Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 24 sie 2006, 07:59

Domyślał się caly czas, a ja niedawno to potwierdziłam mając nadzieję, ze tak będzie lepiej....
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 24 sie 2006, 21:53

wpz pisze:Domyślał się caly czas, a ja niedawno to potwierdziłam mając nadzieję, ze tak będzie lepiej....
Kurcze to odważna babka z Ciebie że się przyznałaś...
Ja bym chyba się bała...
Ale powiedziałaś mu o jednym facecie czy o wszystkich?
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
Agiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Agiq » 13 wrz 2006, 23:11

A ja żałuję nocy z 31 na 1 stycznia 2000 / 2001 roku................poznałam wtedy mojego obecnego męża...kocham go, ale żałuję, że zostałam jego żoną, nie miałabym dziś chyba tylu problemów finansowych......echhh gdybym wtedy wiedziała....byłabym dziś żoną pewnego wpływowego prawnika, miałabym piekny dom, samochód, miłość ( w zasadzie teraz też ją mam ), miałabym pieniądze i zero problemów....ot tak trochę egoistycznie, ale dobija mnie to co teraz jest w moim życiu. O i jeszcze jedno, gdybym się w porę opamiętała tamtej nocy, pewnie już dawno stać byłoby mnie na operację piersi, a tak musze czekać jeszcze pół roku.....

Awatar użytkownika
ewe
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ewe » 22 wrz 2006, 13:35

Ja jestem osobą, która raczej niczego w życiu nie żałuje. Jeśli nawet, to z czasem też to się zmienia, czas pokazuje, że nie ma czego żałować. Są chyba tylko dwie rzeczy, które bym zmieniła jeśli bym mogła cofnąć czas: nie porzuciła wszystkich swoich pasji, a wręcz je rozwijała oraz zmieniła to, co spowodowało stratę bliskiego faceta. I o ile to pierwsze jeszcze mogę jakoś nadrobić, o tyle w drugiej sprawie jestem bezradna i niczego już nie zmienię raczej.

Jeśli chodzi o zdradę.. WPZ wiesz myślę, że żadna z nas nie ocenia Cię, gdyż trudno jest przewidzieć co się nam może przytrafić. Nieraz się przekonałam, że to, co sobie człowiek założy, nie koniecznie będzie takie, jak chciał. Ja teraz też np nie wyobrażam sobie, że mogłabym zdradzić, a przecież nie wiem, co życie mi rzuci pod nogi.

Mam nadzieję, że ułoży Ci się to wszystko jakoś, choć zapewne będzie to dosyć trudne.. :*
czekaj±c na dzieñ, w którym spe³ni± siê marzenia..

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 22 wrz 2006, 13:55

Agig... :roll:

wstretne jest to co napisalas.. :x ..jestes straszna materialistka.. :x

jest takie okreslenie ' pusta jak pustak " idealnie do ciebie pasuje.. :wink:

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 22 wrz 2006, 14:28

Ewe....dziekuję :) :*
Jeste lepiej, prawie idelanie, ale wiem, ze chociaz o tym nie mówimy to siedzi to gdzies głęboko w nas.....
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
Agiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Agiq » 22 wrz 2006, 15:38

blondi 222 pisze:Agig... :roll:

UUUUUUUuuuuu, co ty możesz wiedzieć o moim życiu, nie sądze aby to było wstrętne, mam 3 dzieci i przez mojego męża nie jestem im w stanie zappewnić godziwego życia, nie sądze abym była pusta, bo gdyby nie ja nie miałyby co jeść, ani w co się ubrać. Nie wystarcza już miłość, miłością samą żyć się nie da.
Fuuuuujjjjjj, oceń siebie najpierw, zanim obrazisz kogoś, kogo nie znasz.

Iwo_neczka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iwo_neczka » 22 wrz 2006, 15:43

Agig też napisałam kilka przykrych słów na Twój temat, ale po przeczytaniu kolejnego Twojego postu wykasowałam. Nie znamy sytuacji i rzeczywiście nie można ocenić. Ale to co napisałaś na początku rzeczywiście wstrętnie zabrzmiało... . Cóż życie jest pogmatwane.
Nowy nos dr Skupin - 21-04-2006; poprawka 20-03-2008 - teraz jest fajnie:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 wrz 2006, 15:50

Agiq pisze:
blondi 222 pisze:Agig... :roll:

UUUUUUUuuuuu, co ty możesz wiedzieć o moim życiu, nie sądze aby to było wstrętne, mam 3 dzieci i przez mojego męża nie jestem im w stanie zappewnić godziwego życia, nie sądze abym była pusta, bo gdyby nie ja nie miałyby co jeść, ani w co się ubrać. Nie wystarcza już miłość, miłością samą żyć się nie da.
Fuuuuujjjjjj, oceń siebie najpierw, zanim obrazisz kogoś, kogo nie znasz.
zgadzam sie ze stwierdzeniem,ze sama miloscia zyc sie nie da...pieniadze sa wazne ale nie najwazniejsze...sprobuj moze cos zmienic w swoim zyciu skoro nie jestes szczesliwa...
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 22 wrz 2006, 18:09

A ja najbardziej żałuję tego,że nie robiłam zdjęć mojej Lesi jak była mała:(
Druga rzecz której żałuję to.....mogłam zakończyć ten moj związek z ex juz na początku.....bo w zyciu jest tak że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść-a ja nie wiedziałam :( ale z drugiej strony,to moj ex dał mi takiego kopa,że już mam nauczkę na przyszłość:)

Więc w tym przypadku nie ma tego złego.....
Ale ile wycierpiałam ......http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kaa/80.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”