czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 wrz 2006, 15:37

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 wrz 2006, 15:59

A mam jeszcze takie pytanie bo mnie zawsze ciekawiło dlaczego w większości facetom podobają się azjatki, a nie murzynki?? Na czym to polega??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 wrz 2006, 16:08

azjatki maja ladne cycuszki - tak slyszalam... :oops:

sa tez delikatniejsze od czarnych dziewczyn (nos, oczy szczeka...) ... (i nie maja takich duzych kuperkow !) a przy tym moga byc nieziemsko seksi 8) :wink:

(za to co niektore bardzo krotkie nogi i dlugi tulow ... :? :roll: )
ale uwierz mi Michitka- nie wszystkim facetom podobaja sie ciemne czy azjatki ...
Znam bardzo duzo "chorych" facetow- ktorzy nie akceptuja "ciemnych" lasek ... :shock: :? :roll:

- nasi faceci ,to sikaja pewnie za mulatkami ............ (normalka !) :lol: :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 12 wrz 2006, 17:56

zreszta wiadomo ze faceci w danym kraju leca na panny, ktore wygladaja egzotycznie - Polakom podobaja sie Hiszpanki, Azjatki, Latynoski i takie tam, a w Hiszpanii furore robia jasnookie blondynki, slyszalam tez ze kobiety skosnookie dalyby duzo aby miec europejskie, duuze oczy, a nie takie malutkie - czytalam ze niektore robia sobie nawet operacje powiekszenia oczu (!), podczas gdy kobieta o lekko skosnych oczach i ciemnej karnacji wywolywalaby zaintresowanie naszych Polaczkow. To by zreszta tlumaczylo dlaczego wiele Polek robi sie na takie opalone, ciemnowlose babeczki - solarium + farbowane wlosy na czarno - nasi na to leca bo to wyglada nieco egzotyczniej :-)

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 12 wrz 2006, 23:29

Za kazdym razem jak rozmawiam z facetami to wlasnie zachwycaja sie kobietami z duzymi pupami. Wydaje mi sie, ze moze rzeczywiscie kobiety tak naprawde nie wiedza , co podoba sie facetom?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 wrz 2006, 10:00

Irvine Welsh pisze:Za kazdym razem jak rozmawiam z facetami to wlasnie zachwycaja sie kobietami z duzymi pupami. Wydaje mi sie, ze moze rzeczywiscie kobiety tak naprawde nie wiedza , co podoba sie facetom?
:lol: :lol: :lol:

raczej wiedza... :wink:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 10:26

Małe noski, Sam :lol:

A facetóm to się chyba podobają okrągłe, wystające pupki i raczej małe niż duże. Chciąż pewnie lepsza większa, ale kształtna niż mały placek 8)
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 wrz 2006, 10:33

Joostyna pisze:Małe noski, Sam :lol:

A facetóm to się chyba podobają okrągłe, wystające pupki i raczej małe niż duże. Chciąż pewnie lepsza większa, ale kształtna niż mały placek 8)

dokladnie !!!!!!!!!!! :gg2:

uwaznie patrza na twarz , cycki a pozniej pupe !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000024.gif

Tylkow nie lubia duuuzych , tylko jedrne i okragle 8)
Plaska dupka gorsza od duzej dupki ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/haha.gif

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 13 wrz 2006, 10:37

Samanthii pisze: uwaznie patrza na twarz , cycki a pozniej pupe ![img]
czy to są wyniki jakiejś ankiety wsród znajomych facetów?? :lol:
Ja słyszalam od kolegi, że włosy są baardzo ważne :roll:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 13 wrz 2006, 10:47

kazdy ma jakies swoje zboczenie.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”