Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 08 lip 2007, 22:00

Mara ale masz piękny widok z okna :p zazdroszczę,

Gaguś co to za zabieg że tak Cię uwięził :?:
z miłą chęcią też bym się uwięziła na jakiś czas w tak uroczym miejscu

Barbi mogłabyś podać jakieś namiary na wycieczkę którą wykupiłaś, może bym się skusiła. akurat planuję wyjazd w tym czasie i jeszcze nie obrałam kierunku ;)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 08 lip 2007, 23:49

Turek robilam zabieg ostrzykiwaniem jakims preparatem spalajacym tluszcz cos w bardzo podwyzszonej dawce co wykonuja tylko 3 osoby we francji. chce poprawic nierownosc po dr Simka i tak sie uwiezilam w tym miejscu w pieknej oprawie tylko jak zwykle dalam sie skusic w wypozyczalni samochodow na kabriolet ze wzgledu na piekna pogode, teraz kurna nie moge wsiasc do tego malego sportowego mercedesika :badgrin: chodze jak stara babka bo tak strasznie spuchlam ze nie moge nog zlaczyc pewnie ludzie w hotelu mysla ze sie tyle bzykalam ze chodze jak pokraka.... :-D :badgrin: jutro zorganizowalam lot do paryza ale nie bede w stanie zdzierzyc wiecej niz jednego lotu wiec zostaje jutro jeszcze w tym uroczym rmantycznym miejscu aby przypomniec sobie miejsca i czas kiedy tam mieszkalam. Raniutko wyruszam wszystko juz zabookowane wiec Adieu :-D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

sobota
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sobota » 09 lip 2007, 15:19

Dziewczeta ... moze ktoras a Was pracuje lub ma mozliwosci zdobycia TANICH 2 biletow tam i powrot /samolot do Rzymu ?flumicino na poczatek sierpnia 6-9 i powrot 12-15.
Nicole pisze: Z twarzy pani Ewa przypomina mi podrasowana wiesniaczke :oops:
:lol: :lol: 8)

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 09 lip 2007, 15:37

ojej Gaga ale się uśmiałam, sorki Ty pewnie cierpisz z tą opuchlizną ale zabrzmiało to tak zabawnie ;)
ciekawe jakie będą efekty tego zabiegu :?:
pzdr

Awatar użytkownika
BARBIE
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: BARBIE » 09 lip 2007, 23:29

Barbi mogłabyś podać jakieś namiary na wycieczkę którą wykupiłaś, może bym się skusiła. akurat planuję wyjazd w tym czasie i jeszcze nie obrałam kierunku ;)

Wycieczka wykupiona w polskim TUI - Hotel Kuratahi Viilage *** AI
BARBIE - 10.03.2006r. dr.ÂŁÂątkowski - 350 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł, ciĂŞcie pod piersiÂą, drugie 04.12.08r. - 450 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 lip 2007, 10:27

sobota, ceny biletów sprawdź sobie w internecie.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

sobota
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sobota » 10 lip 2007, 12:43

viki pisze:sobota, ceny biletów sprawdź sobie w internecie.
:badgrin:
Nicole pisze: Z twarzy pani Ewa przypomina mi podrasowana wiesniaczke :oops:
:lol: :lol: 8)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 lip 2007, 12:56

sobota, nie rozumiem co cię tak rozbawiło...
jakie pytanie taka odpowiedź. sprawdzasz jakie linie latają na Rome-Fiumicino i kupujesz bilet... nie jest to skomplikowana operacja
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 10 lip 2007, 15:44

Czwala, co do Chin, to moja bliska kumpela była miesiąc w ub. roku. Zwiedzila wszystko od Szanghaju po Himalaje, no tak z 20% tego, co tam jest do zobaczenia ;-)
Generalnie, jesli chcesz jechać samopas, to ostatni dzwonek, bo zaczyna się wzmożony ruch w interesie, niektórych miasteczek juz niedługo nie będzie w oryginalnym wydaniu, a ceny skoczą drastycznie w górę. Jeśli chcesz jakieś dokładne wskazówki i infromacje, daj znać na priv.

Mara, widok z okna imponujący - aż chce się tam mieszkać. Zobaczcie więc, co ja widzę z tarasu, czasami...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... niebo_.JPG http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zachod.JPG http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... burza_.JPG http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... chod_2.JPG
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 10 lip 2007, 18:14

Te zachody słońca są zachwycające :o
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”