znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 20 maja 2005, 01:41

juz chcialabym byc po operacji!!! :cry:

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 20 maja 2005, 10:42

Wiedzialam,ze Tyra ma cycki robine,ale ze nos?;)kurcze,zajebisty ma ten nosek..mm...jak to jest,ze niektorym wychodza tak fantastycznie te operacje,a innym nie?:( szczescie?
she

Gość

Post autor: Gość » 20 maja 2005, 16:41

She :)

no właśnie jak to jest,że jednym takie super noski wychodzą, w przypadku Tyry stan wyjściowy był nieciekawy,a teraz jaki efekt, a może te znane osóbki przechodzą kilka takich operacji, aż uzyskają spektakularny efekt, no nie wiem-już sama-zobaczymy w poniedziałek, co u mnie wyjdzie :?: :roll: :roll:

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 20 maja 2005, 23:47

Mila, Ty robisz w ten poniedzialek?????naprawde????o kurcze!!ale Ci zazdroszcze,jesli to prawda!!!i bede trzymac za Ciebie kciuki jak nie wiem co!;)
she

Gość

Post autor: Gość » 24 maja 2005, 13:41

She :)

Dzięki za Kciuki!!!! nie chciałam przed op dziękować po jestem przezorna.

Wczoraj miałam u dr Sczyta- no i przeżyłam,a najbardziej się bałam,że się nie obudzęz narkozy , bo jestem silną alegriczką na niektóre leki.

Wspaniały dr jego podejście i wszystko i Wspaniała obsługa, nos mnie w ogóle nie boli , ale mam twarz jak boskerzy, po zejściu z ringu. Na razie nie wiem jak nosek będzie wyglądał...

POzdrowienia :)

Awatar użytkownika
sylabula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylabula » 24 maja 2005, 13:50

Jak ten czas leci .Mila już po operacji.Ciesze się że masz pierwszy krok za sobą .Teraz życzę ci dużo cierpliwości i siły a przede wszystkim udanego i ślicznego noska PDT_04 .Ciekawa jestem czy ktoś ze sławnych osób w Polsce będzie robiła jakieś korekty nosa????Zauważyłam jedną tendencję że u nas w Polsce jest mniej osób sławnych po korekcie nosa jak innych nie sławnych ludzi. Jesteśmy chyba bardziej krytyczni wobec siebie niż sławne osoby. :shock:
Mineło już 5 lat :-)

Awatar użytkownika
sylabula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylabula » 24 maja 2005, 13:53

A własnie co sądziecie o Grażynie Wolszczak.Bardzo mnie zdziwiła swoją operacją nosa .,gdyż miała ładny i pasował jej .Teraz mi sie wydaje taka inna . Dziwnie wygląda jej nosek. :(

Gość

Post autor: Gość » 24 maja 2005, 13:54

Sylabulka :D

serdeczne dzieki za słowa otuchy, wszyscy się dziwią w domu,że dopiero co wróciłam , a mam takiego powera, dziasiaj nudziło mi się o 4 rano i postanowiłam się wykąpać i niestety cos mnie bardziej gardziołko pobolew i w ogóle nic jeść nie mogę, bo trudno przełykać, ale ogólnie da się wytrzymać...

Pozdro :)

Awatar użytkownika
sylabula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylabula » 24 maja 2005, 14:42

Milo pamietam jak na konsultacji Łątkowski powiedział że dziewczyny u niego po operacji są nieobliczalne,jedna leży i zachowuje sie jakby umierała a inna na 2 dzięń łazi po miescie na spacerze i że nie może usiedziec spokojnie..Dobre co ? i bardzo dobrze że masz powera bo szybko z radościa wrócisz do normalności. Ciekawe jak bedzie ze mną .Może bede księzniczką i bedą nade mną czuwać i wszystko za mnie robić :lol: :lol: :D :D :D

Awatar użytkownika
Surmia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Surmia » 27 maja 2005, 09:48

Dziewczyny, fajnie że Wam humorek dopisuje :) życzę Wam ślicznych nosków :)
Dark Sorceress
http://hobbiton.neostrada.pl/s_sign.jpg
Op. nosa - 15.III.2005

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”