok. tygodniowy wypad w okolicach sylwestra bądź na początku stycznia? Nie chcę tylko żadnych nart i gór, ma być własnie wyjazd w ramach oderwania sie od normalnej zimy, a poza tym bierzemy 3-letniego Misia.
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 20 wrz 2007, 11:46

A ja wlasnie wracam z Las Vegas i normalnie czuje sie rozchwiana emocjonalnie:P haha:):):)
Ja nie chce do Polskiiiiii!!!!!!!!!! buuuuuu......u nas ludzie jacys tacy "sztywni"....:oops: :roll: :(
she

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 wrz 2007, 19:07

Bylam na bahamach i wlasnie w atlantisie :) pora roku to listopad i nie bylo za cieplo jak dla mnie :) atlantis fajny, ma swoj urok, wszystko na bogato i wielkie - pachnie las vegas troche :) mozna sie przejechac nawet fajne doswiadczenie - zjezdzalania miedzy rekinami i piekne akwarium z ogromnymi plaszczkami. milutko - polecam.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 20 wrz 2007, 19:24

GAGA pisze:zjezdzalania miedzy rekinami i piekne akwarium z ogromnymi plaszczkami. milutko - polecam.
brrrr...to tak jakbym zjezdzala golym tylkiem po nieheblowanej desce wprost do wanny z jodyna.. A ta pisze "milutko"...
Boje sie rekinow, sa nieobliczalne !

Ja chce na urlop ! (krzyk rozpaczy)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 wrz 2007, 11:47

bez histerii rekiny sa za szklem tylko widzisz je przez szybe i plywaja Ci kolo pupy jak na zjezdzalni jezdzisz.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”