ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 cze 2006, 23:13

oglądałam miłość na zamówienie chyba w sobote - świetna komedia - polecam - parker wygląda ślicznie chociaż nigdy nie była w moim typie :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 27 cze 2006, 12:08

Ja nazywam ten typ urody "tak brzydka,ze az ladna"...Podobal mi sie film "Lepiej pozniej niz pozno"? nie pamietam tytulu, Jackiem Nicholsonem.Relaksujaca fabula i dom glownej bohaterki! W nim moglabym zamieszkac, to moj styl.

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 27 cze 2006, 13:23

Ostatnio obejrzałam Monachium - zrobiło na mnie wrażenie, gorąco polecam, Centrum świata - hmm.... o co tam chodzi???.. ale można obejrzeć, Doom Bartkowiaka - straszna szmira, odradzam....

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 22 lip 2006, 02:18

"Wzgórza mają oczy"....już tak mam,że chodzę na wszystkie horrory, które sie pojawiają na wielkim ekranie....i niestety ostatnio najczęściej żałuję wyrzuconych w błoto pieniędzy :evil: Fakt,że trzymał w napięciu, nawet kilka razy udało mi się podskoczyć na fotelu :wink: Ale była to chyba największa ilość krwi, jaką udało mi się zobaczyć w ciągu ostatnich 5 lat!! Film bardziej przeraża pokazaną rzeźnią i brutalnością, niż klimatem, którego w prawdziwym horrorze nie powinno zabraknąć!! W skali od 1 do 10 daję mu 3.

No i...."Piraci z Karaibów. Skrzynia umarlaka". RE - WE - LAC - JA!! Strasznie mi się podobał! Moim zdaniem dużo lepszy niż "Czarna Perła". Pośmiałam się szczerze i głośno :D Rewelacyjne sceny walk, efekty specjalne również - ale przy takich pieniądzach władowanych w produkcję filmu można się było takowych spodziewać (chociaż ostatnio różnie to lubi bywać:). A Johny Deep - nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli. Zagrał kapitalnie!! Gorąco polecam lubiącym filmy z nutką bajki....i nie tylko:)Świeżo po seansie jestem w stanie dać 10 :D

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 22 lip 2006, 03:47

Fakt - ,,Piraci z Karaibow" - na plus, chociaz jestem rozczarowana kreacja ulubionego ostatnio przez wielu Jacka Sparrowa. W 1 czesci byl uroczym, swoistym, tchorzliwym kapitanem-dziwakiem, w 2 czesci zrobili z niego blazna :/

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 22 lip 2006, 07:06

martucha jesli lubisz horrory to polecam "masakra w teksasie", niewiem czy to bedzie dokladnie tak brzmiace tlumaczenie z angielskiego, nie jest to typowy horror ale thriller oparty na autentycznych wydarzeniach jakie mialy miejsce w teksasie. jest naprawde drastyczny, niesamowicie straszny, zawiera nawet autentyczne zdjecia utrwalione na tasmie filmowej z wizjii policji na miejscu zbrodnii, polecam osobom lubiacym drastyczne sceny :chain:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 lip 2006, 09:02

"dublerzy" - film taki sobie - do przezycia, stylizacja nieudolnego matrixa. troche żebujący, troche żałosny. momentami śmieszny, ale bez zachwytu, po prostu kolejny polski durowaty filmik :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 lip 2006, 09:47

Ja polecam film The Break-UP ( Sztuka zrywania) z Jennifer Aniston.Bardzo dobry film!!!

http://film.onet.pl/zwiastuny/0,1087818 ... filmy.html
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 lip 2006, 00:54

a dla mnie ,,the break up" to cienizna :? za to inny film tez z Jen Aniston - ,,z ust do ust" (rumour has it) jest mily i latwy do przelkniecia :)

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 25 lip 2006, 08:54

"40 letni prawiczek" pierwsza połowa śmieszna, druga przynudzała.
"Piraci z Karaibów" byłam rozczarowana. I cześć lepsza.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”