Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Magdalena wpisz prosze te linki tak by mozna bylo kliknac! :) A Jessica jest piosenkarka? Tez ogladalam, ten program nowozency niestety tylko 2 odcinki! i nie mialam pojecia kim jest dziewczyna tam wystepujaca! :lol:
Ja uwielbiam Jessice Simpson, tez oglądałam swego czasu na MTV Nowożeńców jest bajecznie zabawna i wydaje mi się,że czasami robi to specjalnie, bo lubi rośmieszać ludzi-ja pamiętam odcinek ,jak gdzieś się wybrali na biwak , a ona bekała jako jedyna przy stole, albo ten wieczny bałagan dopóki Nicke nie załatwił jej garderoby... :lol: :lol:
Boszeee... dziewczyny to ja jakaś inna jestem nie lubię jej jak cholera, ona jest taka głupia, jak oglądałam MTV to nie mogłam wyjść z podziwu że można takie głupoty robić, z odcinka na odcinek byłam załamana, rozumiem że ktoś się wygłupia ale ona to robiła normalnie, ona taka jest, no coż ale to tylko moje zdanie