Mam pytanie doosob ktore byly na bali lub okolicznych wyspach. czy w pazdzierniku tam jest pora deszczowa? przeszukalam internet i roznie zrodla podaja jedne ze do listopada jest sucho inne ze do pazdziernika ale wlacznie czy nie? cholera wie. chodzi mi tak do 30pazdziernika czego moge sie tam spodziewac, miejscowe osrodki podaja ze to juz low sezon, co nie oznacza koniecznie deszczu, no a jesli ktos byl w takim terminie to czy padalo a jesli tak to jak dlugo? czy to przejsciowe deszcze i zaraz jest slonce czy leje od rana do nocy?
ja w tej chwili jestem na filipinach i pada codziennie ale tak po ok 10-20 min dwa razy dziennie czasem raz ale leje sie wiadrami po prostu. no i nie bardzo jest jakies slonce, ciagle zachmurzone i tak szaro.
czekam na sprawdzone info.
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....