Najlepszy PREZENT*

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 11 cze 2005, 11:52

Prezenty od ukochanej osoby zawsze cieszą, choćby by ły to duperele...
ważne że dawane są z miłości.
Oczywiście rzeczy wartościowe cieszą jeszcze bardziej ..ale tak naprawde w tym wszystkim chodzi o symbol.
Ja swojej żonie za urodzenie pierwszego dziecka kupiłem ............ stół i cztery taborety :lol:

za drugie dostał samochód, który potem sprzedałem bo potrzeba było kasy :lol: :lol:
Zawsze wydawało mi się, że nie potrzebuję kupować prezentów skoro wiadomo , że kocham swoją żonę. Okazuje się, że to nie tak, a miłość trzeba pielęgnować bo to nie dar dany nam na zawsze.

kiedyś musiałem zostawić rodzinę na wakacjach i załatwić pilne sprawy zawodowe. wracając wstąpiłem do kwiaciarni i kupiłem trzy róże ............co to za wspaniałe uczucie zobaczyć ten błysk w oku osoby obdarowanej .....a były to tylko trzy kwiatki, a nie żadna wycieczka do EGIPTU :wink:
oj co się wtedy działo wszystkie dziewczyny na campingu przychodziły dowiedzieć się co się stało(coś zrobił? może urodziny?)_
Nie mogły zrozumieć , że można coś dostać tak ot, tylko dlatego , że się jest...

Od tego czasu czasami , nie za często kupię kwiatek, jakiś wisiorek - nie drogi , bo tu nie chodzio o kasę tylko o symbol .

:wink:

czego wszystkim wam życzę

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 11 cze 2005, 12:02

no cóż jak go zostawie to dam Ci numer.....

gaga 3mam za słowo :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 cze 2005, 12:04

Don jak chesz się drażnić to znajdz sobie inną osobę.
a poza tym wycieczka to prezent dla obojga bo nie jedzie się tam samemu. Ty chyba masz nie po kolei w głowie.....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 11 cze 2005, 12:10

Don zgadzam sie z Toba, co do tych prezentow bez okazji. Ja tez bym sie ucieszyla jakbym dostala od meza jakies kwietki tek ot sobie, tylko pewnie potem bym sie zastanawiala czy czegos nie przeskrobal i teraz ma wyrzuty sumienia. Bo jak facet czegos nigdy nie robi a tu nagle cos takiego.Nigdy nic nie wiadomo.

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 11 cze 2005, 12:19

gaga gdzież mi drażnić się z taką osobą...:)
a kto ma pokolei w głowie, to pozwól niech osądzą inni..

uderz w stół.......... :wink:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 11 cze 2005, 12:23

Gaga i Don :Ja wogole nie rozumiem o co wy sie tak dochodzicie. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 cze 2005, 14:33

Moki dochodze się bo Don ewidentnie się przyczepił i we wszystkich swoich postach o prezentach przytacza np.... to byl zwykły kwiatek a nei jakaś wycieczka do egiptu. Egipt jeśli wiesz jest niewiele droższy od kwiatka ale tu nie chodzio kase tylko o to że chciał mi sprawić radość.
Ale Don ma jakiś problem do mojej osoby i wprost nie może się opanować nad swoimi komentarzami.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 11 cze 2005, 15:39

gaga
Może trzy razy odniosłem się do twoich wypowiedzi ale w sensie ogólnym. Nie czepiam się twojej osoby. Lecz nie możesz się dziwić bo twoje posty są delikatnie mówiąc prowokujące. Mam prawo do swojego zdania tak jak i ty bo na tym polega istota forum.
To fakt , że mam specyficzne poczucie humoru .....no ale już taki jestem
Chyba , że ty wolisz wazeliniarzy :wink:

Co do Egiptu w cenie kwiatka to faktycznie mogłem polecieć z Last Minute ale widok z okien hotelu był na wysypisko ....a to to ja mam na codzień.

Moja żonka stwierdziła , że mamy coś wspólnego ....bo po dwa razy musi czytac nasze posty by zrozumieć o co nam chodzi

kto się czubi ten się lubi......
:wink: :lol: :wink:

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 14 cze 2005, 00:44

ze tez wszyscy sie tej gagi czepiaja:)))))))))))

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 17 cze 2005, 21:00

Ja mam szczescie , bo mój mąz zawsze kupuje mi prezenty i zawsze doczekam sie tego czego bardzo chce np. na gwiazdkę dostałam yorka , albo np. tatuaz, bielizna co miesiąc musi być nowa, męczy mnie to ,bo miejsca w szafie nie mam, albo uwielbiam złoto mam od niego mase rzeczy, no duzzo duzzzzzo róznych jak narazie najwspanialszy prezent to mój york

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”